Bir Sürü Nick Seç Beğen Al...

♥ Seni Sevdiğimi Düşündükçe Ölmeyi Diliyorum Tanrıdan... Her Seferinde Kalbim Başka Bir İsyan Çıkarıyor... Elimde Olsa Kalbimi Yerinden Söker Ayaklarımla Çiğnerdim... Ama Elimde Değil Ne Seni Sevmemek Nede Kalbimi Söküp Çiğneye Bilmek... Yapabildiğim Tek Şey Seni Sevebilmek..

♥ Birgün Hayatın Bütün Güzelliklerinden Vazgeçip Ölüme Sessiz Sedasız Gitmek İstersen Yanıma Gel. Yanıma Gel ki; Sana Sensiz Yaşamanın, Sensiz Olmanın Ölüm Olduğunu Göstereyim.

♥ Benim Kalbimi Kırmak Suya Yazı Yazmak Kadar, Gönlümü Almak İse Güneşe Dokunmak Kadar Zordur. Sen Suya Yazı Yazmayı Başardın, Şimdi Güneşin Batmasını Bekle.

♥ Gül Bahçesinde Geçsede Ömrüm, İnan Senin Üstüne Gül Koklamam Gülüm, Seni Koklamak Olsada Ölüm, İnan Uğrunda Ölmeye Değer Be Gülüm.

♥ Ağzımın Tadı Yoksa, Hasta Gibiysem, Boğazımda Düğümleniyorsa Lokmalar, Buluttan Nem Kapıyorsam İnan Hep Güzel Gözlerinin Hasretindendir.

♥ Seni Yıldızlar Kadar Çok Seviyorum. Onlar Kadar Parlak ve Onlar Kadar Yakınsın Bana, Tek Fark Onlar Milyonlarca Sen Birtanesin.

♥ Rüyaların En Güzelini Görürken Tanrının Seni Koruması İçin Gönderdiği Meleklerin Kanatları Öyle Büyük Olsun ki En Masum Anında Bile Sana Kimseler Zarar Veremesin

♥ Gözlerin Nehir, Kirpiklerin Köprü Olsun. Ben Tam Üzerinden Geçerken İpler Kopsun, Düştüğüm O Yer Dudakların Olsun.

♥ Yağmur, mutluluğuma gölge düşürmek için yağıyorsun aldırmıyorum. Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten ağlıyorum..

♥ Dünyanın dört bir yanında dostlarım var dostlar ki bir kerecik selamımı almamışlar bir kerecik selamlarını almamışım ve yine dünyanın dört bir yanında düşmanlarım var düşmanlar ki kanıma susamışlar kanlarına susamışım..

♥ Seni bulmaktan çok aramak isterim seni sevmeden önce anlamak isterim, seni bir ömür boyu bitirmek değil sana hep yeniden başlamak isterim...

♥ Gerçek aşklar bitmesini bilen aşklar olduğuna göre,insanlar ya hep sahte aşklarıyla evlenir,yada evlenerek aşklarını sahteleştirir.

♥ Bu gece kayarken yıldızlar gökyüzünden ve gözümden yaşlar süzülürken dilek tutmadım ilk defa sadece teşekkür ettim tanrıya bu gece yanımda olduğun için!!

♥ Seni sevmek acıların en büyüğü olsa gerek,seni düşünürken gözyaşı dökmek yaşanabilecek en büyük sevinç demek.

♥ Bir serçeydim sürüden ayrılmış, gökyüzünde kaybolmuş, o ise bir kartalmış avlanmaya çıkmış gelmiş bula bula beni bulmuş
♥ Aşk günah olmayacak kadar masum, köle olmayacak kadar özgür, unutulmayacak kadar derin, umulmayacak kadar yakın, tek başına yaşanmayacak kadar takımdır...

♥ Hissizler, Hareketsizler yol alamazlar, Uyuyanlar hedefe ulaşamazlar, hele azmini iradesini yitirenler asla uzun zaman ayakta kalamazlar.

♥ Kristalin bedelini göze almayan,onunla oynamasın

♥ Ne zaman gelirsen gel,başıma taç olursun. Sen benim eski değil , eskimeyen DOSTUMSUN...

♥ Ya Sözlerin Aklımda, Ya Da Aklım Adında, Ya Hayalin Karşımda, Ya Da Sesin Kulağımda, Ya Ben Çıldırıyorum, Ya da Çok Özlüyorum, Ya Özlemek Çok Güzel, Yada Özlenen Çok ÖZEL...

♥ Sözlerin büyük, yüreğin küçük! Hataların yanlışların çok,doğruların yok! Bir şeyleri göklere çıkartıp mutluyum sanıyorsun..Kendine göre şanslı, bana göreyse zavallısın!

♥ İçinde öyle bir umut taşıki onu senden kimse alamasın.gözlerin hep gülsün.onuda kalbinde öyle bir saklaki gerçekten isteyen bulsun.

♥ Yaşamak özlemsiz, özlem sevgisiz, sevgi sensiz olmaz.. Unutma gülüm sevmek daima beraber olmak değildir, sen yokken bile seninle olabilmektir..

♥ Dertlerin kum tanesi kadar küçük, sevinçlerin nisan yağmurları kadar bol olsun ve öylesine mutlu ol ki gözünden akan yaşlar değerini bilmeyenlere sadakan olsun..

♥ Hoççakal Allah a emanet ol tabii ki Allahın varsa?Hoşçakal aşk sende kalsın sanmam ama işine yararsa?

♥ Ağlamak çocuklara, affetmek ise Allah a mahsus. Beni birgün aldatırsan çocuk değilim ağlamam, Allah değilim affetmem...

♥ Dünyanın en güzel şeyini sana vermek isterdim, Fakat seni sana nasıl verebilirim ki?

♥ Kalbinde yer yoksa Güzelim ! farketmez ben ayaktada giderim.

♥ O vefasız kalbin hissetmesede.. Sana bu şarkıyı dinleteceğim.. Bu aşkın uğruna ömrüm bitsede.. Sana sevmeyi öğreteceğim...

♥ Hayat bir şekilde elbet devam edecek birde içinde sen olsan işte o zaman her yer yeşerecek.

♥ Güneşi sevdiğini söylüyorsun güneş çıktığında perdeleri örtüyorsun.Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıktığında kapıları kapatıyorsun.Yağmuru sevdiğini söylüyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun.Korkuyorum çünkü beni sevdiğini söylüyorsun.

♥ Günahın özüyse seni sevmek cezam cehennem olsun

♥ Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu güzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgül getirdim?

♥ Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı.

♥ İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gökteydi. Ama ben seni, güneşi seçtim, bir güneş için bin yıldızdan vazgeçtim?

♥ Seni bulmaktan çok aramak isterim! Seni sevmeden önce anlamak isterim! Seni bir ömür boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim.

♥ Hani gözler vardır sözleri anlatır, hani sözler vardır gözleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır

♥ Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondurdu. Hissettin mi?

♥ Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın!..

♥ Dünde, bugünde, yarında? Yüreğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım!

♥ Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek için, sana sen kadar yakın olmak isterdim ki beni, seni sevdiğim kadar sevebilmen için?

♥ Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun. Korkuyorum sevgilim çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun!

