• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

''Bir şehire tepeden bakmak'' Konulu Fotoğraf Yarışması (ANKET)

• Konuyu açan Konuyu açan Düş
  • Açılış tarihi Açılış tarihi

Sizce hangisi?

• Toplam katılan
    12
  • Anket kapatıldı: .
Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Elinize emeğinize sağlık ? biri benim yakalamak istediğim kareyi yakalamış sanırım 5 ??

3 de shop var. Bilseydim bende yapardm :d çokzel de olmuş ama haksızlık olmasın diye 4 e verdim. Hayırlısı olsun

3 kişi söyleyince açıklama gereği duyuyorum. 3.fotoğraf bana ait. Çekim yapılırken ışık ayarı yapıldı. Sonradan instagramdan indirince kalitesi de düştüğü için böyle bir görüntü çıktı. Herkes aynı şeyi iddia ettiği için cekiyorum yarismadan. @TeBeSSüm konuyu takrar duzenlersin canım

3 kişi söyleyince açıklama gereği duyuyorum. 3.fotoğraf bana ait. Çekim yapılırken ışık ayarı yapıldı. Sonradan instagramdan indirince kalitesi de düştüğü için böyle bir görüntü çıktı. Herkes aynı şeyi iddia ettiği için cekiyorum yarismadan. @TeBeSSüm konuyu takrar duzenlersin canım
Niye ya kalsin bence instagramdan indirildiginde ilk hali gibi olmayabilir ne var ki bunda. Shop oldugunu dusunenler oy vermez olur biter.

Normalde yarışmaya devaö etmek gerekliydi. Ama @Düş ün açıklamasından dolayı 3. Fotografı silmem gerekti. O yüzden sildim. Yarışmaya böyle devam edelim.

Durum
Konu mesaj gönderimine kapalı.
Geri