Bu Ne Yaman Çelişki..?

sanırım yanlış imzadan çaldım :eek: pişti oldular ( param yoktu senin için çaldım berenn çiçekçiliken ama çiçekçide çiçekleride güzeldir ) :zip

Bunun artık zamanı kalmadı diye düşünüyorum elbetteki herkes şehit olamaz şehitlik büyük bir mertebedir.Ama en acısıda büyük başalrın yüzünden olan arada gençlerimize oluyo ben kürtüm benim kardeşim askere gitti biz odönemler doğuya düşmesin diye dua ettim kendi toprağıma gitmesin diye ..Yok efendiler yok kimse bana zaman demesin kimse bana bu kan durucak demesin bu büyük başlar varya bunların oyunları bitmeden bu kan durmaz ve şehit haberleri bitmeZ...

Öncelikle bir birimizi insan oldugumuz için sevip ve birligi bozacak herseye karşı oldukmu Allahımın izniyle Türke kimse yetişemez ama önce biz bir olmayı başarmalıyız kimseyi ayrırt etmeden odur budur demeden.

beren yorumunu çok begendim eline yüregine saglık.

05 Temmuz 2011 tarihinde, Yüksekova ilçe merkezinde kiralık olarak ikamet ettikleri evlerinden sivil olarak göreve gitmek üzere çıkan Dağ Komando Tugay Komutanlığında görevli P.Uzm.Çvş.Yahya KARAKAYA ve P.Uzm.Çvş.Murat ÖZ...KOZANOĞLU, apartman çıkışında pusu kurarak kendilerini beklemekte olan sivil vatandaş görünümlü bölücü terör örgütü mensupları tarafından, saat 07.10'da arkalarından ve yakın mesafeden hunharca ateş edilmek suretiyle gerçekleştirilen silahlı saldırı sonucu şehit olmuşlardır...

Hrant Dink, Ermeni asıllı Türk vatandaşı, Agos Gazetesi genel yayın yönetmeni. 19 Ocak 2007 tarihinde saat 15:00 sıralarında, genel yayın yönetmeni olduğu Agos gazetesinin Şişli Halaskârgazi Caddesi üzerindeki binası önünde uğradığı silahlı saldırı neticesinde hayatını kaybetti.

2 olay..3 ölüm..Ama anlamadığım Dink in ölümü aylarca konuşuldu..Yazıldı çizildi tartışıldı..Fakat bizim iki şehidimizin ölümü kimsenin dikkatini çekmedi..Ateş düştüğü yeri yaktı...Milleti temsil etsin die seçtiklerimiz koltuk sevdasına düştü..Araya Futbolda şike olayları Girdi..Unutuldu Gitti..Bu kadar Basit mi Türk Askerini Öldürmek..Veya Bunlara Göz yummak..Kimin Suçu Bu..?

aslinda hersey acik beli bariz bir durumda ortada az cok tarih okuyanlar iyi bilirler 18. yüzyilin ortalarinda sadece ve sadece 13 koloni halinde kurulan bir devlat vardi bence tüm bu olanlarin bas sorumlusu o devlettir digertarafran 14 mayis 1948 olmasi lazim isral devleti kuruldu ve tuzu biberi oldu ve bugün bende sasirmaktayim ki orduda yapilan revizyonlarin ardi arkasi kesilmiyor ardindan iki üc asker subay yüzbasi ... giderek yok edilen genel kurmay yerini umut tacirlarine birakti ... hersey hayaldi gercek oldu ben karadenizliyim terör bu senelere kadar karadenizde eylem yapamiyordu bu sene yapti yani buda hayaldei gercek oldu ... digertaraftan bizim siyasilerimiz hala bakmak ile yetiniyorlar ... dahasi yetinmeyip kurduklari köhne düzeni savunuyorlar önce merhabayi ortadan kaldirdilar slm vermeyen vatandasi isten attilar sonra vatandasi bir paket makarnaya muhtac edip yine bir paket makarnayla kandirdilar filistin dediler aysenin fatmanin sempatisini kazindilar van minüt dediler camiye giden hacinin hocanin oyunu aldilar ... ve simdide tüm hersey ortada bakin arkadaslar 1923 anayasasinda misaki milli sinirlari icerisinde iki kardes kavim yasar birisi türk ve digeri kürttür bunu kabullenmek bölüclük degildir ve yasasin kavimler kardesligi bu gün aslinda kürt sorunu veyahut terör sorunu olarak niyelendirilen hadise toplumumuzun kanayan bir yarasidir

Geri