RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 10 Nsn 2012 #62 Hayatımda tanıdığım kimse onun kadar muhalefet olamaz onun karşısında hiç bir hükümet dayanamaz bu sitemeydi İklimin nick ve avatar güzel
Hayatımda tanıdığım kimse onun kadar muhalefet olamaz onun karşısında hiç bir hükümet dayanamaz bu sitemeydi İklimin nick ve avatar güzel
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Nsn 2012 #63 RUZG4R dediki: Hayatımda tanıdığım kimse onun kadar muhalefet olamaz onun karşısında hiç bir hükümet dayanamaz Genişletmek için tıklayın... bu şimdi iltifatmı değilmi orasını pek anlayamadım işte.. centilmenn ;
RUZG4R dediki: Hayatımda tanıdığım kimse onun kadar muhalefet olamaz onun karşısında hiç bir hükümet dayanamaz Genişletmek için tıklayın... bu şimdi iltifatmı değilmi orasını pek anlayamadım işte.. centilmenn ;
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 14 Nsn 2012 #65 rüzgar yaa işte daa ne diimm sakın fırtına olmasın ama güneş çarpar sonra bilmiyom iltifat mı ettim
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 14 Nsn 2012 #66 Hemşom nicki kaçak adı olsada kendi tam bir tatlı cadıdır
PoYRaZ Aktif 16 Nsn 2012 #69 Senden başkasına edersem HeVeS.. Saplansın kalbime hançer gibi aldığım her NeFeS . . . .
BeReNN Alyam? Özel üye 16 Nsn 2012 #70 fatih_1993 dediki: Senden başkasına edersem HeVeS.. Saplansın kalbime hançer gibi aldığım her NeFeS . . . . Genişletmek için tıklayın... Sanırım oyunu karıştırdın ..
fatih_1993 dediki: Senden başkasına edersem HeVeS.. Saplansın kalbime hançer gibi aldığım her NeFeS . . . . Genişletmek için tıklayın... Sanırım oyunu karıştırdın ..