çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 12 Arl 2021 #141 Polyanna dediki: Teşekkürler sende öylesin Genişletmek için tıklayın... Tesekkür ederim benim öyle olmamin sebebi kafamdaki fisi cerezforuma takiyorum enerji yüklüyorum ondandir
Polyanna dediki: Teşekkürler sende öylesin Genişletmek için tıklayın... Tesekkür ederim benim öyle olmamin sebebi kafamdaki fisi cerezforuma takiyorum enerji yüklüyorum ondandir
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 13 Arl 2021 #143 Seni sevmeyen ölsün güzel insan
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi ModeratörBu Ayın Lideri 13 Arl 2021 #144 Forumun değerli abisi
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 13 Arl 2021 #146 Ne diye ülkeni terk edip gittin uzak diyarlara ? (Bu soruyu aynı zamanda kendime de soruyorum)
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 14 Arl 2021 #147 Artik diyorum hazir etsen sunlari arayi cok acmadinmi )
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Arl 2021 #148 Polyanna dediki: si azalmış çok harcama yapıyor galiba Genişletmek için tıklayın... Yok kız bağışladım hepsini yesim434 dediki: Artik diyorum hazir etsen sunlari arayi cok acmadinmi ) Genişletmek için tıklayın... Kendine cici bak
Polyanna dediki: si azalmış çok harcama yapıyor galiba Genişletmek için tıklayın... Yok kız bağışladım hepsini yesim434 dediki: Artik diyorum hazir etsen sunlari arayi cok acmadinmi ) Genişletmek için tıklayın... Kendine cici bak
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 20 Arl 2021 #149 Neden bazen kayıplara karışıyor??