çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 24 Eyl 2020 #41 imdaaaaat bana yardim edin 31kilo fazlam varmis sanki manken olacam ))))ideal kilom 75 kiloymus )))))) DIS CÖPÜ OLMAYA NIYEIM YOK
imdaaaaat bana yardim edin 31kilo fazlam varmis sanki manken olacam ))))ideal kilom 75 kiloymus )))))) DIS CÖPÜ OLMAYA NIYEIM YOK
-araz- EYVALLAH... V.I.P 24 Eyl 2020 #42 12 kılo vermem gerekıyormus.sacmalamış bu tamam bı 5 6 kılo var farkındayım ama yok olmaya da nıyetım yok yani
12 kılo vermem gerekıyormus.sacmalamış bu tamam bı 5 6 kılo var farkındayım ama yok olmaya da nıyetım yok yani
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 24 Eyl 2020 #43 Araz sizle ayni kannateyim ama ben böyle ölcümlere göre degil kendi bakis acima göre ) ( kasli bir insa nin burdaki iddalarda olma sansi bile yok
Araz sizle ayni kannateyim ama ben böyle ölcümlere göre degil kendi bakis acima göre ) ( kasli bir insa nin burdaki iddalarda olma sansi bile yok
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 26 Arl 2022 #44 Aboo 27 kilo fazlam var imis )) bu gece yatamam artik
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 5 Tem 2023 #45 Haha bilin bakim benim kaç kilo fazlam var hesaba göre )
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 5 Tem 2023 #46 250 gram ) kilo verdin kesin ( oglum sahin bu kilo konusunda yazilarina dikkat et helede karsindaki bayan ise ) ne kilosu süpersin hiçte benzemiyor kilo aldığına senmi kilo almisin hic göstermiyor masallah (la yeter attigin ortaya cikacak sus artik )
250 gram ) kilo verdin kesin ( oglum sahin bu kilo konusunda yazilarina dikkat et helede karsindaki bayan ise ) ne kilosu süpersin hiçte benzemiyor kilo aldığına senmi kilo almisin hic göstermiyor masallah (la yeter attigin ortaya cikacak sus artik )
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 2 Ekm 2023 #47 Zayıfım farkındayım
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 2 Ekm 2023 #48 Bende boyuma göre idealim amma biraz geniş gösteriyorum 11aydir yatmaktan
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 2 Ekm 2023 #49 Sadece 10 kilo fazlam. Varmiş