• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

Bir Sürü Nick Seç Beğen Al...

*kır kalbimi gönlün olsun al herşeyim senin olsun şimdi başka kollardayım BU DA SANA KAPAK OLSUN......
*zehiri ben içtim su senin olsun yokuşu ben çıktım yol senin olsun_bi tane bulmuşsun hayırlı olsun_Bİ TANE DE BEN BULDUM HABERN OLSUN...
*bana bulaşma kalbini kırarın_üstüme gelme dünyayı yakarım_bu sevgi sana fazla geldi_BUNDAN BÖLE UZAK OLALIM
*sen benim farkımı fark edemedin ama artık farK etsende fark etmez çünkü benim farkımı farK edenler senden çok farklı
*NE BİZİ ANLAYACAK Bİ ERKEK BULABİLDİK NE DE ERKEKLERİN ANLAYAİLECEĞİ KADAR BASİT OLABİLDİK
*varlığın ne getirdi ki yokluğun onu götürsün...
*bu dünyada hala yaşıyorsam hayatı çok sevdiğimden değil sırf birilerine inat olsun die
*laf sokmaya kalkışma kapak olursun_yavşama köpek olursun_sonunda aleme reklam olursun
kendin ol belki yanımda yer bulursun
*paşa gönlüm iterse severim zorlama_istersem sevdiririm uğraşma_diceksin ki kime bu havalar kim takar_DEVRANN DÖNENE KADAR
*ey bağışlaması bol rabbim hamd olsun verdiğin nimetlere HASTAYIM YARATTIĞIN ALMELERE
ama bırakta takılayım kafama göre...
*gidersem dönmem döneceksem zaten gitmem_sen gidiyorsan eğer özlesemde dön demem ağır geliosa aşkım firar serbest üstelemem
*bırakacağın eli hiç tutma tutacağın eli hiç bırakma yalan evgilere gül olmaktansa gerçek aşka diken olmaya değer canım
*bazen anlatmak zor geldi korktum bazen cesurdum sen yoktum ama şimdi sölüyorum SENİ ÇOK SEVİYORUM
*sen beni öyle bi hale getirdin ki dostlarım bile bana güldü_ben seni öle bi hale getiricem ki düşmanların bile ağlayacak
*madem ki yokluğumda mutlusun yokluk bu aşk için büründüğü son kimlik olsun
*herkesin biraz faili olduu mechul bi cinayetim
*sigara ve alkol insanı yavaş yavaş öldürüomuş kimin acelesi var ki?

Bunlar ingilizce anlamları altında yazıyor

*If you show Me reaL Love baby i'll show you mine..

(bebeim eğer bana gercek askını gosterırsen bende sana benımkını gosterırım..)

*You see that shackle..? I'm Your sLavee...!

(Kelepcelerı Goruyormusun ? Ben senın KöLenim..)

*I've become so numb , i cant feeL you theree..

(Çok hissizleştim , senin burda olduğunu biLe hissedemiyorum..! )

*Do you ever wanna run away?Do you locked yourself in your room , with the radio on turned up so loud..No one hears your screaming..

(Hic uzaklara kacmak istedinmi? kendını hıc odana kitledinmi..radyonun kısık sesını arttırarak..Hıc kımse duymaz senın çığlıklarını..)

*She said I'm leaving..Cause He cant take the pain..It is hard to continue this love it aint same..

(gidiyorum dedi çünkü acıya dayanamıyordu..bu aşka dewam etmek zordu we hicbirsey aynı değildi...)

*Things I loved before, are now for saLe..

(önceden sewdiğim hersy şimdi satılık..)

*Here is a little story that I made up So Let's make believe

( benım uydurduğum bir hikaye bu,o zaman kendımızı ınandıralım..)

*I'm just a crazy kind of girl I wanna shop around , I've just begun
Don't wanna settle down

( ben cılgın bır kızım alıswerıs yapmak ıstıyorum..daha yenı basladım durulmak ıstemıorm..)