♥ Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim açar açmaz duyayım kokunu. Sevda essin başak saçlarında, sesin yüzümü rüzgarla bulsun... Bana öyle bir mektup yaz ki sevgilim, gelsin beni en koyu zulamda bulsun ve öyle bir mektup yaz ki sevgilim varsın ölümüm olsun.

♥ Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana çokça olsun çabuk tükenmeyenlerinden. İhtiyacım var bu ara unutmak üzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir çayın tadını, esen rüzgarın serinliğini, hadi durma öyle hatıralarımı canlandır, iyi olanları?

♥ Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz. Mürekkepten denizler, kağıttan gemiler yaptım. Sonra ismini her yere yazdım. İsmini yazınca seni sevdiğimi sandın, ben seni sevmedim sana taptım!.. Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen, bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir.

♥ Eğer seni nasıl ve ne kadar sevdiğimi öğrenmek istiyorsan bana yeni bir dil bulmalısın çünkü sana olan sevgimi anlatmak için kelimeler bulamıyorum. Ama bir şeyi bil ki seni çok seviyorum?

♥ Bir insanı sevmek onunla yaşlanmayı kabul etmek demektir benim için. Ben seni seviyorum ve bir ömür boyu seninle olmak istiyorum.

♥ Kuyruklu yıldızlar vardır, dünyaya yetmiş yılda bir gelirler. İnsanlar onu hayatı boyunca belki bir kez görürler. Ben o yıldızı gördüm, o da sensin birtanem?

♥ Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin...

♥ Sen bazen zifiri karanlık gecemin güneşi, sen bazen hayatın cesaret veren mutluluk yanı ve sen her zaman sevgimin tek nedenisin

♥ Doğan her günün sabahında, içimde gözlerini görebilmek aşkı olmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak..

♥ Ben sevdanın sokağında oturuyorum? Geceler hiç bitmiyor, ben hiç uyumuyorum.

♥ Yüreğim hafif ıslaktır benim kuytu köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kez güneşe asmaktan.

♥ Seni unutmak için and içtim gözlerin geldi aklıma vazgeçtim.

♥ Hadi uyandır beni söyle gördüğüm zamansız bir düş mü? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni. Gerçekten yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten.

♥ Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa.

♥ Buruk hasret dolu geceleri öldüreceğim bir gün bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim ve seni benden ayırdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim.

♥ Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yanlızlığımı, çaresizliğimi? Yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım

♥ Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla küçük melekler gönderdim seni öpmeye! Geldiler mi?

♥ Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun için tutkunum sana! Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar kadar yakın olmak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarını yağmur olup silebilmek iÇİN

♥ Eğer gökyüzü bir parça kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydı yine de sana olan duygularımı yazmaya yetmezdi. Seni o kadar çok seviyorum ki...

♥ Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Gökuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın.

♥ Bazı rüyalar diğerlerinden çok uzun sürer. Bazıları da çok çok güzel. Benim en uzun ve en güzel rüyam şu an bu mesajı okuyor

♥ Hasret kapımda nöbetler tutuyor. Sevgilim uzak bir şehirde gözlerim onu arıyor...

♥ Bir kuş olup gitsem, aşsam şu enginleri, varsam senin yanına. Öpsem doyasıya, koklasam seni...

♥ En güzel yarınlar senin olsun, sen buna layıksın ömrün mutluluklarla dolsun. Eğer gün gelir de sen beni unutursan, inan ki tatlım canın sağolsun.

♥ Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında. Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında.

♥ Bugün yeni bir meyhane keşfettim mezarlığın karşısında. Bir gün beni arar da bulamazsan ya meyhanedeyim ya da tam karşısında.

♥ Paylaştıkça çoğalan tek şeyin sevgimiz olduğunu hiç unutmayalım ve sevgimizi daima çoğaltalım sevgilim.

♥ Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış. Gökuşağını takip ettim geçenlerde sende bitti... En değerli hazinemsin benim, canımsın. Sana doğru bir kelebek uçurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir öpücük kondur.

♥ Mutlu olmayı biliyorsan, sevmeyi bileceksin gerçekten seviyorsan, ömrünü vereceksin.

♥ Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an hiçbir şey seni sevmek gibi değil...

♥ Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin sen? Sen benim sevdiğimsin, sevdiğimi söyleyebildiğim...

♥ Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni çok sevmeye devam edeceğim...

♥ Seni ben değil gözlerim seçti, onlar sevdi onlar beğendi. Sen benim değil onlarınsın gittiysen bana ne onlar ağlasın...

♥ Geceler seni sevdiğim kadar uzun olsaydı eğer inan ki yeryüzüne hiç güneş doğmazdı.

♥ Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi değil, özlediğimi bil her an çünkü hiçbir şey seni sevmek gibi değil!

♥ Sana dalgalardan kalem yaptım ve kıyıya seni seviyorum yazdım, sen de inandın değil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana bağlandım sana taptım.

♥ Ayrılık küçük sevgileri öldürür ama büyük sevgileri güçlendirir. Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp yangını güçlendirdiği gibi... Bizim de sevgimiz hep yaşayacak ve daha da güçlenecek sevgilim. Nice günlere birlikte olmak dileğiyle...

♥ Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar seni ne çok sevdiğimi ve özlediğimi...

♥ Sevginin olduğu yerde mantık olmaz derler... Ne kadar doğru! Seni o kadar çok seviyorum ki aklım başımdan gitti... Birlikte daha nice sevgi dolu mutlu günlere sevgilim...

♥ Dün gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, uçurumdan attım sessizliği, haber saldım rüzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar çok özlediğimi... Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha bir sönük olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve hayat daha bir kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan eğer!

♥ Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin sevmeyi hak edemeyeceği kadar özelsin.

♥ Seni denizdeki kumlar, gökteki yıldızlar, ormandaki ağaçlar, dünyadaki insanlar, okyanustaki sular, sahildeki martılar ve güneşin ışıklarından daha çok seviyorum. Birlikte daha güzel günlere...

♥ Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sönük olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan... Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat... Muuckk!!!

♥ Bir ömür boyu seninleyim desen de istemem artık. Çünkü sen rüzgarın çoşturduğu bir toz bulutusun, bugün bana esersin ...yarın ellere...

♥ Hasretin öldürdü beni! Şimdi geceler çaresiz. Şimdi yağmur damlası gelip konar dudaklarıma sessiz. Söylemiş miydim hasretin öldürdü beni hiç sebepsiz.

♥ Sana şarap vereceğim, iç ama sarhoş olma. Sana bir gül vereceğim, kokla ama soldurma. Sana kalbimi vereceğim, sev ama incitme!...

♥ Sevgi basittir, karmaşık olan bizleriz. Sevgi güven verir, insanlar aldatır. Sevgiye her zaman güvenilir, insanlara asla!..

♥ Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, aşkın içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni çok sevmeye devam edeceğim...

♥ Yağmurlu bir günde sana koşar gelirsem ıslak saçlarımı düzelt...Başımı omzuna yasla nemli dudaklarımı dudaklarına ansızın değdir.Masum ve üzgün bir çocuk gibi konuşursam.Anla sana muhtacım ver ellerini ellerime yalanda olsa Seni seviyorum de....

