Suskun V.I.P V.I.P 19 Ksm 2012 #11 -araz- dediki: benım beyınde bı anormallık var sanırım abla sende de var mı Genişletmek için tıklayın... Olmamı,duruma kişiye ve olaya göre her zaman değişir.Kimine yapar kimine olur. (SizinSesiniz foruma geldikten sonra büyük harf takıntım başladı.)
-araz- dediki: benım beyınde bı anormallık var sanırım abla sende de var mı Genişletmek için tıklayın... Olmamı,duruma kişiye ve olaya göre her zaman değişir.Kimine yapar kimine olur. (SizinSesiniz foruma geldikten sonra büyük harf takıntım başladı.)
SizinSesiniz ~~Şimdi Susma Vakti~~ Özel üye 20 Ksm 2012 #13 felsefe_mi dediki: Televizyon demiştim, bildi Genişletmek için tıklayın... -araz- dediki: benim beynimi okuyamamışpes ettim dedi Genişletmek için tıklayın... Suskun dediki: Olmamı,duruma kişiye ve olaya göre her zaman değişir.Kimine yapar kimine olur. (SizinSesiniz foruma geldikten sonra büyük harf takıntım başladı.) Genişletmek için tıklayın... Sizler Demek ki Daha Zekisiniz. O İcattan. Yakında Bütün Forumda Başlar Bu Arada SizinSesiniz Yerine Gökhan'da Diyebilirsiniz Bana.
felsefe_mi dediki: Televizyon demiştim, bildi Genişletmek için tıklayın... -araz- dediki: benim beynimi okuyamamışpes ettim dedi Genişletmek için tıklayın... Suskun dediki: Olmamı,duruma kişiye ve olaya göre her zaman değişir.Kimine yapar kimine olur. (SizinSesiniz foruma geldikten sonra büyük harf takıntım başladı.) Genişletmek için tıklayın... Sizler Demek ki Daha Zekisiniz. O İcattan. Yakında Bütün Forumda Başlar Bu Arada SizinSesiniz Yerine Gökhan'da Diyebilirsiniz Bana.