KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 6 Ags 2021 #51 Bugünün tüm çiçekleri @-araz- a gönderiyorum
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 6 Ags 2021 #52 @merakettim e gelsin eline çiçek alırsa belki aşka biraz daha duygusal yaklaşır
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 6 Ags 2021 #53 nazenin dediki: @merakettim e gelsin eline çiçek alırsa belki aşka biraz daha duygusal yaklaşır Genişletmek için tıklayın... Bu aralar oldukça fazla çiçek alıyorum. Doğru söyleyin ne kadar ömrüm kaldı @nazenin ve @-araz- a gelsin öyleyse
nazenin dediki: @merakettim e gelsin eline çiçek alırsa belki aşka biraz daha duygusal yaklaşır Genişletmek için tıklayın... Bu aralar oldukça fazla çiçek alıyorum. Doğru söyleyin ne kadar ömrüm kaldı @nazenin ve @-araz- a gelsin öyleyse
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 6 Ags 2021 #55 merakettim dediki: Bu aralar oldukça fazla çiçek alıyorum. Doğru söyleyin ne kadar ömrüm kaldı @nazenin ve @-araz- a gelsin öyleyse Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler efendim
merakettim dediki: Bu aralar oldukça fazla çiçek alıyorum. Doğru söyleyin ne kadar ömrüm kaldı @nazenin ve @-araz- a gelsin öyleyse Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler efendim
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Yarışma Birincisi Moderatör 6 Ags 2021 #56 Canım arkadaşım @simurga gelsin