Seviyorum your eye çünkü onlar very nice,bir kerecik look atme,ondan sonra forget me,kalbim tic tac for you,çünkü baby ı love you

hayatı öyle bir yaşaki hayat seni kıskansın öyle bir sevki ölüm sana acısın öyle bir dost olki dostun olmayan utansın

SENI UNUTMAK İÇİN AND İÇTİM AKLIMA GÖZLERİN GELDİ VAZGEÇTİM
YAŞAMAK İÇİN YALVARMADIK , ÖLMEK İÇİNDE YALVARMAYIZ..!

:::güneşten gelsem beni bul aydan gelsem beni bul sevgiden geldiysem ikimizi bul

kül olmuş ateş yanarmı?buz tutmuş su akarmı_?bu gözler seni sevgi başkasına bakarmı?
hayat bir tiyatro dediler
bana bir rol verdiler en acısı benimki idi önce sev sonra terket dediler ama ben terketmedim

Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin.

seni sevdiğim kadar yaşasaysım ölümsüzlüğün adını aşk koyardım

Seniyorum ama kimi
Entatlı birisni
Nasılanlatsam sana
İlk harflerine baksana

Hâ¥âTTâ ïKï KöR TâNıDıM ßïRï ßêNï GöRMê¥êN §êN...DïĞêRï §êNDêN ßâŞKâ§ıNı GöRMê¥êN ßêN..:

daha istersenin söleyin ben size söyleyeyim
Akşamı son bulan ufuklarda..güneş damla damla erirken..hayatta kalan duygularımla..sana iki kelime söylüyorum..."SENİ SEVİYORUM"

Ne içimde seni unutmak gibi bir his var..nede aşkımı körükleyen bir rüzgar..ne seni görmeyecek kadar güçlüyüm..nede görmeye dayanacak kalbim var

Ben seni Bir Kum Tanesine Adını Yazacak Kadar Değil Sahildeki Tüm Kum Tanelerine Adını Yazacak Kadar Çok Seviyorum

Biz her ne kadar sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte, soğuk dolunayda şeytanla azraille dans etmesini iyi biliriz

Günahın özüyse seni sevmek cezam cehennem olsun.

Seviyorum sevmenin acı verdiğini; her sevenin sevilmediğini bile bile ! ama yinede bir umut taşıyorum belki SEVEN SEVİLİR diye !!!

O vefasız kalbin hissetmesede.. Sana bu şarkıyı dinleteceğim.. Bu aşkın uğruna ömrüm bitsede.. Sana sevmeyi öğreteceğim

Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et çünkü aşk sessiz sevgi dilsizdir...

Ölümden korktuğum gibi seni sevmekten seni sevmekten vazgeçmediğim halde kaybetmekten korkuyorum...

Seni göremeyen gözlere inat,seni hissedemeyen ellere inat,seni bir türlü bana getirmeyen zamana inat seni asla unutmayacağım!

Unutma; Her beyaz gülün siyah bir gölgesi vardır.

Gülüşüne bir kurşun sıksada ölüm unutmaki umuda kurşun işlemez gülüm

Sen Bnm Farkımı Fark Edemedn!Ama Artk Fark etsende Fark etmez!Çünkü bnm farkımı fark edenler sendn çok FarkLı

Eğer bir gün grurunu yenip,bana geri dönmek istersen sakın dönme,çünkü senin grurunun bittiği yerde benim grurum başlar

Yetimim sensiz,yurtsuz yersiz..Dilerim BENSİZ anLayacaksın!! öLürüm yoLuna,öLürüm yoLuna SoNuM OLaCaKsIn...!Günahı Boynuna,Onun Koynuna Ne ZaMan DoYaCaKsIn??

Sarhoşum Bu Gece Kafam Dumanlı Bana Verdikleri Hayat Yalandı Nefret Ettim Gıpta Ettim Kendim Olmak İstedim Beceremedim !

Benim için giden gider, gittiği gün biter!

Zalimsin Ama Lazımsın Bana,Hainsin Ama Zaafımsın Anla...!

SeNi GöRDüĞüM GüNü, SeVDiĞiMi uNuTSaM... BiR BaŞKa DüNYa BuLSaM, iÇiNDe SeN oLMaSaN
Sensizlik acı ölümdende,bu ölü hayatı aradı sende!Artık öldü sevsende,sevmesende....
AğLayp inLeyp hiç aCı Çekme!Bir aNda GönLündeN SiLiver GitSin..Aldırma ArdınDan ağLyaN Benim..Komik Bir Fıkra Gibi GüLüvr Gitsn!!

GÖZN KMİ GÖRMK İSTYRSA KALBNİN DERİNLİĞNDE KMİN ADI WRSA,KULĞINDA KİMN SSİ ÇINLIYRSA MELEKLR HR GECNİN SABHINDA SNİ ONA BAĞIŞLASN

Zaman..Ah Zaman!Hem dost,hem düşman.Hem mazlum,hem zalim..Aktıkça köpüren nehir,durdukça kuduran şehir..

Seni Seviyorum,Sen Beni Sevmesen de Olur..Zaten Aşk Budur!Ama Yine de,Her neyse.

Su gibisin içilip hiç kanılamayan..Seveni yanıltmayan sevince yanılmayan..Özlenen sen özleyen sen..Varken bile doyulamayan

İnsan ya hayrandır sana ya düşman, ya hiç yokmuşsın gibi unutulursun
Ya bir dakika bile çıkmazsın akıldan.

Bilirmisin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlere
Hele o beklenenler vazgeçilmezlerdense..

Doğan güneşi bana doğsa, her mutluluk beni bulsa,
Bütün dünya benim olsa sensiz hayat yaşanmıyor

Sen bazen en zifiri karanlık gecemin güneşi,
Sen bazen yaşanacak hayatın cesaret verecek mutluluk yanı,
Sen bazen ve her zaman sevgimin tek nedeni...

Şu an hayatta olmamın çok güzel bir nedeni var,
Bu nedende yüreğimdeki sensin..

Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,
Biri için dünyalar kadar önemlisin.

Ben, seni, gözlerimi kapattığımda değil,
Gözlerimi açtığımda görmek isterim...

Sevdiğinin gözyaşları sahile vurduğu zaman ,
Sahilin atacağı imza SENİ SEVİYORUM olacak bitanem..

Kuyruklu yıldızlar vardır;
Yetmiş yılda bir yaklaşır dünyaya...
İnsan ömrü boyunca ya bir defa görür ya hiç...
Ben gördüm o da sensin Bitanem...

Seni yıldızlara benzetiyorum.
Onlar kadar pırıl pırıl ve yine onlar kadar ışıl ışılsın.
Ama aranızda tek bir fark var,
Onlar bin tane sen bir tanesin.

Ağlasam çizgi çizgi,
Gözyaşlarım sana değilmiş gibi, beklesem,
Zamansız, dünsüz, yarınsız gelmeyişini, Silinmiyor hüzünlerim,
Seni seviyorum...

Hafif hafif çiseleyen yağmurda kalırsan;
Saçlarını okşayan her tanede
BENİ HATIRLA !

ßana uMut ßaqLama ßen Topraqa Söz VErdim!

ßu laf bana çok ters geliyo. Ne o öyle oraya tikla, buraya tikla. Erkek adam tiklamaz , BASAR ! Ne öyle tik tik.

Ne ßir Kızı Kendimize köLe Edecek Kadar KüçüLdük Ne De ßir Kızın uğruna köLe oLacak Kadar aLcaLmadık !

