• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Bilgibank Alt kategori

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Arkadaşlar, BilgiBank oldukça güzel bir içeriğe sahip oldu (teşekkürler Suskun). Acaba diyorum alt kategoriler eklesek ve aranılana daha kolay ulaşılabilir şekilde gruplasak o bölümdeki konuları...

Aslında forumun farklı yerlerinde de bu bölüme taşıyabileceğimiz bilgiler mevcut. Örneğin Türkiye coğrafyası, dünya coğrafyası gibi.

Ama kategori isimleri bir türlü aklıma gelmedi. Örnek vereyim:

Coğrafya mı demeliyiz yoksa Sosyal Bilgiler konuları mı, ya da Edebiyat mı demeliyiz yoksa Türkçe mi, ya da İmla kuralları mı ? Sosyoloji mi yoksabaşka bir şey mi ? vs vs vs...

Kısaca işin içinden çıkamıyorum :) Önerinizi alabilir miyim?

Biz Türkiye Coğrafyasını taşıdık ama Coğrafyayı hiç düşünmedik. Esas o şekilde açmak lazımdı.
Bi çok konuya rastladım meridyen enlem boylam falan var. Yada bi akarsu nedir dediğin zaman o tek türkiyeyi yada dünyayı ilgilendirmiyo. Hep genel içerikli konular.
Eğer alt bölümün alt bölümü varsa; coğrafya şeklinde açılıp Dünya ve türkiye altında daha iyi olmaz mı

O bölüme bir alt başlık açmak alt forum olayında 4. basamağa uzanıyor. Açılabilir tabii ki ama istersen Bir de Bilgibank bölümüne Coğrafya diye bir bölüm açalım. İçerisinde genel coğrafya konuları ve dünya coğrafyasını işleriz. Nasıl olur?

Bu konuda benimde bir önerim olacak.

Bilgibank bölümü icerik olarak cok zengin bir bölüm böyle bir bölümün alt bölüm olmaktan cikarip Bilgibank adi altinda ana bir baslik yapsak Böylece Bilgibank bölümündeki alt basliklarda forumun ana sayfasinda görülmüs olur.

Olabilir hocam. Gerçi anasayfadaki görünür link sayısını süşürmeye çalışıyoruz ama nden olmasın :) Aslında bunu ben de düşünmüştüm, fakat forumun en üstünden en alta inebilmek ciddi anlamda sorun olmaya başlladığı için vazgeçmiştim :)

Olabilir hocam. Gerçi anasayfadaki görünür link sayısını süşürmeye çalışıyoruz ama nden olmasın :) Aslında bunu ben de düşünmüştüm, fakat forumun en üstünden en alta inebilmek ciddi anlamda sorun olmaya başlladığı için vazgeçmiştim :)
Bu sorunu düşündüğünü bildiğim için teklif edememiştim :)
Wien abi sağolsun söylemiş oldu benim yerimede :D

Geri