CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 7 Ekm 2021 #31 Süre doldu cevap veriyorum. yilmaz27 dediki: ARKAMIZDAN ATMAK haydi bakim sans Genişletmek için tıklayın... Maalesef değil sıra kaybı Upvote 0 Downvote
Süre doldu cevap veriyorum. yilmaz27 dediki: ARKAMIZDAN ATMAK haydi bakim sans Genişletmek için tıklayın... Maalesef değil sıra kaybı
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 7 Ekm 2021 #32 yesim434 dediki: Neden desem ??? Genişletmek için tıklayın... evet bende neden desem ? Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 7 Ekm 2021 #33 galiba buldum Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 7 Ekm 2021 #34 yilmaz27 dediki: galiba buldum Genişletmek için tıklayın... Araya giren olduğunda cevabı alabilirim Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 7 Ekm 2021 #35 CANISIKILANADAM dediki: Araya giren olduğunda cevabı alabilirim Genişletmek için tıklayın... cevabimi zor alirsin madem senin prensiplerin var bendende cevabi zor alirsin Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Araya giren olduğunda cevabı alabilirim Genişletmek için tıklayın... cevabimi zor alirsin madem senin prensiplerin var bendende cevabi zor alirsin
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 7 Ekm 2021 #36 Başimizdan atmak Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 7 Ekm 2021 #37 yesim434 dediki: Başimizdan atmak Genişletmek için tıklayın... Maalesef. Sıra kaybı Upvote 0 Downvote
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 7 Ekm 2021 #38 basbelasi olmak bende siraya yazayim komsumun hakki var yine Upvote 0 Downvote
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 7 Ekm 2021 #39 CANISIKILANADAM dediki: Maalesef. Sıra kaybı Genişletmek için tıklayın... i leri noktasiz kabul etmen rica cunku benim klavyemda türkce yoktur ) Upvote 1 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Maalesef. Sıra kaybı Genişletmek için tıklayın... i leri noktasiz kabul etmen rica cunku benim klavyemda türkce yoktur )