Senin içinde ßen ßitmi$ oLsaydim, ßenim içimde sen ya$iyor oLmazdin.. '

Önce Sen ßurkuyorsun SayfaLarı Sonra ßa$kaLarı KaraLıyor CümLeLeri..

öLümden neden Korkacaqım ki ? ßen VArken O yOktur o qeLincede ßen oLmayacaqım..

İnsanLarın gözLeri öyLe keLimeLerLe konu$ur ki diL onLarı teLaffuz edemez. . !

Terkedeni Terketmek ßüyük Zevktir aMa Seveni Terk Etmek En ßüyük KahpeLiktir!

qenc Ya$ımda kaLßimi a$k'a Dü$man Edemem.. ßeni ßiLirsin kararLıysam dünya Dursa Dönmem! Cok qeciktin Her$ey için Artık Vursanda öLmem!

Yine de ben toparLadım yerden kaLbimin kırıkLarını.. Sırf ayakLarına batmasın diye. . .

Sattım a$kı Sende kaLsın, taLißim Çok Sen yaLansIn. . İstyorsa öLe oLsun ßir Dudak ver Üstü Kalsın.

Yaşamak için yalvarmadık ölmek için yalvarmayız

Dostum olmaz, hasmım yaşamaz.

Ölenin arkasından ağlamaki, sen öldükten sonrada arkandan ağlıyan bırakma !!

Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar.

Her zaman mutluluğun doruğundayken gülünmez, bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurum kenarındayken bile gülümseyeceksin.

Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir.

Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.

Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o'dur.

Hayatta edindiğim tecrübeler, yediğim kazıkların toplamıdır.

Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir.

Dostun dostumdur, düşmanın düşmanım.

Ölüm, ölüm dediğin nedir ki gülüm ? Ben senin için yaşamayı göze almışım..

Kaç ölüm adını değiştirir usta?

Hayatta hiç bir şey tesadüf değildir.

Sonunu düşünenler kahraman olamaz.

Kurtlar Vadisi'nde zaman ölüme doğru ilerler.

Kurtlar Vadisi'nde son, ölümden önceki son çıkıştır.

Kurtlar Vadisi'nde duello, akle yelkovanın buluştukları andır.

Kurtlar Vadisi'nde bela, kişinin sevdiklerinden gelir.

Sadakat, Kurtlar Vadisi'nin en güçlü panzehiridir.

Herşeyin, zamanı var; yaşamanın, sevmenin, hatta ölmenin bile..

Beyazın kaderi kirlenmek, siyahın kaderi suçlanmaktır.

Kurtlar Vadisi'nde ölmek, en büyük maceradır!

Kurtlar Vadisi'nde ölüm, yaşamdan daha gerçektir.

Kurtlar Vadisi'nde kimse canından emin olamaz...

Kurtlar Vadisi'nde sürek avı hiç bitmez.

Dünya bir gündür, o da bugündür!

Biz belimize silahı silahla vurulmak için koyduk.

Senden bir tane daha yoksa, eyvallah diyeceksin.

Büyük güç, büyük sorumluluk ister.

Sen, sen ol! Asla biz olma.

Atasını tanımayan, it peşinde gezer!

ıki kişinin bildiği sır değildir.

Biz ölmeyi çoktan göze aldık da, yanımızda kimler g**ürücez onu düşünüyoruz.

Sakın 30 yıl hukukun olmayan birine, sakın deme!

ınsana güvenme ölür, ağaca yaslanma kurur.

Her gün olan yenilik, benim geleneklerime bir ihanet ve hakarettir.

Kurtlar Vadisi'nde her cinayet ardında bir sır bırakır.

Kurtlar Vadisi'nde ölüm, beklenmedik kişiden, beklenmedik zamanda gelebilir...

Sen çiftlikte at tımar ederken, biz insan tımar ediyorduk.

Kurtlukta kanun, düşeni yemektir.

Azdan az, çoktan çok gider.

Namımızın büyüklüğü, dostlarımızın büyüklüğündendir.

Her şey yalan! Benim hayatımda tek gerçek sensin...

Kurtlar Vadisi'nde hayat, ölümle kumar oynama sanatıdır.

Kurtlar Vadisi'nde özgürlük, sonu meçhul bir firardır.

Kurtlar Vadisi'nde sadece şahlar hamleleri önceden sezer.

Kurtlar Vadisi'nde gözden akan bir damla yaş, kimsenin susuzluğunu gidermez.

Kurtlar Vadisi'nde gövdeden kopan başlar üzerinde ilerlenir.

Kurtlar Vadisi'nde şans, doğru zamanda doğru yerde olmaktır.

Kurtlar Vadisi'nde sorular, gün geçtikçe artan bir bilmeceye dönüşür.

Kurtlar Vadisi'nde hiç birşey tesadüf değildir.

Kurtlar Vadisi'nde geçmiş konuşulmaz

Bizim yörelerimizde kaderimiz dogustan yazilir
siirlerimiz hayatimizi anlatir Sevdamiz yüreyimiz kadar
mert olur Seni unuttum kelimesi sadece mezartasimizda
yazilir.

inandigim yalanmis sarildigim yillanmis
bunca yoll geldim pesinden demek buraya kadarmis...

beni seviyorsan eger seni sevmeye deger
yok sevmiyorsan eger tek sözüm geber

sen benim farkimi fark etmedin ama artik
fark etsende fark etmez cünkü benim
farkimi fark edenler senden daha farkli..

kirildim ama egilmedim süründüm ama
ezilmedim yenildim ama üzülmedim....

sevmeyi ancak severken ögrene bilirsin.

gülmekle kaybetigin seyler aglamakla geri gelmez ...

hayata iki sey sevdim dikenine ragmen gülü
Nazina ragmen seni ...

askindan oldum deli yaniyorum,
cira gibi cagrin gelsin itfayeyi...

Dünyan öyle bi kararsinki
seni aydinlatacak tek isik
gözlerim olsun bitanem..

KaH ÇıkarıM GökyüzüNe SeyrederiM aLeMi, KaH iNeriM YeryüzüNe SeyredeR aLeM ßeNi..!

"..ßeN SevmeYi ßeceremediM, ßelKi de SevilmeYi..ßeniM SevmeYe eNgeL eVciL aCılarıM VarDı.."

KalaNa GiT, GideNe KaL DemeM..!

SeNi SeviyoruM DiyebilmeK, DünyanıN eN GüzeL eSeridiR..!

eSkideN PiyaSa NerDe ßiZ oRDa, aRtıK ßiZ NerDe PiyaSa oRDa..!

DerDi oLaNı DinleriM, DerdiM VarSa DerDe YoL aÇaNı SileR GeçeriM..!

aSlanlaRa SöZ VerdiM, ÇakallaRa YeM oLmaM..!

DağlarıN TepesiNe, eŞkiyanıN aLnıNa, KızlarıN KalbiNe "öLümsüZ MehmetçiK" YazacağıM..!

öYLe MasuM DurduğuMa KanMa SakıN ŞafaK 295 oLsaDa "FiRaRıM" YakıN..!

aKıLLı oLupTa DünyanıN KahrıNı ÇekeceğiMe DeLi oLurum DünYa ßeniM KahrıMı ÇekeR..!

