Bir AKP'liye neden SEKS sorulamıyor?

Allah aşkına bunu konuşucak bi sürü kişi var, bir siyasi parti mensubu belediye başkanına eşini neden sorarsın ki, hem sanane.. Özel hayat, mahremiyetdir bu.. tabi kendi mahremlerini ulu orta her yerde yaşadıkları için onlara bu olayın çok abartı gelmiş olması olağan.. onlar için normal bir durum her yerde konuşulur, artık çocukların ağzınada verdiler sağolsunlar.. bilinçler yıkanıyor bu ve bu gibi kendini yazar, konuşmacı sana kişilerin sayesinde.. bunların yüzünden herşeyin yaşı ilkokula kadar indi.. yazık ki böyle iğrenç bir medyamız var..

Aynen katılıyorum.Gerçekten söylenmesi gereken ne varsa söylemişsin.Tebrik ederim.

Allah aşkına bunu konuşucak bi sürü kişi var, bir siyasi parti mensubu belediye başkanına eşini neden sorarsın ki, hem sanane.. Özel hayat, mahremiyetdir bu.. tabi kendi mahremlerini ulu orta her yerde yaşadıkları için onlara bu olayın çok abartı gelmiş olması olağan.. onlar için normal bir durum her yerde konuşulur, artık çocukların ağzınada verdiler sağolsunlar.. bilinçler yıkanıyor bu ve bu gibi kendini yazar, konuşmacı sana kişilerin sayesinde.. bunların yüzünden herşeyin yaşı ilkokula kadar indi.. yazık ki böyle iğrenç bir medyamız var..

fazla abartmamış mısn?bunu konuşacak çok kişi var haklısn fakt belediye başkanı ayşe armanla röportaj yaptığınn farkında olmayacak kadar aptal değil sanırım.ayşe armanın da bugüne kadar röportj yaptığı kişiye son gözaltılarını nasıl değerlendiriosnz yada dış ticaret açığını nasıl kapatmalıyız gibi absürd bir sormayacağı da kesin.bile bile lades durumu yani..
hem cevap verse ne olur alt tarafı evet yada hayr diyecek.kadın detaya girmior ki genel bi soru sormuş.güzel olmak kadar seksi olmakda insana verilen özellklerden biridir.niye bu kadar yadırgamışsınız açıkçası şaşrdım

Ayşe Armanı Ayşe Arman yapan yaptıklarını normal karşılayıp ve hatta ona alkış tutan kişilerdir."Ayşe Armansa bunu sorar!" diye peşinen bunu kabullenmek bu kadının hayasızlığa devam etmesi yolunda prim vermek demektir.

Ayşe Armanı Ayşe Arman yapan yaptıklarını normal karşılayıp ve hatta ona alkış tutan kişilerdir."Ayşe Armansa bunu sorar!" diye peşinen bunu kabullenmek bu kadının hayasızlığa devam etmesi yolunda prim vermek demektir.

abartmayın isterseniz.kimsenn armanı alkışladığı yok.kadının tarzı bu ve birçok gazete kösesi yazarı da aynı konuları konuşyor,yazıyor.düşünce özgürlüğü var bu ülkede seks konuşmak ne zmandan beri hayasızlık oldu.konuları artık hayalıdır yada hayasızdır diye başlıklar altında mı alacağız.ne yani buna da mı sansür?işin garibi ortada abarttınız ölçüde bi soru yok.yaşınızı bilmiyorum ama ileride çocuğunz ben nasıl oldum diye bir soru sorduğu zmanda onudamı hayasızlıkla suçlayacaksınz?

Yaşım eğer yaşını doğru yazdıysan hemen hemen yaşını ikiye katlıyacak kadar.Haya anlayışı demekki kişiden kişiye değişiyor.Ben asla mahrem saydığım konuları birilerinin önünde konuşmam Kadir Topbaş gibi ve birçok sadece dünyanın cinsellik üzerine kurulmadığını düşünen insanlar gibi.Ama konuşmayı seven ve tercih eden varsa o onun sorunu/tercihi.Konuları hayalıdır veya hayasızdır diye ayırmaya gerek yok zaten, bellidir.Aslında bu polemiğe girmek gibi bir niyetim yok ancak şuan cevap hakkı doğupta eylüle kadar aramızda bulunamayacak bir arkadaşımızın mesajını alıntı yaparak cevap yazdığın ve bende bu arkadaşın yorumuna tam destek verdiğim için ve direk senide hedef almayarak bir cevap verdim.Bu forumun polemiğe değil gerçek bilgi ve fikirlere ihtiyacı var. Eğer sende polemiğe girmek istemiyorsan Sana tavsiyem mümkün olduğunca alıntı yapmadan cevap yazmandır.