*Don't be scared of your shadow You can't hide from your sorrow

( Gölgenden korkma , kaderinden saklanamazsın )

*I lie and I lie and I lie till there's no turning back;I don't know why

(Yalan söylüyorum yalan söylüyorum dönüşü olmayana dek;Bilmiyorum neden)

Bunlar ingilizce anlamları altında yazıyor

*oh tonight you killed me with your smile so beautiful and wild so beautiful

(bu gece gülüşünle beni öldürdün öylesine güzel ve vahşiceki öylesine güzel)

*No longer waiting, remove illusions;No more complaining, forget confusion

(uzun beklemeler yok,ilizyonları kaldır;daha fazla yakınmak yok,karışıklığı unut)

*I don't know who to trust no surprise;Everyone feels so far away from me

(Bilmiyorum kime güveneceğimi şaşırmadan;Herkes benden uzaktaymış gibi geliyor)

*I tried so hard;And got so far;But in the end;It doesn't even matter

(O kadar çok denedim;Ve o kadar uzaklaştım;Ama en sonunda;hiçbir önemi kalmadı)

*I've never written a love song.That didn't end in tears.Maybe you'll rewrite my love song.If you can replace my fears.I need your patience and guidance

(Gözyaşları içinde bitmeyen bir aşk şarkısı yazmadım.Belki benim aşk şarkımı tekrar yazabilirsin.Eğer korkularımı silebilirsen.Senin hoşgörüne ve rehberliğine ihtiyacım var.)

*You put me through

(sen beni baştan sona ifade ediyorsun)

*You won't cry for my absence, I know Because you forgot me long ago.

( Benim yokluğum için ağlamayacaksın, biliyorum. Çünkü Beni çok önce unuttun )

*Though I'd die to know you love me I'm all alone.

(Beni sevdiğini bilmek için ölmeye razı olmama rağmen Ben tamamen yalnızım... )

*listen to each drop of rain whispering secrets in rain...

(yağmurun her damlasını dinle yağmurda sırlar fısıldıyorlar. )

*You're too important for anyone.

(Sen birisi için çok önemlisin)

*i will not be drowned by your thoughtless screaming

(senin düşüncesiz çığlıkların arasında boğulmayacağım)

*You will never be good enough

(Asla yeterince iyi olmayacaksın)

*I have lived and I died for you

(Ben senin için yaşadım ve öldüm...)

*perfect by nature icons of self indulgence
just what we all need more lies about a world that never was and never will be

(Doğuştan kusursuz Kendine hoşgörünün simgeleri Hepimizin tek ihtiyac duyduğu şey
bir dünya hakkında daha fazla yalan Hiç var olmamış ve olmayacak olan)

*somehow now you're everybody's fool

(Bir şekilde sen şimdi herkesin aptallığısın ) __________________

Sevmekmi? Hiç Tatmadım? Ya Gülmek? Çoktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Büyük Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dünyam!

An Gelir Insan Gülerken Aglarmis Göz Yaslari Sel Olup Kalbine Akarmis Kahkaha Bir Maske Derler Bilirmisin Insan Sevdiginden Ayrilinca Bu Maskeyi Takarmis.

Küçüktüm, adam olmadı dediler, adam oldum, sevmedi dediler, sevdim, uğruna ölmedi dediler, Öldüm, iş işten geçti, dediler...

Bir gün bir sevda çalar kapinizi... Sasirirsiniz beklemiyorsunuzdur... Bu güne kadar gelen sevgilere hep misafir olarak bakmissinizdir... Ancak bu sevgi asktan öte olarak yerini alir gözlerinizden kalbinize!

ben seni deli gibi sevdim sen beni deliyim diye sevmedin
hayatta hicbir sey ilk askin yerini tutamaz insan sevse bile o ilk ask hic unutulmaz

eller bana kalpsiz diyor dogru cunku kalbimin sende oldugunu bilmiyorlar

O kadar güzelsin ki yüzüne bakamıyorum. Titriyor ellerim, ellerini tutamıyorum. Dolanıp sarmak geliyor içimden, saramıyorum. Öylesine bağlanmışım ki, sensiz duramıyorum.

Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri dönmek isteyip de dönemeyince çaresizlikten delirten, hayatta bir defa görülebilen harika bir rüyasın!

Kimsin sen? Yaşamak isteyip de yaşayamadığım umutlarım, farkında olmadan yıllardır beklediğim mi? Kimsin sen?

yüreğim hafif ıslaktır benim kuytu köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç kez güneşe asmaktan.

Nasıl ki uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzakta olduğun
için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana. Sen çöllerde serap, engin denizlerde yakamoz, ormanın denizinde huzur gibisin, ışığım sensin, güneşimsin... Bil ki çok özlendin...