SeN SeN oL ßiR iNsaNa HattindeN FazLa DeğeR VerMe, eĞeR HattindeN FazLa DeğeR VerirseN o iNsaNı ÇoK ÇabuK KaybedersiN..!

ßakMa ßaNa öYLe ! NefretLe DoluyuM..!

TıpKı ŞairiN DediĞi GiBi eVlaT, ßiZ Ki uStasıyıZ VataN SevmeniN..!

KolaY oLmıcaK SeNi uNutmaK... ßelKi GeCe GündüZ aĞlıcaM... Ne oLurSa oLsuN ßirtaneM, SensiZ YaşamaYa aLışcaM...

öLüM, öLüM DediğiN NediR Ki GülüM ßeN SeniN iÇiN YaşamaYı GöZe aLmışıM..!

DerT SofrasındaN ßaL YediK BaŞ VerdiK ßaş eĞmediK..!

iNsanlaRı TanıdıkCa SevdiM, SevdikCe De TanıdıM (aYNı SeNi SeviP TanıdığıM GiBi)

HayaT YaşandıĞı KadardıR, GeriSi Ya HatıralarDa BiR iZ YaDa HayallerDe BiR uMuttuR..!

eRkekleriN "SeNi SeviyoruM" DemeSi ßiR MumuN "aSLa SönmeyeceğiM" DemesiNe ßenzeR..!

KıR KalbiMi GönlüN oLsuN.. aL HeR ŞeYi GözüN DoysuN.. ŞimDi ßaşKa KollardayıM ßu Da SaNa KapaK oLsuN..!

DünyaDa HiÇ KimseYe GüvenMe ÇünKü ßeyaZ GülüN BiLe GölgeSi SiyahTır

(%) SeNi SeveriM, SeNi SeveniDe SeveriM, SeNi ßeniM KadaR SeveniDe KurşuNa DizeriM (%)

In The ParK’ta GezerkeN, CigarettiYi iÇerkeN.. My FatheR GörDü SuÇ üSTü, I aM DüşTü KıÇ üSTü..

ßiR GüN TitreyereK uYanırsaN ßiL Ki ResmiNi öPtüğüM GündüR.. aMa ßiR GüN SebebsiZ YeRe GözyaşlarıN aKarSa, ßiL Ki öLdüğüM GündüR..

GüneŞe aDıNı ßuzLa YazaN BiRi oLurSa, ßiL Ki o SeNi ßendeN DaHa ÇoK SeviyoR..

ßiZ aĞıR DeğiLiZ MiLLeT HafiF !

ßeN ßüyüK RüzgarLarıN aDamıyıM, ßeniM SevdaLarımDa ßüyüK oLuR öFkeLerimDe.. ßeN SeverseM DestaN, KızarsaM KatLiaM oLur..

o KıZ ßeNi aŞaR ÇünKü YASAK KELIME DelikanLı aDaM ManitasızDa YaşaR

SaNa oLaN GüveniM SonsuZ, eĞeR YakalarsaM DonsuZ, * SusuZ SabunsuZ

SonuNu DüşüneN KahramaN oLamaZ

SeN iMkansızsıN, SensizliK iMkansıZ, aŞK iMkansıZ..

ÇemberiN eN DışınDa, eN ÇıkmaZ SokaktayıM..

GeceniN eN SiyahınDa, uMuduN BittiĞi YerdeĞiM.. KöşeYi DönseM öLüM, DüZ GitseM HayaT.. GölgeleR iÇindeyiM..

Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!

Sana ne demeliyim bilmiyorum,
Güneşim desem güneş batıyor,
Hayatım desem hayat kısa,
Gülüm desem oda soluyor,
Sana canım demeliyim.
Çünkü bu can seninle yaşıyor..

Sen bir pınarsın içilen ama kanılmayan, Seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, varlıgına doyulmayan, yokluğuna dayanılmayan..

Rüzgar alabildiğine hırçın, yagmur alabildiğine inatçı, yüreğim ise onlara inat sanki bir liman, tipki gözlerindeki huzur gibi.

Güneşin buz tuttuğu yerde bir alev görürsen bil ki o yalnız senin için yanan kalbimdir.

O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Dolanıp sarasım geliyor saramıyorum. Öylesine bağlanmışım ki sensiz duramıyorum.

Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.

Rüzgar alabildiğine hırçın, yağmur alabildiğine inatçı, yüreğim ise onlara inat sanki bir liman, tıpkı gözlerindeki huzur gibi.

Günesin buz tuttugu yerde bir alev görürsen bil ki o yalniz senin için yanan kalbimdir.

O kadar güzelsin ki yüzüne bakamyyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamyyorum. Dolanyp sarasym geliyor saramyyorum. Öylesine ba?anmy?ym ki sensiz duramyyorum.

Bir soluk kadar yakin,yildizlar kadar uzak derler sevgi için.Uzanirsin yetisemezsin,yetisirsin dokunamazsin,Dokunursun vazgeçemezsin,vazgeçersin ama unutamazsin.
Ask, gülü dikeniyle avuçlamaya benzer. Ellerin kan içinde kalir ama dikenlerinden hesabini, gülden soramazsin.

Seni ne kadar sevdigimi ögrenmek istersen yere düsen her yagmur damlasini tutmaya çalis.Tutabildiklerin senin sevgin,tutamadiklarinsa,benim sana olan sevgimdir.

Sen Tanriya dilenen dilek, göklere uzanan ellerimsin. Sen gözümden süzülen yas, tek düsüncem, hasretimsin. Sen yasadigim ömür, en güzel günlerimsin.

Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici, çekici ve güzelsin, ama aranizda tek fark var, onlar milyonlarca sen birtanesin..

Ne insanlar tanidim yildizlar gibiydiler. Hepsi göklerdeydi, parliyordu. Ama ben seni, günesi seçtim. Bir günes için bin yildizdan vazgeçtim.

Sen benim hayatimda oldugun sürece ne sen kimseye rakip, ne de kimse sana rakipti. Çünkü sen benim için daima tektin.

Gecemidir insani hüzünlendiren Yoksa insanmidir hüzünlenmek için geceyi bekleyen?Gecemidir seni bana düsündüren,Yoksabenmiyim seni düsünmek içingeceyi bekleyen?

Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin hak edemeyecegi kadar özelsin..

Eger geceler seni düsündügüm kadar uzun olsaydi, sabah hiç olmazdy.

Gözlerinden süzülen bir damla yas olmak isterdim. Gözlerinden dogup, yanaklarindan süzülüp, dudaklarinda ölmek için..

Seni çok özledim. Seni her özledigimde kalbime bir yildiz çizdim. Seni ne kadar özledigimi bilmek istermisin? Sayende bir gökyüzüne sahibim canim!

Sen hiç denizlerin dibine bakinca yemyesil ormanlari gördün mü? Imkansiz deme! çünkü ben senin gözlerine bakinca ölülerin bile sahit olmadigi o cenneti gördüm.

Askim; gökyüzünde bir yildiz seç. Senin kadar güzel ve parlak olsun. Benim içinde bir yildiz seç, parlakligi önemli degil yeterki sana yakin olsun..

Sen çatlayan dudagimda bir damla su, içimdeki yasama tutkusu, avuçlarima düsen kar tanesi. Sen! Sevgilim, Sevdigim, Taptigim, Herseyimsin. S.Ç.S. Bebegim..

