Düş Özel Üye Özel üye 10 Şbt 2017 #11 buhurdan dediki: bunu geçenlerde daha yeni öğrendim Genişletmek için tıklayın... O halde bunu bana bonsai alarak kutlayabilirsin.
buhurdan dediki: bunu geçenlerde daha yeni öğrendim Genişletmek için tıklayın... O halde bunu bana bonsai alarak kutlayabilirsin.
buhurdan Özel Üye Özel üye 10 Şbt 2017 #12 Düş dediki: O halde bunu bana bonsai alarak kutlayabilirsin. Genişletmek için tıklayın... olur
Düş Özel Üye Özel üye 10 Şbt 2017 #13 buhurdan dediki: olur Genişletmek için tıklayın... Pisman olursun
buhurdan Özel Üye Özel üye 10 Şbt 2017 #14 Düş dediki: Pisman olursun Genişletmek için tıklayın... yo niye pişman olayım
Düş Özel Üye Özel üye 10 Şbt 2017 #15 buhurdan dediki: yo niye pişman olayım Genişletmek için tıklayın... En son sordugumda fiyati maasimin neredeyse yarisiydi
buhurdan dediki: yo niye pişman olayım Genişletmek için tıklayın... En son sordugumda fiyati maasimin neredeyse yarisiydi
buhurdan Özel Üye Özel üye 10 Şbt 2017 #16 Düş dediki: En son sordugumda fiyati maasimin neredeyse yarisiydi Genişletmek için tıklayın... sen de bonsai ile yatıp kalkıyon galiba ben de çakmasını alırım Eminönünden naylon
Düş dediki: En son sordugumda fiyati maasimin neredeyse yarisiydi Genişletmek için tıklayın... sen de bonsai ile yatıp kalkıyon galiba ben de çakmasını alırım Eminönünden naylon
Düş Özel Üye Özel üye 10 Şbt 2017 #17 buhurdan dediki: sen de bonsai ile yatıp kalkıyon galiba ben de çakmasını alırım Eminönünden naylon Genişletmek için tıklayın... Evimde yaklasik 54adet saksi var. 71tane farkli turde bitki yetistiriyorum. Ama gel gor ki bonsaim yok
buhurdan dediki: sen de bonsai ile yatıp kalkıyon galiba ben de çakmasını alırım Eminönünden naylon Genişletmek için tıklayın... Evimde yaklasik 54adet saksi var. 71tane farkli turde bitki yetistiriyorum. Ama gel gor ki bonsaim yok
buhurdan Özel Üye Özel üye 10 Şbt 2017 #18 Düş dediki: Evimde yaklasik 54adet saksi var. 71tane farkli turde bitki yetistiriyorum. Ama gel gor ki bonsaim yok Genişletmek için tıklayın... çok büyük eksiklik en yakın zamanda edinmen lazım
Düş dediki: Evimde yaklasik 54adet saksi var. 71tane farkli turde bitki yetistiriyorum. Ama gel gor ki bonsaim yok Genişletmek için tıklayın... çok büyük eksiklik en yakın zamanda edinmen lazım