Seni severken dünyayı da sevdim ben, insanları da... Kendime bile dar
gelirken, içinde herkese yer olan bir hayatın sahibiydim artık.

Sana yükledigim anlamları Senmissin gibi düsünme Aldanırsın... Sen o anlamlarla sadece bende varsın Ben seviyorsam,sen bahanesin...

Gözlerimi kapattigim an gözümün önünde konusmaya basladigimda ismin agzimda sanki benim gölgem gibisin peki ya ben senin için neyim söylermisin ?

Seni Aradim Tum Bir Hayat. Simdi Bulmusken Gitme Ne Olur. Terk Etme Beni Birakma Beni Yalnizligimla....
Eski yerini kalbimde arama, sen gözümden akan sele karistin.
Hayallere dalıp gitmem ben çünkü tek hayalim sensin benim! Hiçbirsey isteyemem ben çünkü birtek istedigim sensin
Seven unutmaz unutansa sevmemistir eğer sevipte unutmusa sevmesini bilmemistir.
Çekerm giderm, bende kiyarm sevgime, yanarm ölürüm, belli etmem kendme bile , aglamam hiç aglamam zaten alistirdm, yalnizlga yenilmem kendmi, artk ölsem bile seni aramam...
Önce düstügümde kalkmayi ögrendim.Sonra aleve dokundugumda aciyi.Sevmeyi ögrendim, sevilmeyi. Sonra terkedilip beklemeyi.Sayende unutulmayida ögrendim.Herseyi ögrendim de, unutmayi ögrenemedim.
Eger beni bu sokakta,bu mahallede,bu sehirde bulamazsan bilki ben, gözlerinin daldigi yerdeyim...
I love your eyes cünku onlar very nice, birkerecik look at me ondan sonra don´t forget me, kalbim tic tac for you because i love you!
Demedim mi bu hasret bitirir seni. Ay dolanir gider, yalniz kalirsin. Hergün yeni bastan dagilir, ufalirsin.
KNOW THAT İ CAN'T GET OVER YOU BECAUSE EVERYTHİNG İ SEE İS YOU!!!

ben leyla olmuşum ne fark eder mecnun çoktan gitmişken
Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olur da şu kalbim, bir tek sensiz olamaz.
ilk defa inanır oldum aşka o da bana darbesini vurdu.bak şimdi yarım kaldım yine bilemem belki de o böyle mutlu.
aramasın gözlerin beni bakmanı istemem o gözlerin bana sevgine ihtiyacım yok eyvallahhh

Ben seni dün sevmedim çünkü dün geride kaldı, ben seni bugün de sevmeyeceğim çünkü bugün de bitecek; ben seni yarın seveceğim çünkü yarınlar hiç bitmeyecek!
Bana seni tarif etmemi isteseler inan anlatamam çünkü dünyanın tüm dillerini bilsem bile buna gücüm yetmez

Unuttuklarını anımsa, Kaybettiysen ara, Özlediysen git bul, Kırdıysan af dile, Kırıldıysan affet. Çünkü hayat çok kısa...

Aşk bir havuzdur içine aptallar düşer valla ben düşmedim arkamdan ittiler

Bazı insanlar vardır anlatamazsın.Parçandır onlar senin ne yapsan kopartamazsın. "iyiki varsın" demiyorum, çünkü yokluğunu düşünemiyorum.....
gözlerini
seviorum
çünkü onlar çok güzeller
bir kerecik bak lütfen
sonra unut beni
kalbim tik tak atıo çünkü seni seviorum
Uyuyorum uyuyorum günler çabuk geçsin diye bekliyorum bekliyorum bu sensizlik bitsin diye benim özlediğim kadar sende beni özlüyormusun sende rüyalarında beni görüyormusun öyle zorki ayrı kalmak öyle dayanılmazki unut beni sevgilim ben unutmuyorum

En feci durum yalnızlık.En acı olay "ölüm." En üzüntülü an unutulmak.En soğuk cevap "hayır." Fakat en güzel kelime "seni seviyorum." En önemlisi ise sensin...

bilmiyorum senden sonra bir daha sever miyim.. hep hazanmış bana kalan, bahara erer miyim.. biraz düşün, ardımızda cok şeyler bıraktık.. bıze ne oldu da hasrete bağlandık .. biraz gam biraz keder, dert değil bu da geçer, herşeye katlanırdım, ayrılık olmasaydı...

anlayamadığım okadar çok şey varki mesela aşk aşkı tuhaf kılan kaybedildiğinde bulamayacağını bile bile aramak mı yokse bir alışkanlık haline gelmesinden korkmakmı

Dünyada iki kör var biri benden başka herkesi gören sen diğeri senden başka kimseyi görmeyen ben...

