_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 21 Ags 2013 #31 Gripin - Sensiz Olmaz Galatasaray Sezen Aksu
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 21 Ags 2013 #32 O kadar çok ki ayrım yapamam ama illa birini söyleyeceksem el gibi diyebilirim aklıma ilk o geldi Nilüfer
O kadar çok ki ayrım yapamam ama illa birini söyleyeceksem el gibi diyebilirim aklıma ilk o geldi Nilüfer
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 21 Ags 2013 #38 nazenin dediki: yok ki.. rafet el roman.. Genişletmek için tıklayın... Niye be Beyaz Orkide -Bir Gün Beni Arzularsan Gel-Neremi Neremi sende şarkı beğenmiyorsun rafet-sürgün Ajdar
nazenin dediki: yok ki.. rafet el roman.. Genişletmek için tıklayın... Niye be Beyaz Orkide -Bir Gün Beni Arzularsan Gel-Neremi Neremi sende şarkı beğenmiyorsun rafet-sürgün Ajdar
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 21 Ags 2013 #39 RUZG4R dediki: Niye be Beyaz Orkide -Bir Gün Beni Arzularsan Gel-Neremi Neremi sende şarkı beğenmiyorsun rafet-sürgün Ajdar Genişletmek için tıklayın... kadın itiyo beni şarkılar yanıyo.. çikita muz.. yk..
RUZG4R dediki: Niye be Beyaz Orkide -Bir Gün Beni Arzularsan Gel-Neremi Neremi sende şarkı beğenmiyorsun rafet-sürgün Ajdar Genişletmek için tıklayın... kadın itiyo beni şarkılar yanıyo.. çikita muz.. yk..
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 21 Ags 2013 #40 facebook (başka şarkısında bilmiyorum bunu da isim olarak biliyorum zaten ) SILA...