Bir Alttaki Üyeye Film Tavsiye Et

Aklımda tutmaya çalışırım. Antalya'ya dönüşte izlemek üzere.

Açlık oyunları. Birazcık fantastik bir film ben sevmiştim :)

Ben de çok sevmiştim açlık oyunlarını hatta kitaplarına başlayacaktım ama vakit olmadı :)

Donnie Darko

Aslında beğenilen filmlerden bir arşiv oluşturulsa ve zaman buldukça bu listeden seçim yaparak izlesek fena olmaz. Çok nadir film seyrediyorum ama zaman zaman da ne izlesem diye düşündüğümde sonuç sıfır oluyor boş zamanlarda.

Sessiz bir sinemaydı adını bilmiyorum ama mükemmeldi. Tv de izlemiştim. Kabileler arası bir esir alma ve özgürlük mücadelesini konu almıştı. Sanırım başroldeki çocuk ormanın kralı olduğunu haykırıyordu. Hayal meyal hatırlıyorum. Sessiz de olmayabilir :D

Öneriyorum :) İzlerken ruhum daralmıştı ama.

Bazen benim de öyle oluyor evet ne izlesem diye düşünürken bi filmlik zaman geçiyor :) Dediğin filmi hatırlayamadım ya valla izlememişim demek denk gelirsem yazarım :)

Apocalypto filmi sessiz değil ama konusu dediğine yakın belki seversin ben çok sevmiştim :)

Film önerileri ile ilgili başlık Çerez Çay bahçesi bölümüne çok iyi gider kanımca :)

Öneri filmler ve beğenilen yanları birkaç cümle ile önerilse süperbir arşiv olur :)

Film önerisi yapmadan geçmeyim.

Baba :)

çok duydum arayıp izle diyen de oldu Ahsem başımın etini yedi ama seyretmedim .. :) yarın bakim unutmazsam.. :)

esaretin bedeli..

Geri