Unutmak zor anlatmak imkansız sen unuttukca özlenen anlattıkca bitmeyensin sen vazgeçilmezim sen herşeyimsin...

Sevmek sadece sevdiğin yanındayken onu sevmek değil o yokkende varmış gibi,sanki yanındaymış gibi sevmektir ve ona daima sadık KALMAKTIR...

Affetmek Allah'a ağlamak çoçuklara mahsustur.Allah değilim affetmem çocuk değilim ağlamam...

Gül filizlendiği günden itibaren güneşe aşıktır her ne kadar güneş her gece ayın görkemine kanıp gülü bıraksada gül yıldızlara kanıp güneşi asla bırakmaz

güzel olanı beğen
iyi olanı sev
doğru olanla yürü
kıymetli olanın da yanında kal

Bir şeyler var aramızda, senin bakışlarından belli, benim yanan yüzümden, dalıveriyoruz arada bir ikimizde aynı şeyleri düşünüyoruz belki de, gülüşerek başlıyoruz söze, bir şeyler var aramızda, onu bulukça kaybediyoruz isteyerek, fakat ne kadar saklasak da nafile, senin gözlern ışıldıyor, benim dilimin ucunda... Seni Seviyorum...

Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçıyorsun. Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun. Korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun!

Ne dünden daha az Ne yarından daha çok Seni bugünde, Dün olduğu gibi Yarın olacağı gibi Çoooooooooooooooook seviyorum.

Yardım etmek mi istiyorsun? O zaman dinle; yaşama sevinci getir bana çokça olsun çabuk tükenmeyenlerinden. İhtiyacım var bu ara unutmak üzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir çayın tadını, esen rüzgarın serinliğini, hadi durma öyle hatıralarımı canlandır, iyi olanları?

Hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acısı benimki idi önce sev sonra terket dediler

Ne içimde seni unutmak gibi bir his var..nede aşkımı körükleyen bir rüzgar..ne seni görmeyecek kadar güçlüyüm..nede görmeye dayanacak kalbim var

Biz her ne kadar sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte, soğuk dolunayda şeytanla azraille dans etmesini iyi biliriz.

Depremle girdin gönlüme,fay hattı çizdin yüreğime,artçılar hala devam etmekte, özlenmektesin bitanem dokuz nokta dokuz şiddetinde.

Tatlı biri var sevilmeye değer, güzel biri var görülmeye değer, iyi dostlar var özlenmeye değer, ama biri varki can vermeye değer!

Seni Bir Serçenin Gözyaşı Dökebilme Ihtimali Kadar Seviyorum Bu Kadar mı Diyeceksin Ama Serçeler Gözyaşı Döktüğünde ÖLÜRLER...

küL oLmuş ateş yanarmı? Buz tutmuş su akarmı? Bu gözLer seni sevdi başkasına bakarmı?

Düşünüyorum da; düşüncelerin en güzeli, senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken düşündüğünü düşünmek olsa gerek diye düşünüyorum

Seni özleyenlerin özleminden habersiz, özleminle özletensin. Sen o özlenenler arasında ençok özlenensin. Seni görmesemde içimde hiç bitmeyecek tek özlemsin...

Hoççakal Allah a emanet ol tabii ki Allahın varsa?Hoşçakal aşk sende kalsın sanmam ama işine yararsa?

Sen benim için bir aşkın bittiği yersin resimlerin renksiz halisin sevmekten bahsetme sakın çünkü sen sevmeyi hiç mi hiç sevmedim senbenim için bir aşkın bittiği yersin senbenim nefretim nefes alış sebebimsin

Eskiden karanlıklardan ve yağmurlardan korkardım şimdi ise yağmurlar gözyaşım oldu karanlıklar ise sırdaşım oldu.

