merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 16 Mys 2009 #12 Tırnak yemek hariç,diğerleri ve fazlaları. Bir projenin başına oturmak ve aralıksız(sigara bile içmeden) çalışmak. Soru çözmek. Bilgisayar oyunu oynamak.
Tırnak yemek hariç,diğerleri ve fazlaları. Bir projenin başına oturmak ve aralıksız(sigara bile içmeden) çalışmak. Soru çözmek. Bilgisayar oyunu oynamak.
poLyanna_zeinom Katılımcı 16 Mys 2009 #13 YoRuMSuZ dediki: - En son söylenmesi gerekeni en başta söylemek. (kahretsin bu huyumu hiç sevmiyorum) Genişletmek için tıklayın... Bende biraz öyleyimm yaa çok kötü bişi insan pişman olsada yapmış oluyo bi kere
YoRuMSuZ dediki: - En son söylenmesi gerekeni en başta söylemek. (kahretsin bu huyumu hiç sevmiyorum) Genişletmek için tıklayın... Bende biraz öyleyimm yaa çok kötü bişi insan pişman olsada yapmış oluyo bi kere
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 16 Mys 2009 #14 çerezforuma 5 dakikalığına girip bir türlü çıkamayıp 5 saat kalmak.. otobüsde sadece gözlerim dinlensin diye gözlerimi kapatınca bir daha açamamak..(bir gün son duraga kadar gidicem ama ne zamn bakalım)
çerezforuma 5 dakikalığına girip bir türlü çıkamayıp 5 saat kalmak.. otobüsde sadece gözlerim dinlensin diye gözlerimi kapatınca bir daha açamamak..(bir gün son duraga kadar gidicem ama ne zamn bakalım)
Gizemli Cadi Forum Gururu 5 Tem 2013 #15 KıRMıZı dediki: çerezforuma 5 dakikalığına girip bir türlü çıkamayıp 5 saat kalmak.. otobüsde sadece gözlerim dinlensin diye gözlerimi kapatınca bir daha açamamak..(bir gün son duraga kadar gidicem ama ne zamn bakalım) Genişletmek için tıklayın... gerçekten 5 dakikalığına girip 5 saat kalmak sanırım durudurulamayan eylem...haklısın kırmızım
KıRMıZı dediki: çerezforuma 5 dakikalığına girip bir türlü çıkamayıp 5 saat kalmak.. otobüsde sadece gözlerim dinlensin diye gözlerimi kapatınca bir daha açamamak..(bir gün son duraga kadar gidicem ama ne zamn bakalım) Genişletmek için tıklayın... gerçekten 5 dakikalığına girip 5 saat kalmak sanırım durudurulamayan eylem...haklısın kırmızım
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 14 Ags 2013 #17 Çekirdek yemeye katılıyorum, paket bitmeden duramam Bir diziye başlamışsam sezon finalini görmeden bırakamıyorum.. bir de portakal suyu içmeye başlayınca durduramıyorum kendimi bunun nedeni hala çözülemedi
Çekirdek yemeye katılıyorum, paket bitmeden duramam Bir diziye başlamışsam sezon finalini görmeden bırakamıyorum.. bir de portakal suyu içmeye başlayınca durduramıyorum kendimi bunun nedeni hala çözülemedi
cemree =)=) V.I.P 6 Arl 2013 #18 Gülmek Kitap okumak Puzzle başına oturmak Müzik dinlemek Dudak ısırmak Şarkı nakaratı Kıyafet denemek
Gülmek Kitap okumak Puzzle başına oturmak Müzik dinlemek Dudak ısırmak Şarkı nakaratı Kıyafet denemek