bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 5 Arl 2015 #2 Elma,mandalina,nar ve üzüm veren bonsai ağaçlarıdamı varmış
Düş Özel Üye Özel üye 6 Arl 2015 #3 bivatandaş dediki: Elma,mandalina,nar ve üzüm veren bonsai ağaçlarıdamı varmış Genişletmek için tıklayın... Evet nerdeyse tum meyve agaclarini bodurlastirmislar
bivatandaş dediki: Elma,mandalina,nar ve üzüm veren bonsai ağaçlarıdamı varmış Genişletmek için tıklayın... Evet nerdeyse tum meyve agaclarini bodurlastirmislar
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 12 Arl 2015 #4 Düş dediki: Evet nerdeyse tum meyve agaclarini bodurlastirmislar Genişletmek için tıklayın... Bilmiyordum çok güzel bunlar
Düş dediki: Evet nerdeyse tum meyve agaclarini bodurlastirmislar Genişletmek için tıklayın... Bilmiyordum çok güzel bunlar
buhurdan Özel Üye Özel üye 11 Ock 2017 #5 bu bonsai ile bonzai farklı şeyler galiba kafam karıştı zira
Düş Özel Üye Özel üye 12 Ock 2017 #6 buhurdan dediki: bu bonsai ile bonzai farklı şeyler galiba kafam karıştı zira Genişletmek için tıklayın... Galibasi mi var acabaaağğğ
buhurdan dediki: bu bonsai ile bonzai farklı şeyler galiba kafam karıştı zira Genişletmek için tıklayın... Galibasi mi var acabaaağğğ
buhurdan Özel Üye Özel üye 12 Ock 2017 #7 Düş dediki: Galibasi mi var acabaaağğğ Genişletmek için tıklayın... yokmuş işte önce bonzai ne güzelmiş diyordum ki farklı olduklarını keşfettim
Düş dediki: Galibasi mi var acabaaağğğ Genişletmek için tıklayın... yokmuş işte önce bonzai ne güzelmiş diyordum ki farklı olduklarını keşfettim