Seni düşündüm, ağladım.Darmadağın aynaya baktım.Karşımda duran bir yabancıydı.Gözlerini koyuluğunda sen vardın. Nefretle aynayı kırdım! Yere düşen cam parçacıklarında sen vardın.Bir kaç damla kan aktı elimden.Anladım artık sen vardın, damarlarımda da sen vardın.

Başkalarına kendinden fazla değer verme.
Ya onu kaybedersin, ya da kendini mahvedersin.

.Şerefsizlerin, şerefsizce yaşadığı bu dünyada şerefsizce yaşıyorsun. Adiliğine boncuk tak da nazar değmesin
Bazen anlatmak zor geldi korktum, bazen cesurdum sen yoktun, ve artık bir karar aldım söylüyorum. Seni Çok ama Çok Seviyorum.

Hani Yetebilseydim, Değiştirirdim Fikrini !! DinLeyeceğini BiLSem, Anlatırdım GerçekLeri . . . Neyse bırak bende kalsın.....
Lütfen,Görmeyeyim Seni Bir Yerlerde,Karşıma Çıkma..KonuşmayaLım,BakışmayaLım Ne oLursun..!Daha fazla tükenmeye gücüm yok. . .
ѕєηι ѕєν∂ιğιм кα∂αя güℓüşüηü ѕєν∂ιм..σ güℓüşℓєяє αℓ∂αη∂ıм
Beyaz atlı prensi bulmak için daha kaç kurbağa öpmem gerekiyor?
SiLDiKLERiM vardir bir de, !!!onlar YANLI$LARIM ve Pi$MANLIKLARIMdir Adlari anilmaz, hatirlari sorulmaz Sadece ""BEDDUALARIMDIR..
BiR Lodos Lazım Şimdi Bana,BiR Kürek bir de Kayık..Söverim gelmişine geçmişine Ayıpsa AyıP!!

ναzgєçтιм вυgüη нєяşєу∂єη нαℓѕιz şυ кαℓвιм...çok üzüldüm.. Ağlamaktan Gözyaşlarım Kurudu...

уα вєη σкυℓυ σzℓє∂ιм кαя∂єѕιмммм ∂єℓιмιуιм вєη ηє∂єη σкυℓυмυ σzℓєуιм вєη αякα∂αѕℓαяιмι σzℓє∂ιмммм
нιçвιşєу ∂ιуєη вι ¢üмℓєηιη σятαѕıηα тєякє∂ιℓмιş вι кєℓιмєуιм...özηєѕιz,zαмαηѕız,zαяƒѕız,мєктυρѕυ z,α∂я єѕѕιz....

вσğαzıм∂α кιℓιтℓєηιρ кαℓ∂ığı ιçιη ѕöуℓєηмємιş вιя ѕüяü ѕöz¢üк ναя ιçιм∂є..
нαуαт ∂α ƒιℓмℓєя gιвι σℓαмαz мıу∂ı؟ нєя şєу мαѕαℓѕı.. єкѕιкѕιz.. α¢ıѕı вιℓє ∂єğєяℓι..
вєη, вαşтαη αşαğı вιя αğ.. ѕєη, тєρє∂єη тıяηαğα güηαн.. νє "αşк", уєя∂єη göğє вσş !!
Hep böyle çocuksu mu bakar senin gözlerin? Hep böyle içinde uzak bir isik mi yanar? Bakislarinda beni dinlendiren bir sey var; Kiyisindaymis gibi en sakin denizlerin...

40 dakika ders yap bitmez 10 dakika teneffüs dedikoduya yetmez
bana bulaşma kalbini kırarım üstüme gelme dünyayı yakarım bu sevgi sana fazla geldi BUNDAN BÖLE UZAK OLALIM

sen benim farkımı fark edemedin ama artık farK etsende fark etmez çünkü benim farkımı farK edenler senden çok farklı
İçimin en iç yanı bendeki bir enkaz yığını Seni terk etmenin bile başkaydı tadı!Sana hasretlenmek ztn bana mübahtı.Baksana bu ayrılık ikimize de çok yakıştı..!
İtiraf EttiM KendiMe; Seviyormuşum MeĞeR Diye..Sonra GüLdÜm HaliMe ÇoCuK MuSuN KıZıM DiE

Bu Aşk Havuz ProbLemi,Yeni fark ediorm!Yazmıştım denkLemini,Girdim Yüzemiyorum!
>>>ιηѕαηℓαя gєçιуσя нαуαтıм∂αη...¢αηıм ∂є∂ιgιм...вєş ραяα єтмєѕ ιηѕαηℓαя....!!!<<< <

Pişmanım Herkezi İnsan Sanıpta Saçmaladım...
çok sima tanıdım yüzlerini aklıma kazıdım adı anıldığında dostum dedim adım anıldığında tanımam dedi

Sanma ki aşkınla delirdim şimdi, nefretim bağrımda hançer misali gezerim, bu satırları okursan çok daha iyi anlarsın beni NEFRETİMSİN artık SEVDİĞİM değil!

