P Papatya V.I.P V.I.P 22 Tem 2016 #4,712 İlk defa duydum bunu mutlaka dinlemek istiyorum Andrea/Dokrai.
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 1 Ags 2016 #4,716 Bende çok severim o zaman benden de sana gelsin Ayna anlatmalıymış meğer
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 1 Ags 2016 #4,717 Grup Laçin - Bekar gezelim Bu sene de bekar gezecekmiş gibi hissettim üstteki üye
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 1 Ags 2016 #4,718 _nehir_ dediki: Grup Laçin - Bekar gezelim Bu sene de bekar gezecekmiş gibi hissettim üstteki üye Genişletmek için tıklayın... Hislerin konusunda iyi olduğunu söyleyen oldu mu Mabel Matiz - Ahu Dipnot: @_nehir_ diyince aklıma hep mabel geliyor nedense
_nehir_ dediki: Grup Laçin - Bekar gezelim Bu sene de bekar gezecekmiş gibi hissettim üstteki üye Genişletmek için tıklayın... Hislerin konusunda iyi olduğunu söyleyen oldu mu Mabel Matiz - Ahu Dipnot: @_nehir_ diyince aklıma hep mabel geliyor nedense
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 1 Ags 2016 #4,719 Ne dinliyorduk albümü ilk çıktığında forumda ) Benden de mabel - hercai menekşe gelsin çok seviyorum bu şarkısını
Ne dinliyorduk albümü ilk çıktığında forumda ) Benden de mabel - hercai menekşe gelsin çok seviyorum bu şarkısını