carmella Özel Üye Özel üye 30 Ksm 2024 #1,961 Aşk, bazen bir veda şarkısıdır; notaları acıyla örülür ama melodisi yüreğinizde sonsuza dek çalar durur.
Aşk, bazen bir veda şarkısıdır; notaları acıyla örülür ama melodisi yüreğinizde sonsuza dek çalar durur.
carmella Özel Üye Özel üye 30 Ksm 2024 #1,962 Ayrılıklar, ruhun en derin yerinden süzülen gözyaşları gibidir; sessiz, derinden ve asla tam olarak kurumayan.
Ayrılıklar, ruhun en derin yerinden süzülen gözyaşları gibidir; sessiz, derinden ve asla tam olarak kurumayan.
carmella Özel Üye Özel üye 30 Ksm 2024 #1,963 Sevgi öyle bir denizdir ki; ayrılıklar onun dalgaları gibidir, bazen yıkar geçer, bazen de sessizce kıyılara vurur durur.
Sevgi öyle bir denizdir ki; ayrılıklar onun dalgaları gibidir, bazen yıkar geçer, bazen de sessizce kıyılara vurur durur.
carmella Özel Üye Özel üye 30 Ksm 2024 #1,964 İnsan, kaybettiği sevgilinin izlerini taşır; ayrılıklar bedeninden silinir ama ruhunda bir ömür boyunca yaşamaya devam eder.
İnsan, kaybettiği sevgilinin izlerini taşır; ayrılıklar bedeninden silinir ama ruhunda bir ömür boyunca yaşamaya devam eder.
carmella Özel Üye Özel üye 30 Ksm 2024 #1,965 Ayrılık acısı, hayatın size verdiği en sert ama bir o kadar da olgunlaştırıcı armağandır; onu reddedersen törpülenir, kabul edersen derinleşirsin.
Ayrılık acısı, hayatın size verdiği en sert ama bir o kadar da olgunlaştırıcı armağandır; onu reddedersen törpülenir, kabul edersen derinleşirsin.
carmella Özel Üye Özel üye 30 Ksm 2024 #1,966 Ayrılık, bir mevsim geçişi gibidir. Yazın ardından gelen kış gibi soğuk ve yalnız hissederiz. Ama unutmamalıyız ki, kıştan sonra bahar gelir ve hayat yeniden yeşerir.
Ayrılık, bir mevsim geçişi gibidir. Yazın ardından gelen kış gibi soğuk ve yalnız hissederiz. Ama unutmamalıyız ki, kıştan sonra bahar gelir ve hayat yeniden yeşerir.
carmella Özel Üye Özel üye 30 Ksm 2024 #1,967 Sen gittin ya, bende seninle bir parça umut gitti. Artık hiçbir şeye eskisi gibi bağlanamıyorum. Kalbim duvarlarla örülü, kimse giremiyor içeri.
Sen gittin ya, bende seninle bir parça umut gitti. Artık hiçbir şeye eskisi gibi bağlanamıyorum. Kalbim duvarlarla örülü, kimse giremiyor içeri.
carmella Özel Üye Özel üye 30 Ksm 2024 #1,968 Ayrılık, bir rüya gibidir. Uyanmak istemesen de, gerçeklerle yüzleşmek zorundasın. Bu rüya beni çok üzdü, ama bir gün uyanacağım.
Ayrılık, bir rüya gibidir. Uyanmak istemesen de, gerçeklerle yüzleşmek zorundasın. Bu rüya beni çok üzdü, ama bir gün uyanacağım.
carmella Özel Üye Özel üye 30 Ksm 2024 #1,969 Seninle olan her şey, şimdi birer soru işareti. Neden? Niçin? Bu soruların cevaplarını bulamasam da, bir gün anlayacağımı düşünüyorum.
Seninle olan her şey, şimdi birer soru işareti. Neden? Niçin? Bu soruların cevaplarını bulamasam da, bir gün anlayacağımı düşünüyorum.
carmella Özel Üye Özel üye 30 Ksm 2024 #1,970 Ayrılık, bir veda değil, yeni bir başlangıçtır. Belki de bu ayrılık, daha iyi şeylere ulaşmak için bir fırsattır. Kim bilir?
Ayrılık, bir veda değil, yeni bir başlangıçtır. Belki de bu ayrılık, daha iyi şeylere ulaşmak için bir fırsattır. Kim bilir?