LaF SoKMaYa KaLKMa KaPaK oLuRSuN uĞRaŞMa eTiKeT oLuRSuN YaVŞaMa KöPeK oLuRSuN aDaM oL BeLKi YaNıMDa YeR BuLuRSuN

KiMiNe GöRe PiSiKoPaT&yacute;Z KiMiNe GÖRe SeRsSeRi,KiMiNe GöRe ZaWaLL&yacute;Y&yacute;Z KiMiNe GöRe DiLeNCi,KiMiNe GöRe AdAM&yacute;Z KiMiNe GöRe ZiBiDi AmA SeN WaRyA HaN&yacute;MeFeNDi Sen
Yalan sevgilerin, tuzak bakışların, sahte gülüşlerin olduğu yerde buldum seni herşeyi kaybetmeye değecek kadar kıymetlisin...
Sen bir yıldız olsan, gökyüzü benim. Parlaklığına fazla güvenme, kayar gidersin. Unutma ki güneş doğduğunda sen bir hiçsin, sen benim nefretimsin!

o kadar dolmus ki sevgin gönlüme, baska bir seviye yer kalmayacak kadar. O kadar sevmisim oysa seni, mevlamdan sonra tapacak kadar...
Gönlümde tek sen varsın

Aşk dolu bir baharsın, Kalbimdeki aynaya, Birde baktım sen varsın...Bütün arzum emelim,Seni sevmek olacak.En güzel mutlu günler,İkimizin olacak....

Kalbim senin için atıyor gözlerim senden baskasını görmüyor...Galiba ben aşık oldum

SEN BENİ ÖYLE BİR HALE GETİRDİNKİ DOSTLARIM BİLE BANA GÜLDÜ .BEN SENİ ÖYLE BİR HALE GETİRECEĞİMKİ DÜŞMANLARIN BİLE SENİN İÇİN AĞLAYACAK

Biktim yalan a$klardan biktim anlamsiz bo$ laflardan biktim böyle dünyadan biktim böyle sevdalardan..

hayatin en hüzünlü ani sevdigin insanin buna hic degmedıgini gördügün andir ve en büyük kaybin onun icin harcadigin zamandir

Seninle sona eren askimiza,hiçte ûzûlmûyor aglamiyorum.Askimiz zaten bastan yokmuski.Geç anladimsada,yillardir yalan olan sevdandan,tam tersi,kurtulduguma seviniyorum.Sana neye ûzûldûgûmû sôyleyeyimmi?YILLARDIR SENIN UGRUNA BOSA HARCADIGIM ZAMANA.

senin askinada sanada lanet olsun ... karanlik gecemdekii tek mumu söndüren düsmanimsin bir zamanlar askim dedigim seytan............

ne sen engin bir deniz nede ben kırık bir tekne yapayanlız dünyanda başka birini bekle ne sana acırım ne kendime sadece birtek kişiye acırım o da yerime geçecek insana

Gelme bana canın sağolsun, dönme bana yolun açık olsun, ben şimdi başka kalplerdeyim. bUdA SaNa KaPaK oLsUn..

sen imkansızsın sensizlik imkansız aşk imkansız köşeyi dönsem ölüm düz gitsem hayat gölgeler içindeyim

Bir eski dost gibi hatırla beni.Bir selam ver yeter.Unutmuş olsanda eski günleri.Adımı arasıra an yeter.

Bir masal istiyorum yalnızca ikimizi anlatan.Bir resim istiyorum yalnızca sen olan.Bir sen istiyorum yalnızca benim olan...

