SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 18 Ksm 2012 #1 Bu testimizde biz seni değil, sen bizi test ediyorsun. Aklından bir sayı tutuyorsun ve biz bulmaya çalışıyoruz! Bakalım bulabilecek miyiz? Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Bu testimizde biz seni değil, sen bizi test ediyorsun. Aklından bir sayı tutuyorsun ve biz bulmaya çalışıyoruz! Bakalım bulabilecek miyiz? Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
MeRciMeK V.I.P V.I.P 18 Ksm 2012 #2 İlk seferde bilemedi ama ( : Teşekkürler paylaşımın için ( : Bu arada hoş geldin ( :
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 19 Ksm 2012 #3 MeRciMeK dediki: İlk seferde bilemedi ama ( : Teşekkürler paylaşımın için ( : Bu arada hoş geldin ( : Genişletmek için tıklayın... olsun ya sonuç olarak bildiyse sorun yok hoşbuldum
MeRciMeK dediki: İlk seferde bilemedi ama ( : Teşekkürler paylaşımın için ( : Bu arada hoş geldin ( : Genişletmek için tıklayın... olsun ya sonuç olarak bildiyse sorun yok hoşbuldum
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 19 Ksm 2012 #4 polat alemdarda da var bundan bilemedi,sanırım sorun onda değil bende
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 19 Ksm 2012 #6 Şuan Üj Bej Kere Bende Denedim Bende de Bilemedi Sanırım Sorun Onda
Suskun V.I.P V.I.P 19 Ksm 2012 #9 -araz- dediki: benim beynimi okuyamamışpes ettim dedi Genişletmek için tıklayın... Bizim beynimizi okusaydı şaşardım
-araz- dediki: benim beynimi okuyamamışpes ettim dedi Genişletmek için tıklayın... Bizim beynimizi okusaydı şaşardım
-araz- EYVALLAH... V.I.P 19 Ksm 2012 #10 Suskun dediki: Bizim beynimizi okusaydı şaşardım Genişletmek için tıklayın... benım beyınde bı anormallık var sanırım abla sende de var mı
Suskun dediki: Bizim beynimizi okusaydı şaşardım Genişletmek için tıklayın... benım beyınde bı anormallık var sanırım abla sende de var mı