Gülmek için mutlu olmayi bekleme, belki mutluluk gülüsünde saklidir, sakin aglayim deme bilki biryerlerde senin bir tek gülüsün için yasayan vardir..

Birgün seni ne kadar sevdigimi soracaksin:Bir serçenin gözyasi kadar diyecegim,o kadarcik mi diyeceksin ama bilmeyeceksin ki serçeler agladiklari zaman ölürler.

Gecemidir insani hüzünlendiren Yoksa insanmidir hüzünlenmek için geceyi bekleyen?Gecemidir seni bana düsündüren,Yoksabenmiyim seni düsünmek içingeceyi bekleyen?

Ne insanlar tanidim yildizlar gibiydiler. Hepsi göklerdeydi, parliyordu. Ama ben seni, günesi seçtim. Bir günes için bin yildizdan vazgeçtim.

Seni yildizlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici, çekici ve güzelsin, ama aranizda tek fark var, onlar milyonlarca sen birtanesin..

Gece yarisi islak gözlerim, camda seni bekliyor, belki gelir diyorum. Hani bir sarkimiz vardiya, onu söylüyorum ve seni çok seviyorum.

Cama vuran her damlada bir tek sen varsin. Ne istiyorum biliyor musun, her gün yagmur yagsin.

Uzakliklar küçük sevgileri yok eder, büyükleri ise yüceltir. Tipki rüzgarin mumu söndürüp, atesi yükselttigi gibi.

Eger beni bu sokakta, bu mahallede, bu sehirde bulamazsan Sevgilim bilki ben, gözlerinin daldigi yerdeyim.

Sen gözlerimde bir damla yas olsaydin Seni kaybetmemek için ömür boyu aglamazdim.

WUJOh!M3S !U3S W!J3P3 U!W3h (Telefonunuza yazin ve ters çevirin)

Hayatta iki kör taniyorum; 1.si senden baskasini görmeyen ben 2.si seni sevmeme ragmen beni göremeyen sen.

Birine verilecek deger, ugruna feda edilebileceklerle ölçülebiliyorsa aç gözlerini etrafina bak. Gördügün herseyi feda edebilirim. Ama sakin aynaya bakma!

Yalnizligim yanimda kimse olmadigindan degil, Yalnizligim yanimda sen olmadigindandir.

Sen en büyük sevgiyi hak edecek kadar mükemmel ama herkesin hak edemeyecegi kadar özelsin..

Sana birsey söyleyecegim ama sakin üzülme. Dün doktora gittim, böbregimde kum, kalbimde seni buldular.

Ben seni unutmak için sevseydim, sana olan tutkunlugumu kalbime degil, günes çiktigi zaman kaybolan bugulu camlara yazardim.

7 ayri iklimden 7 çesit ari getirseler 7 çesit ari 7 ayri çiçegi dolaisa 7 ayri çiçekten 7 çesit bal yapsa senin kadar tatli olamaz..

Ben seni asil insanlarin basit sevgisiyle degil, Basit insanlarin asil sevgisiyle seviyorum.

Yalnizlik gecelerin, Ümit bekleyenlerin, Hayal çaresizlerin, Yagmur sokaklarin, Tebessüm dudaklarin, Sen ise yalniz benimsin birtanem..

Fizik ile arastirdim, kimya ile çözdüm. Edebiyat ile söylüyorum, seni çok seviyorum.

Hayatta üç seyi sevdim. Seni, kalbimi, ümit etmeyi. Seni sevdim, sensin diye. Kalbimi sevdim, seni sevdi diye. Ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye.

Bir insanin idealleri olmali, sonsuzluk gibi. Bir insanin özlemi olmali, özlemle açan çiçekler gibi. Bir insanin birtanesi olmali, o da senin gibi.

Çok büyük okyanusta bir su damlasi olmak, Uçsuz bucaksiz sahilde bir kum tanesi olmak, En önemlisi milyonlarca insanin içinden senin sevgilin olmak.

Dünyadaki en güzel seyi sana vermek isterdim, Fakat seni sana nasil verebilirim ki?

Gece yarisi islak gözlerim, camda seni bekliyor, belki gelir diyorum. Hani bir sarkimiz vardiya, onu söylüyorum ve seni çok seviyorum.

Bir gün beni unutmayi denersen öyle biriyle unutki, sana savurdugum kursunlarin önüne geçebilecek kadar cesur, o gün seninle ölecek kadar Seni Seviyor olsun..!

Ay isignin aydinlattigi bir kumsala küçük bir dal parçasiyla seni seviyorum yazmak isterdim. Fakat sen hirçin bir dalga olup silersin diye korktum.

Kalbimde 3 çiçek yetistirdim. Sevmek, sevilmek ve beklemek. Sen bunlardan ikisini kopardin. Bana sadece biri kaldi, beklemek

Her gün sevda çekipte gülünmüyor degilmi?Bir güzelden baskasi sevilmiyor degilmi?Seni asla unutamam,sensiz olamam diyordun,Hani bensizolurdun,olunmuyor degilmi?

Bir gün zaman kayar elinden tutamazsin. Sel gibi akan gözyaslarini kurutamazsin. Öylesine sendeyim, öylesine bendesinki Unutmak istesekte artik unutamayiz.

Birgün hayatin bütün güzelliklerinden vazgeçip ölüme sessiz sedasis gitmek istersen, yanima gelki sana sensiz yasamanin ölüm oldugunu göstereyim..!

Gözlerin nehir, kirpiklerin köprü olsun. Ben tam üzerinden geçerken ipler kopsun, düstügüm o yer DUDAKLARIN OLSUN..!

Dünyada 2 renk gül olsun, biri kirmizi digeri beyaz. Sen beni unutursan kirmizilar solsun. Ben seni unutursam beyazlar kefenim olsun.

Benim için hayatta iki sey önemlidir: Biri sen digeri özgürlügüm. Özgürlügüm için canimi, senin için özgürlügümü feda ederim.

Sen bendesin! Zira bendeki sen beni deli eden. Esirge gözlerini benden, istemem olmaz olasi bendeki fukara sevdasi! çok gelir, YETINEMEM!

Ask dedigin, dudaklarda kahkaha degil, gözlerde yastir. Maksat sevgili ugruna ölmek degil, ugruna ölecek sevgili bulmaktir..

Dün Çiçekçinin önünden geçerken bir gül gördüm.Dünyanin en güzeliyim diye haykiriyordu.Ogülü aldim.Ama en güzel oldu?u Yçyn de?ilde seni görüp utansin diye..

Seni bulmaktan önce aramak isterim, Seni sevmekten önce anlamak isterim, Seni bir yasam boyu bitirmek degil, sana hep yeniden baslamak isterim..

Ilik bir rüzgar esti buradan, nerden geldigini bilemedim nereye gidiyorsun dedim özlenen herseye dedi. Benimde aklima sen geldin çünkü özlenen sendin.

Ben kurak topraklara inat yesermis bi cicegim biliyorum ki bir gun baharlar tum guzelligiyle gelecek ve sen yagmur olacaksin.

Mutluluk, mesafeleri uzak da olsa baglar, yalnizlik sensizlik olunca gülen gözler aglar, senin adini duyunca yikilir karsimda tüm siradaglar.