*Bilirmisin geceler ne kadar uzun gelir bekleyenlere
Hele o beklenenler vazgeçilmezlerdense..
*Doğan güneşi bana doğsa, her mutluluk beni bulsa,
Bütün dünya benim olsa sensiz hayat yaşanmıyor
*Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,
Biri için dünyalar kadar önemlisin.
*Ben, seni, gözlerimi kapattığımda değil,
Gözlerimi açtığımda görmek isterim...
*Sevdiğinin gözyaşları sahile vurduğu zaman ,
Sahilin atacağı imza SENİ SEVİYORUM olacak bitanem..
*Bugünde yarın da yüreğin kadar yanındayım ,
Kendini yanlız hissettiğinde elini yüreğine koy ben hep oradayım!!
*Aramazdık gece mehtabı yüzün parlarken,
Bir sönük yıldıza benzerdi güneş yanımda sen varken.
*Başını göğsüme yasladığımda tek bir düşmanım vardır; Geçip giden zaman
*ELLER BANA KALPSİZSİN DİYORLAR, DOĞRU ÇÜNKÜ KALBİMİN SENDE OLDUĞUNU BİLMİYORLAR
Gözleri kanlı çekmiş esrarı,yürüyor sokakta bir delikanlı,bakışları mahsun ama belalı,hayata küsmüş ama dostlarına sevdalı,bir insan görürsen beni hatırla

ßiR qun SıkıLacakSın ßiLiyoRum ßiR quN uNUtmaya KaLkacakSın ßiLiyoRum ßiR qun Hiç akLına qeLmeyecek kadar UnutuLacaqım ßiLiyoRum Ama ßiR Şey daha biLiyoRum ; Sen Ne oLuRSan oL Nereye GiderSen Git Bu SerSeri Yürek Hep Seni Sevecek...

Biz KimLeriz? Diye Sorma, Biz Hayata Boş VermişLerdeniz. Hayat Nedir? Diye Sorma, Biz Hayat Deryasinda YüzenLerdeniz. Bizi Arama Lüks MeyhaneLerde, Biz Dost Şarabı içenLerdeniz. Bize Dost, Arkadaş Nedir Diye Sorma, Biz OnLar için öLüme GidenLeriz.

Sen Bizi ALeme DeğiL, KaranLık Çöktümü GeceLeRe Sor..

'Kız MiLLeti Neyden Ho$LanIr ? Hem PiSkopaT OLcan Hem BiLqiLi. TaktInmI KoLuna YakI$acak. Kodunmu Duvara YapI$acak. Kız MiLLetinin Sözünü DinLeyecen AmA Yerine QetirmeyeCen. RomanTik OLcan Mum I$Inda TokaTLIyaCaN.!'

Sevgi HatırLamaKsa AKLIMDASIN, YanmaKsa YÜREĞİMDESİN, AğLamaKsa GÖZLERİMDESİN, DokunmaKsa ELLERİMDESİN, ßir TEK Yanımda DEĞİLSİN, Ama Daima KALBİMDESİN..!

SÖZ Bizde øRTAM Bizde TAKLİT yøk Bizde MEVZUDA Takmıyøruz Geri VİTESE ! KømaLardayıZ efkarLIyIZ

ßu kadaR ÇaReSiz ßırakma ßeni ßağLandım ßir Kere Çok Sevdim Seni Senden iStediğim Çok Şey DeğiLki Uzaktan Uzağa ßir GüLsen Yeter qöqsüme Yaslanıp Elimi tutman Sevgilim Diyerek SevdaLı ßakmana Razıyım Uzaktan Uzağa ßir Gülsen Yeter..!!!!

Laf Sokmaya CaLisma Kapak olursun,Ugrasma Etiket olursun,yavsaama Köpek olursun,iNSaN oL ßeLKi Yanimda YER ßULURSUN

AqLadıqımı kımseye söyLeme anne onLar ßeni kRaL biLiyoR, OnLar ßeni kızdıqımda Dunyayı yakacak insan biLiyoR , ßen asLında Onun qozune ßakmaya ßiLe kıyamazken, OnLar ßenim ßir kız için aqLayacaqımı Tahmin ßiLe etmiyoRLaR..!!

Hadi Lan! Aşkmış Meşkmiş Seviyormusmuş Yok Gelmezsem Yolumda Ölüyormus Ya Sen Cocuklugunda Cok maSal Dinledin Yada Ben Sogumusum İnsanlardan Ya Sen Cok Seviyorsun Yasamayı Yada Ben Sogumusum Yasamaktan Boşver Düşünme Öyle Kara Kara Bu devirde Aşkda para Meşkte Para..!]

