Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 1 Arl 2011 #133 her bakışın bir anlamı vardır nasıl bakarsan bak dost olduğun belli
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 1 Arl 2011 #134 bu atışma güzel olmuş.. karşısındakini etkilemek isteyen bi bakış..ama bu etkileme aşk manasında değil..korkutucu da değil ama ben burdayım der gibii beni kimse ezemez der gibi..burnu havada
bu atışma güzel olmuş.. karşısındakini etkilemek isteyen bi bakış..ama bu etkileme aşk manasında değil..korkutucu da değil ama ben burdayım der gibii beni kimse ezemez der gibi..burnu havada
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 1 Arl 2011 #135 kısaca ınat etunuz desana sen buna .. öyle edebıyat dolu sözlerel süsleme düz mantık kullan .. ama yaklaşımın çok güzel ve anlatılanı anlamıssın sen .. zeki bir insansın .. ama yinede kırmızısın
kısaca ınat etunuz desana sen buna .. öyle edebıyat dolu sözlerel süsleme düz mantık kullan .. ama yaklaşımın çok güzel ve anlatılanı anlamıssın sen .. zeki bir insansın .. ama yinede kırmızısın
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 1 Arl 2011 #136 kaşını hafif kaldırmış uyanık havası vermiş bu ona
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 1 Arl 2011 #137 soğukta üşümüş kardan olan birde kalbi var ben beyaz kirlenmemiş ..
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 1 Arl 2011 #139 burnunu yesinler senin .. kalbi tutuşuna bir bak yaa uy uyy uyy kıyamam ben .. kırmızı montun güzel kapşonuda var ..
burnunu yesinler senin .. kalbi tutuşuna bir bak yaa uy uyy uyy kıyamam ben .. kırmızı montun güzel kapşonuda var ..