Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Ock 2018 #801 “Güzellik görünüşte değil, insanın dünya görüşünde gizlidir.” Audrey Hepburn
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Ock 2018 #802 Zaten insanlar mutsuz olmadıkça, başkalarının mutsuzluğunu anlamıyor. Mutsuz bir insanın hassasiyeti çok daha güçlü oluyor. Dostoyevski
Zaten insanlar mutsuz olmadıkça, başkalarının mutsuzluğunu anlamıyor. Mutsuz bir insanın hassasiyeti çok daha güçlü oluyor. Dostoyevski
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Ock 2018 #803 Nihayet yağmur başladı. Bu sabah artık yağmuru neden bu kadar çok sevdiğimi anladım. Ağlayan bir yüreğe benzediği için. Onun acısı yüreğimi ağrıtıyor. Tezer Özlü
Nihayet yağmur başladı. Bu sabah artık yağmuru neden bu kadar çok sevdiğimi anladım. Ağlayan bir yüreğe benzediği için. Onun acısı yüreğimi ağrıtıyor. Tezer Özlü
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Ock 2018 #804 Gecikmiş bir gizlemi, Birikmiş bir özlemi Sakladınız mı? Gelmeyecek bir gideni, Olmayacak bir nedeni Beklediniz mi? Özdemir Asaf
Gecikmiş bir gizlemi, Birikmiş bir özlemi Sakladınız mı? Gelmeyecek bir gideni, Olmayacak bir nedeni Beklediniz mi? Özdemir Asaf
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Ock 2018 #805 Neden yürümek için ayaklarım olsun ki, uçmak için kanatlarım var. Frida Kahlo
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Ock 2018 #806 Bir şeyden çok emindim, kendimi üzdüğüm kadar kimseyi üzmedim hayatta … Dostoyevski
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Ock 2018 #807 Bir insanın en büyük sermayesi, taviz vermediği karakteridir. Edward Young
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Ock 2018 #808 Zamanın varsa, her şeyin gelir geçer.. Her şeyin varsa.. zamanın gelir geçer. Özdemir Asaf
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Ock 2018 #809 Bir derdin varsa açabilirsin ağaçlara: Ağaç yaprak verir sır vermez rüzgara. Cahit Sıtkı Tarancı
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 13 Ock 2018 #810 İnsan; hep “BİLMEDİĞİNDEN” değil ya, Bazen de “BİLDİĞİNDEN” susar.. Edep bilir, susar.. Sabır bilir, susar.. Saygı bilir, susar.. Sevgi bilir, susar.. Bazen de anlayanı olmadığını bilir, susar… Murathan Mungan
İnsan; hep “BİLMEDİĞİNDEN” değil ya, Bazen de “BİLDİĞİNDEN” susar.. Edep bilir, susar.. Sabır bilir, susar.. Saygı bilir, susar.. Sevgi bilir, susar.. Bazen de anlayanı olmadığını bilir, susar… Murathan Mungan