Bilgisayarınız ne kadar sürede kapanıyor.?

Yok arzum, bir diğer cahil de benmişim :D Görev yöneticisinin sağını solunu incelemek hiç aklmıa gelmemişti, okuyunca baktım hakkaten "bilgisayarı kapat" varmış. Ben de sizin sayenizde öğrenmiş oldum teşekkürler efenim :D

Ayrıca alt+F4 de pc kapatıyormuş bunu da geçen gün öğrendim cehalet diz boyu anlican :P Kaçıncı F olduğunu unutmazsam:D mause gerizekalısı uyuzluk ettiği zaman kullanabilirim diye düşünüyorum :P

bi ara beni de fare kullanmama hırsı sarmıştı. tab'la, f bilmem kaçlarla falan yönlendirmeye çalışıyordum. üfff benim için kısa yol değil eziyet yolu olmuştu :D bildiğinden şaşmican arkadaş :D

Bu şekilde kapanışın amacı işletim sisteminde yaptığınız ayarları kaydetmeden kapatmaktır. Örneğin araç çubuğunu değiştirdiniz veya explorer/win gezgini gösterimlerinde değişiklik yaptınız diyelim. Bu şekilde kapattığınızda son ayarlarınız kaybolur.

Regeditten bu işlemleri iptal ederek normalde de bu şekilde kapanmasını sağlayabilirsiniz. Ancak kayıt defterinde yaptığınız değişikliklerde çok dikkatli olmalısınız.

Geri