CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 29 Eyl 2021 #1 Harf alabilirsiniz, söylediğiniz harf varsa tekrar tekrar harf alabilir veya tahmin yapabilirsiniz. Ancak söylediğiniz harf yoksa veya tahmin yanlış ise başka bir rakibin harf söylemesi veya tahmin yapması bekleniyor. Sesli harf talebinde bulunamıyoruz...
Harf alabilirsiniz, söylediğiniz harf varsa tekrar tekrar harf alabilir veya tahmin yapabilirsiniz. Ancak söylediğiniz harf yoksa veya tahmin yanlış ise başka bir rakibin harf söylemesi veya tahmin yapması bekleniyor. Sesli harf talebinde bulunamıyoruz...
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 29 Eyl 2021 #31 CANISIKILANADAM dediki: Pardon burada haya yapmışım S harfi var @gülücük sendeyiz Genişletmek için tıklayın... Yine unuttun de mi kabul et Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Pardon burada haya yapmışım S harfi var @gülücük sendeyiz Genişletmek için tıklayın... Yine unuttun de mi kabul et
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 29 Eyl 2021 #33 GüLüCüKツ dediki: Ş harfi? Genişletmek için tıklayın... 2 tane var Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 29 Eyl 2021 #34 -araz- dediki: R harfi lutfen Genişletmek için tıklayın... Maalesef yok Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM Özel Üye Özel üye 29 Eyl 2021 #37 CANISIKILANADAM dediki: 2 tane var Genişletmek için tıklayın... Burada bir hata yaptım düzeltiyorum hemen Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: 2 tane var Genişletmek için tıklayın... Burada bir hata yaptım düzeltiyorum hemen
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 29 Eyl 2021 #39 CANISIKILANADAM dediki: Burada bir hata yaptım düzeltiyorum hemen Genişletmek için tıklayın... Olur böyle şeyler, emek isteyen bişey yapıyorsun kızma bence Upvote 0 Downvote
CANISIKILANADAM dediki: Burada bir hata yaptım düzeltiyorum hemen Genişletmek için tıklayın... Olur böyle şeyler, emek isteyen bişey yapıyorsun kızma bence
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 29 Eyl 2021 #40 T harfi alayım Upvote 0 Downvote