Dost Dediğin ; Dost Ağlayınca Seninde Ağlaman Değil !! Dost Dediğin ; Dostun Ağlayınca Senin Kafana Kurşun Sıkman Demektir . . .

GönLüm kırGın ve yaraLı, Seni unuttum sanma bu gönüL Sana haLa SevdaLı ama bu yürek Seni bir daha anmayacak kadar DeLiKaNLı]

ÇoK öZüR DiLiOrUm ELLeRiNi tUttUğUm iÇiN... ÇoK öZüR DiLiOrUm gÖzLeRiNe bAkTIğIm iÇiN ÇoK aMa ÇoK ÖzÜr DiLiOrUm SeNi İnSaN yErİnE KoYuP SeVdİğİm iÇiN..

Belki"lerden, "İhtimal"lerden, "Keşke"lerden Medet Umuyorum. Senin Büyük İhitmalle Yabancısı Olduğun Düşler Büyüterek... SonsuzLuk Koyuyorum Senin O Güzel Adını...

AL HADİ HANÇERİ ELİNE VUR HADİ SIRTIMA ACIMA GÜLÜM NASIL OLSA KAHPELİK SON MODA!!!

SEN BENİ ÖYLE BİR HALE GETİRDİNKİ DOSTLARIM BİLE BANA GÜLDÜ .BEN SENİ ÖYLE BİR HALE GETİRECEĞİMKİ DÜŞMANLARIN BİLE SENİN İÇİN AĞLAYACAK

Erkekler kallestir sevgiden anlamaz sil gözyaslarini be gulum seven aglamaz....

tanrı sana öle bi ceza wersinki benim seni sewdiğim kadar sende başkasını sew we o bir başkası benim seni sewdiğim kadar senden NEFRET ETSİN!!!!!

çok özür diliyorum ellerini tuttugum, için çok özür diliyorum gözlerine baktıgım için,çok ama çok özür diliyorum seni insan yerine koyup sevdigim için...

Hani insan aglamak ister de, gözlerinden ya$ gelmez! Hani gülmek ister, yürekten gülmez! Hani birini bekler, o hiç gelmez! i$te o zaman ölmek isterde, ECEL GELMEZ...!

Hiçbir insan için aglamaya deymez.Çünkü degen insan zaten aglatmaz!!!

3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen kendini 10 kuruşluk hissedermiş şimdi aynaya bak ve o 3 kuruşluk suratına tükür

sana bir teşekkür borçluyum.çünkü sen bana aşkı,aşkın yanında da nefreti öğrettin.keşke öğretmeseydin,keşke seni öldü bilseydimde senden nefret etmeseydim.elveda eski aşkım yeni nefretim...

Gül filizlendigi günden itibaren güneşe aşıktır. Her ne kadar güneş her gece ayın görkemine kapılıp gülü bıraksa da, gül yıldızlara kanıp güneşi unutmaz

Seni sordum sokak lambalarına; bekleme boşa gelmez dediler.Boynumu büküpte baktım onlara, halime bakıp zavallı dediler.

An gelir insan gülerken ağlarmış. Gözyaşları sel olup kalbine akarmış. Kahkaha bir maske derler bilrimisin? İnsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış. ,

Bir ömür boyu seninleyim desende istemem artık.Çünkü sen rüzgarın çoşturduğu bir toz bulutusun.Bugün bana esersin yarın ellere...

Aşkımız su üzerine yazılan bir masaldı, göz kırpımı kısalığında kelebeğin ömrü uzunluğundaydı. Kalbimizde bir ömür boyu çekeceğimiz yaralar bıraktı

Adını kalbime aşkla kazımıştım boşver aldırma belki bir gün silerim.Güzel bir rüyayı gerçek sanmıştım. Seni sevdiğim için özür dilerim.

Bir gün seni unutmak zorunda kalırsam aşkımın küçüklüğüne değil, çaresizliğimin büyüklüğüne inan.

Uçurumdan düşerken tutunduğum dal olsan ölmekten değil seni kırmaktan korkarım ki.Tutunduğum dalsın.Beni affet.

Unutmaya beş kala gözlerini ve sana dair ne varsa bitmeye yakın işte bugün ben her şeyimi sende bıraktım sırf aşkımı aldım elinden onu da kaybettim. HÜKÜMSÜZDÜR

Geri