YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 12 Ksm 2008 #15 Dosya zip. halinde. Zip arşivini açtıktan sonra içindeki Harfler.exe dosyasını çalıştırın. Kurulum gerekmiyor zaten. Şimdi başka bir pc den indirip denedim. Zip dosyada herhangi bir sorun yok.
Dosya zip. halinde. Zip arşivini açtıktan sonra içindeki Harfler.exe dosyasını çalıştırın. Kurulum gerekmiyor zaten. Şimdi başka bir pc den indirip denedim. Zip dosyada herhangi bir sorun yok.
Gizemli Cadi Forum Gururu 17 Mrt 2009 #16 oğlumun performans ödevi var bana çooook lazım indiremiyoruz[/B]
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 17 Mrt 2009 #17 Dosya zip. halinde. Zip arşivini açtıktan sonra içindeki Harfler.exe dosyasını çalıştırın. Kurulum gerekmiyor zaten. Siz ne gibi bir sorun yasadiniz ? linki baktim hr hangi bir sorun yoktur
Dosya zip. halinde. Zip arşivini açtıktan sonra içindeki Harfler.exe dosyasını çalıştırın. Kurulum gerekmiyor zaten. Siz ne gibi bir sorun yasadiniz ? linki baktim hr hangi bir sorun yoktur
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 17 Mrt 2009 #19 ege dediki: oğlumun performans ödevi var çooook gerekli Genişletmek için tıklayın... Ne gibi bir sorun yasiyorsunuz? Burda yazarsaniz yasadiginiz sorunu size daha farkli yardimci oluruz ??
ege dediki: oğlumun performans ödevi var çooook gerekli Genişletmek için tıklayın... Ne gibi bir sorun yasiyorsunuz? Burda yazarsaniz yasadiginiz sorunu size daha farkli yardimci oluruz ??