Beyfendi Kaf Kef Özel üye 8 Arl 2015 #66 türk olarak erkin koray fesupanallah barış manço ezcükte bana ver ayhan alptekin anzer balı davut güloğlu nurcanım Neşe karaböcek intizar
türk olarak erkin koray fesupanallah barış manço ezcükte bana ver ayhan alptekin anzer balı davut güloğlu nurcanım Neşe karaböcek intizar
P Papatya V.I.P V.I.P 22 Arl 2015 #67 _nehir_ dediki: Adem olan anlar Ajda Pekkan? Genişletmek için tıklayın... Oyun biraz karışmış galiba burdan devam edeyim bende o zaman. Ajda'nın sana neler edeceğim parçası çok hoşuma gidiyor, bu aralar. Alttaki Nil Karaibrahimgil'in en sevdiğin parçası nedir?
_nehir_ dediki: Adem olan anlar Ajda Pekkan? Genişletmek için tıklayın... Oyun biraz karışmış galiba burdan devam edeyim bende o zaman. Ajda'nın sana neler edeceğim parçası çok hoşuma gidiyor, bu aralar. Alttaki Nil Karaibrahimgil'in en sevdiğin parçası nedir?
P Papatya V.I.P V.I.P 30 Nsn 2016 #70 Duman sevmem. Sevemiyorum. Hatta değişik bir soğukluk duyuyorum Duman'a karşı. Hande Yener?