Duyguydu yillarca bozdurup harcadigimiz, sevgiydi gölgelerimizi kiskandigimiz, kaderdi pençesinden kurtulamadigimiz, mutluluktu tadina doyamadigimiz asktan da öte bir seydi adini koyamadigimiz.

Hüzünlü bir sonbahar aksami buruk bir yagmur tanesi olsam saçinin teline usulca süzülsem yüregine akmak istesem beni yüregine alir misin?

Yeryüzünde her askin gökyüzünde bir melegi varmis. Yeryüzünde biten her ask için gökyüzünde bir melek aglarmis. Sana söz bizim melegimiz hiç aglamayacak..

Basini gögsüme yasladiginda tek bir düsmanim vardir, geçip giden zaman.

Bir gül olmak isterdim, dalimdan koptugum an yalniz senin için kopayim ve yalniz senin avuçlarinda solayim diye bitanem..
Birgün gülen gözlerle bana geleceksin .Bana ben mi dünya mi diye soracaksin ben tabiki dünya diyecegim ve sen küsüp gideceksin , bilmesinki bütün dünyam sensin gülüm.

Denizlerden kagit, yosunlardan kalem yaptim, her yere seni seviyorum yazdim, ama sen aptalsin, inandin, çünki ben seni sevmedim, sana taptim.

Yasamak özlemsiz, Özlem sevgisiz, Sevgide sensiz olmaz. Unutma sevmek daima beraber olmak degildir. Sensizken seninle olmaktir.

Askin kalbindeyse, Mutlulugun elindeyse, istedigin iki kelimeyse SENI SEVIYORUM..

Bir gün bütün dünyaya küserde, isiklari söndürmek istersen, birak bir mum isigi kalsin, iste o mum isiginda benim sonsuz sevgimi bulacaksin.

Sevmek; çagrilmadan yanina gidebilmek, sevmek, çogu zaman aglanacak hâle bile gülebilmektir!.. Sevmek, cepteki son metelikle alinmis simidi ikiye bölebilmek, sevmek, gerekirse sevilenin ugruna ölebilmektir!

Ölsen bile benden kurtulamazsin. Kefen olur bedenini sararim. Yagmur olur üzerine yagarim. Çiçek olur mezarinda açarim. Ölsen bile benden kurtulamazsin.

Yastigimla uykumu basbasa biraktim,sirf seninle yanliz kalabilmek için!Bu da yetmedi kendimide bir kenara biraktim simdi burada yanliz sen varsin!

A?ky reddetmek, güne?in baty?yny görmekten üzüntü duydu?u için do?u?unu izlemekten zevk almayy reddetmeye benzer..

Bir yürek nelereyeterse,bir can bir cany nekadar severse,bir damardan nekadar çok kangeçerse,ya?am ölüme nekadar de?erse,sende artyk benimiçin okadar de?erlisin

Git rüzgar söyle onu nasyl sevdi?imi, u?runa ölebilece?imi, ama bir ?eyi unutma, e?er bir ba?kasyyla mutluysa sus ve geri dön sessizce..

Ask bir su damlasi olsaydi okyanuslari,bir yaprak olsaydi bütün ormanlari,bir yildiz olsaydi tüm kainati sana vermek isterdim. Ama, sadece seni seven kalbimi verebiliyorum.

Nasil ki uzaktaki yildiz parlak gelirse insana,uzakta oldugun icin tutkunum sana!Hani en guzel asklar imkansiz gelir ya insana,imkansiz oldugun icin tutkunum sana.

Kanatlarim kirik uçamam, ayaklarimda pranga yürüyemem, boynumda lale kipirdayamam, ölmek mi? Yagma yok, ben sensiz ölemem.

Dün yildizlara senden bahsettim, seni anlattikça daha çok parladilar. Ama biz ayriyiz dedim, birer birer kaymaya basladilar; Sirf seni dilemem için.

Rüzgarin kemanini çaldigi ve damlalarin pencerene vurdugu bir gecede yatagina uzanip hayalini kurdugun ve keske dedigin tüm güzellikler senin olsun..
Denizdeki sular kayalara neden çarpar bilirmisin? Kayalar onlari unutmasin diye çünkü onlar her çarpista tatli bir ani birakirlar tipki senin bana biraktigin gibi..

Dün gece sen uyurken kizila boyadim denizleri En derin uçurumlardan attim sensizligi Haber saldim rüzgarlara Fisildayacaklar kulagina seni ne çok sevdigimi.

Sen uyurken ben dalga olup vuruyorum sahillere, rüzgar olup esiyorum sessizce, yüregim geliyor üstünü örtmeye, bensizken üsürsün diye..

Özlüyorsa özlenen özlemek güzeldir. Seviyorsa sevilen sevmek güzeldir. Bekliyorsa beklenen iste o herseye bedeldir.

Gökyüzü benim için agliyor Gözlerim ümitsizce seni ariyor. Dudaklarim senin ismini heceliyor. Kollarim seni sarmak istiyor. Ve sevgilim kalbim yalniz senin için atiyor.

Ask dedigin, dudaklarda kahkaha degil, gözlerde yastir. Maksat sevgili ugruna ölmek degil, ugruna ölecek sevgili bulmaktir..

Bu gece yine sensiz yattim yatagima. Bos bakislarla seyretmekteyim odamdaki karanligi. Kalbimde sevgin, aklimda sen, bekliyorum seninle gelecek aydinligi..

Sabah uyandy?ymda ya?ady?ymyn farkyna varmadan önce seni özledi?imin farkyna varyyorum, sensiz bir güne gözlerimi açmaktansa hiç uyanmamak istiyorum..

Seni senden, seni ellerden, Seni hiç kimsenin hiçbir ?ekilde benden Daha fazla sevemeyece?i kadar Çoook Seviyorum A?kym..

Sen yyllaryn getirdi?i bir esinti de?il, ölümün bile söküp atamady?y bir hasretsin içimde..

Ben serseri de?ilim a?kymyn eseriyim sanmaki hep böyleyim ben a?kymyn ?aheseriyim..

Uykudan uyaninca insani uyandigina pisman eden, geri dönmek isteyipte dönemeyince caresizlikten delirten, hayatta bir defa görüle bilen HARIKA bir rüyasin..

Geceye inat seninle sabahlayacagim, günes kiskansin seninle isinacagim, yastiklar aglasin dizinde uyuyacagim ve yemin ederim birtek sana bagli kalacagim..

Geceleri uzaklara çy?lyk olur sesim, denizden çykan yosun kokusundan keskin sana olan özlemim, bu gece syrf senin için kapanyyor gözlerim. Iyi geceler her?eyim.

Agaclari güne? gibi aydynlatan ayyn üzerine yemin ederimki içtigim her damla su zehir olup ayyrsa ruhumu bedenimden, yinede vazgecmem seni sevmekten..

Seni tanimadan önce bir arkadasim vardi. Seni tanidigimda onu terk ettim. Ama bir gun beni birakirsan geri ona dönecegim. Adini mi sordun? YALNIZLIK!
Ve gozlerin gelir aklima Ve sozlerin gidisin gitmiyor gozumun onunden Ve izleri derin ilk degilsin bu senin bildigin ve yine senin bildigin SEN SON SEVDIGIM.

