YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Eyl 2020 #113 Hallederiz diyemiyorum çünkü çok zor beğeniyorsun derdim
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 28 Eyl 2020 #117 Sana guveniyorum sarjim %5 kaldi sonra uyumazsam bana atmis olursan degisirim derdim ???
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Eyl 2020 #118 nazenin dediki: Fotograf yarışması başlasın derdim Genişletmek için tıklayın... Daha 3 kişi katıldı TeBeSSüm dediki: Sana guveniyorum sarjim %5 kaldi sonra uyumazsam bana atmis olursan degisirim derdim ??? Genişletmek için tıklayın... Hlledilecektirtirtir
nazenin dediki: Fotograf yarışması başlasın derdim Genişletmek için tıklayın... Daha 3 kişi katıldı TeBeSSüm dediki: Sana guveniyorum sarjim %5 kaldi sonra uyumazsam bana atmis olursan degisirim derdim ??? Genişletmek için tıklayın... Hlledilecektirtirtir
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 28 Eyl 2020 #119 Üç kişi yeterli bence derdim hafta sonuna kadar bekleyelim bence atan olmazsa başlasın olmaz mı
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Eyl 2020 #120 En az 6 diye düşünmüştüm biraz konuyu hortlatalım arada