RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 9 Arl 2011 #11 felsefe_mi dediki: Bence Çukurovaya da geldin bilmeden Genişletmek için tıklayın... Yav kısaca Adanaya geldim...=) Sen şırdanı sevmiyormusun..Yemeklerin içinde göremedim ..=)
felsefe_mi dediki: Bence Çukurovaya da geldin bilmeden Genişletmek için tıklayın... Yav kısaca Adanaya geldim...=) Sen şırdanı sevmiyormusun..Yemeklerin içinde göremedim ..=)
felsefe_mi ...!... Özel üye 9 Arl 2011 #12 ZeyNoO dediki: Organik çay derken kaçak çay mı Genişletmek için tıklayın... Hakiki Rize çayı. Organik çay ama. Çay toplanırken kırıntıları kötüleri katılmıyor
ZeyNoO dediki: Organik çay derken kaçak çay mı Genişletmek için tıklayın... Hakiki Rize çayı. Organik çay ama. Çay toplanırken kırıntıları kötüleri katılmıyor
felsefe_mi ...!... Özel üye 9 Arl 2011 #13 RUZG4R dediki: Yav kısaca Adanaya geldim...=) Sen şırdanı sevmiyormusun..Yemeklerin içinde göremedim ..=) Genişletmek için tıklayın... En sevdiklerimin arasında değil. Hem o yemek değil bize Gece yemeğin üzerine 12 de 1 de yenilen çerez
RUZG4R dediki: Yav kısaca Adanaya geldim...=) Sen şırdanı sevmiyormusun..Yemeklerin içinde göremedim ..=) Genişletmek için tıklayın... En sevdiklerimin arasında değil. Hem o yemek değil bize Gece yemeğin üzerine 12 de 1 de yenilen çerez
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 9 Arl 2011 #14 felsefe_mi dediki: En sevdiklerimin arasında değil. Hem o yemek değil bize Gece yemeğin üzerine 12 de 1 de yenilen çerez Genişletmek için tıklayın... Yapmaaaa o şeyi yediğini söyleme......Sen benim önüme getirdiklerinde verdiğim tepkiyi bir görseydin garson korktu garibim =))
felsefe_mi dediki: En sevdiklerimin arasında değil. Hem o yemek değil bize Gece yemeğin üzerine 12 de 1 de yenilen çerez Genişletmek için tıklayın... Yapmaaaa o şeyi yediğini söyleme......Sen benim önüme getirdiklerinde verdiğim tepkiyi bir görseydin garson korktu garibim =))
felsefe_mi ...!... Özel üye 9 Arl 2011 #15 RUZG4R dediki: Yapmaaaa o şeyi yediğini söyleme......Sen benim önüme getirdiklerinde verdiğim tepkiyi bir görseydin garson korktu garibim =)) Genişletmek için tıklayın... Yok alışkındır onlar İlk görenin tepki hep aynı
RUZG4R dediki: Yapmaaaa o şeyi yediğini söyleme......Sen benim önüme getirdiklerinde verdiğim tepkiyi bir görseydin garson korktu garibim =)) Genişletmek için tıklayın... Yok alışkındır onlar İlk görenin tepki hep aynı
felsefe_mi ...!... Özel üye 9 Arl 2011 #17 Alışkın onlar birşey olmaz. Çok daha acayip tepki vereni biliyorum da +18 e girer
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 10 Arl 2011 #18 Neye pişmanın biliyormusun resimini çekmediği me ..Millete anlatıyorum inanmıyor
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 10 Arl 2011 #19 Ama ama güllü tatlınızı sevdim sıcakta çok iyi gidiyor..normalde tatlı sevmem halbuki..
felsefe_mi ...!... Özel üye 10 Arl 2011 #20 İnternette var resimler merak etme Google amcaya danış, yardımcı olur Heeh biz o güllü tatlıya bici bici diyoruz
İnternette var resimler merak etme Google amcaya danış, yardımcı olur Heeh biz o güllü tatlıya bici bici diyoruz