Yaşım eğer yaşını doğru yazdıysan hemen hemen yaşını ikiye katlıyacak kadar.Haya anlayışı demekki kişiden kişiye değişiyor.Ben asla mahrem saydığım konuları birilerinin önünde konuşmam Kadir Topbaş gibi ve birçok sadece dünyanın cinsellik üzerine kurulmadığını düşünen insanlar gibi.Ama konuşmayı seven ve tercih eden varsa o onun sorunu/tercihi.Konuları hayalıdır veya hayasızdır diye ayırmaya gerek yok zaten, bellidir.Aslında bu polemiğe girmek gibi bir niyetim yok ancak şuan cevap hakkı doğupta eylüle kadar aramızda bulunamayacak bir arkadaşımızın mesajını alıntı yaparak cevap yazdığın ve bende bu arkadaşın yorumuna tam destek verdiğim için ve direk senide hedef almayarak bir cevap verdim.Bu forumun polemiğe değil gerçek bilgi ve fikirlere ihtiyacı var. Eğer sende polemiğe girmek istemiyorsan Sana tavsiyem mümkün olduğunca alıntı yapmadan cevap yazmandır.

polemik???ben polemk yapmıorum düşüncesini elştrdim sadece.polemk dedinz şeyi başlatan sizsinz.bakış açılarımız, yetiştrlme tarzlarımızı oldukça farklı hayadan ne anladığımz da.arkadaşınzın düşncesine katılmadım için alıntı alıp cevap verdim ne zman burada olacağı konusnda fikir sahibi.konular bellidir diye bişey yok o sizin fikriniz yine.konuları nerede ve nasıl konuştuğunuzla ilgili bi durumdur bu.üslup meselesidir.

Bu forum herkese açık bir yer, tepkinizi yadırgamadım bu yüzden.. benim yaşam tarzıma göre bu konuyu toplum içinde konuşmak yanlış, mahremiyet kişiden kişiye değişiyor demekki.. size göre normalmiş.. ama benim düşüncelerimi abartı bulmanız yanlış.. ayşe arman böyle biri olabilir ama o konuyu kendi seviyesindeki insanlarla konuşması daha mantıklı olacaktır.. ben nasıl oldum diyen çocuğuma bu konuyu en güzel şekilde anlatabilirim ama oda mahrem sınırları içerisinde.. istersen sen anlat istediğin gibi bakalım çocuguna psikolojisi ne oluyor :) yada sonraki yaşantısı.. tercih senin.. yaşam senin..

Bu forum herkese açık bir yer, tepkinizi yadırgamadım bu yüzden.. benim yaşam tarzıma göre bu konuyu toplum içinde konuşmak yanlış, mahremiyet kişiden kişiye değişiyor demekki.. size göre normalmiş.. ama benim düşüncelerimi abartı bulmanız yanlış.. ayşe arman böyle biri olabilir ama o konuyu kendi seviyesindeki insanlarla konuşması daha mantıklı olacaktır.. ben nasıl oldum diyen çocuğuma bu konuyu en güzel şekilde anlatabilirim ama oda mahrem sınırları içerisinde.. istersen sen anlat istediğin gibi bakalım çocuguna psikolojisi ne oluyor :) yada sonraki yaşantısı.. tercih senin.. yaşam senin..

arkadaşım konuda seks hayatı sorulmuo eşinn sekspltesi soruluo(dış güzellktir bu.adama yeşil gözlü birini beğenip beğenmiyor musun gibi herhangi bi sorudur.)bu kadar abartrılıp hayasızlık mahremiyet bi sürü sıfatı dahil etmişsiniz işin içine.aileni mahremiyete olan bakış açınızı bilemem bizde saklı yasak gibi kavramlar yoktur.herşey cinsellkte dahil ahlkı zormalamdan konuşulur.en azından bir kelimenn bu kadar olay haline gelip bir sürü sıfattan dem vurulduğunu yakın çevremde dahil görmemiştm:):)çcuk psikoljisne gelince kıyaslamak lazım kime göre, neye dayanarak bu örneği veriyorsnz ki?

AKP'li olmakla cinsellikten konuşulamaması arasındaki bağlantıyı çözemedim. Adım kadar eminim ki diğer partilerden de bu soruya aynı tepkiyi verecek çok insan vardır. Bu, neden bu kadar abartıldı acaba?? Kanımca alınacak cevabı belli bir soruyu sormanın kasıttan başka bir sebebi olamaz. Tabii akabinde de "neden bir AKP'liye SEKS sorulamıyor?" sorusunun gelmesi şaşırtmadı beni.

Neyse yaa, ulu orta konuşulası şeyler kişiden kişiye fark gösteriyor. Bence en verilesi tepkiler verilmiş....

Geri