Bilirim sen bir yildizsin ve etrafinda bir çok gezegen var ama unutma ki: ben de dünyayim yalniz ben de hayat var..

Yçimde Bir Tutku Var Oda Sensin. Dile Gelse Kalbim Ne Der Bilirmisin? - Sen Benim Her?eyimsin.

Seni Ben De?il Gözlerim Seçti Onlar Sevdi Onlar Be?edi Sen Benim De?il Onlarynsyn Gittiysen Bana Ne Onlar A?lasyn!

Her Yarynda Bir Umut, Her Umutta Bir Özlem, Her Özlemde Bir Sevgi, Her Sevgide Bir Tek Sen Varsyn.

Dünde, Bugünde, Yarynda Yüre?in Kadar Yakynyndayym. Kendini Yanlyz Hissetti?inde Elini Kalbine Koy Ben Hep Oradayym..

Bulutlara Yükledim Özlemimi, Rüzgarlarla Yolladim Sevgimi, Küçük Melekler Gönderdim Seni Öpmeye Geldilermi? Hala Dönmedilerde Merak Ettim Sendelermi?

A?k bir e?kiyanyn hayata itirazydyr; Susarsa çaty?ma,konu?ursa sava?,yazarsa destan, severse devrim olur.Tutki ben bir e?kiyayym ve seni canymdan çok Seviyorum.

Ysmini güne?e yazdym her ?afakta do?sun diye, yüre?ine yüre?imi yazdym için yandy?ynda benimde yansyn diye, adyny canym koydum sen öldü?ünde bende öleyim diye..

Rüzgar sesini ve kokunu getirdi bana, o gün bugündür kapatamyyorum penceremi! Ü?üyorum ama ü?ümek bile güzel oluyor rüzgar sen olunca..!

Bu gece pencereni açık tut, çok uzaklardan bir kuş uçurdum biraz yorgun biraz ıslak baş ucuna bir tutam sevgi bırakacak. Benim seni ne çok sevdiğimi anlatacak..

Gul filizlendigi gunden itibaren gunese a******.Her nekadarki gunes ayin gorkemine kapilip gulu unutsada, gul asla yildizlara kanip gunesi unutmady.

Birlikte yaşayabileceğin biriyle değil; onsuz yaşayamayacağın biriyle ol, gelip boşluk dolduranlardan değil, gittiğinde yeri dolmayanlardan olsun.

Ben sana olan sevgimi anlatmak için kelimelere muhtaç olmak istemezdim çünkü benim sevdam kelimelerin ulaşamayacağı tüm manaların Ötesinde... TUTKUM...

Sen bazen dudağımdaki gülücüksün, bazen yüreğimdeki ateş, bazen de gözlerimden istemeden akıttığım yağsın, ama sen her zaman küçük kalbimdeki kocaman parçasın!
Bugün hiç yüz vermedim güneşe,seni anlatıp hava attım çiçeklere,adını zıpkınla yazdım göğün en yüksek tepesine, birde bağırdım duydun mu? SENİ ÇOK SEVİYORUM diye

Hasretinden düğüm düğüm çözülmüyor gecelerim, Sensizken çok yalnızım, Tutulduğumsun her şeyimsin özlemin çekilmiyor, Sensizliğe kimse sen olmuyor...

Elbet rüzgar ve deniz taşır emanetlerimi. Bekle, gün gelir güne?im bulacaktır seni. Akşamları balkona çık, gözlerini kapat. Rüzgarım benim yerime öpecektir seni.

Ruhumu yerlere serip hasret çektirsen de, ne aşkına bedduam nede sana kinim var, deryada akar gibi bin bir dertle dolsam da,seni mahşere kadar sevmeye yeminim var.

Gecenin karanlığındasın, güneşin ışığında, Suyun damlasında, Selin coşkusunda, Kimi yanımdasın kimi rüyamda, Ama hep aklımdasın sakın unutma...

Sevgimi bir yerde gökyüzüne yerleştirdim, Kimse beni farketmedi, gözyaşı olup yağdım, Sıcak günlere inat, Yağmurun gözyaşı olduğunu kimse anlamadı, Sen bile...

Sevgini taşımak değil, hasretini çekmek zor. Gülmeyi unutmak değil, ağlamaya alışmak zor, yaşamak değil, ölüm değil, Sevdiğini özleyip de görememek zor...

Sevgi,Tıpkı Bir Güle Benzer. Tutmasını Beceremezsen Dikenleri Batar. Yapraklarını Açarsan Duyguları Akar. Ama Tutmasını Becerirsen O Gül Sana Tapar...

Yatağını gül yapraklarıyla süsledim, üzerini ay ışığıyla örttüm. Tüm kabusları ben aldım, bu gece tatlı rüyalar senin olsun!

Bir gül olmak isterdim, dalımdan koptuğum an yalnız senin için kopayım ve yalnız senin avuçlarında solayım diye bitanem.

Kavuşmak Ölümse Hasretin Zulüm.
Elbette Kavuşuruz Bekle Gülüm.
Tek Sana Aittir Şu Gönlüm.
Ben Yolumu Seçtim Ya Sen Ya Ölüm...

Sana Bebeğim Desem Olmaz, Ağlar Gidersin. Sana Meleğim Desem Olmaz, Uçar Gidersin. Sana Gülüm Desem Olmaz, Solar Gidersin. Sana, SENİ SEVİYORUM Desem Ne Dersin?

Dalgalar nasıl taşlara çarpıp özür dilemiyorsa, nasıl güneş batarken ve doğarken doğadan izin almıyorsa, bende seni senden izinsiz SEVİYORUM ve ÖZÜR DİLEMİYORUM...

Telleri kırılmış sazım olsa da, kalbimde dinmeyen sızım olsa da, dert çekmek kaderim yazım olsa da, senden başkasını asla sevmeyeceğim.

Ne bir söz ne bir şarkı ne de bir özdeyiş, olayın özü iki kelimelik bir söyleyiş: SENY SEVİYORUM!

Ne zaman sağır bir ressam kristal bir zemin üzerine düşen gülün çıkardığı sesi çizer işte o zaman sana olan aşkım biter!
Unut onu artık dediler, ben onu unutmak için sevmedim dedim. Neden onu bu kadar seviyorsun diye sordular onu ölene kadar sevmeye yeminim var dedim.

Sevdiğimi bir ok gibi kalbime saplayacak kadar cesurum ama söküp atamayacak kadar korkak Saplanmışsın kalbime bir kere GÜLÜM hep öyle kalsın nolur bırak..

Sevmeye niyetliysen iyi düşünmelisin, Ağlamayı bırakıp gülmeyi bilmelisin, Aşk kumar gibidir dikkat et arkada?, oynadığın zar değil Duygudur görmelisin...

Küçük ama sıcacık öpüşün beni mutlu ediyorsa, gece yatarken en son ve uyandığımda ilk sen aklıma geliyorsan seni seviyorum demektir...

Bir gün bana soracaksın, canını mı yoksa benimi daha çok seversin diye. Canımı diyeceğim, belki kızıp küsersin ama bilmezsin ki benim canım sensin...

Sen şimdi damarımdaki kanım, bundan sonrada hayatımı sürdüreceğim karım olur musun? bitanem...

Geri