r0se Forum Onuru Özel üye 13 Eyl 2017 #1 Kural basit. Bildiğimiz bulmacalar gibi ben soracağım siz cevaplayacaksınız Kaç harfli olduğunu söyleyeceğim. 3. yanlış cevaptan sonra baş harfini vereceğim. İlkiyle başlayalım. Akdeniz Bölgesinde bir il. (5harfli) Cevaplandı: Hatay
Kural basit. Bildiğimiz bulmacalar gibi ben soracağım siz cevaplayacaksınız Kaç harfli olduğunu söyleyeceğim. 3. yanlış cevaptan sonra baş harfini vereceğim. İlkiyle başlayalım. Akdeniz Bölgesinde bir il. (5harfli) Cevaplandı: Hatay
r0se Forum Onuru Özel üye 15 Ags 2019 #321 buhurdan dediki: Yalova? Genişletmek için tıklayın... Doğru Dünya Sağlık Örgütünün Kısaltılmış İsmi (3harf) Upvote 0 Downvote
buhurdan dediki: Yalova? Genişletmek için tıklayın... Doğru Dünya Sağlık Örgütünün Kısaltılmış İsmi (3harf)
buhurdan Özel Üye Özel üye 15 Ags 2019 #322 r0se dediki: Doğru Dünya Sağlık Örgütünün Kısaltılmış İsmi (3harf) Genişletmek için tıklayın... Who Upvote 0 Downvote
r0se Forum Onuru Özel üye 15 Ags 2019 #323 buhurdan dediki: Who Genişletmek için tıklayın... Yeap Rus devrimi öncesindeki Rus işçi sınıfının fakirliğini anlatan 'Ana' isimli roman yazarı. (11 harf) Upvote 0 Downvote
buhurdan dediki: Who Genişletmek için tıklayın... Yeap Rus devrimi öncesindeki Rus işçi sınıfının fakirliğini anlatan 'Ana' isimli roman yazarı. (11 harf)
buhurdan Özel Üye Özel üye 15 Ags 2019 #324 r0se dediki: Yeap Rus devrimi öncesindeki Rus işçi sınıfının fakirliğini anlatan 'Ana' isimli roman yazarı. (11 harf) Genişletmek için tıklayın... Maksim Gorki Upvote 0 Downvote
r0se dediki: Yeap Rus devrimi öncesindeki Rus işçi sınıfının fakirliğini anlatan 'Ana' isimli roman yazarı. (11 harf) Genişletmek için tıklayın... Maksim Gorki
r0se Forum Onuru Özel üye 25 Ags 2019 #325 buhurdan dediki: Maksim Gorki Genişletmek için tıklayın... Doğru yanıt Brezilya ile aynı dili konuşan ülke (8Harf) Upvote 0 Downvote
buhurdan dediki: Maksim Gorki Genişletmek için tıklayın... Doğru yanıt Brezilya ile aynı dili konuşan ülke (8Harf)
r0se Forum Onuru Özel üye 25 Ags 2019 #327 Tuttu kii Üç telli bir halk sazı (9Harf) Upvote 0 Downvote
buhurdan Özel Üye Özel üye 25 Ags 2019 #328 r0se dediki: Tuttu kii Üç telli bir halk sazı (9Harf) Genişletmek için tıklayın... balalayka? Upvote 0 Downvote
r0se Forum Onuru Özel üye 25 Ags 2019 #329 buhurdan dediki: balalayka? Genişletmek için tıklayın... Ayrıca Kemal Sunal'ın çekimlerine giderken vefat ettiği filmdir. Buradan onuda anmış olalım ♥ Üzülerek söylüyorum, ne yazık ki anlamına gelen söz (8Harf) Upvote 0 Downvote
buhurdan dediki: balalayka? Genişletmek için tıklayın... Ayrıca Kemal Sunal'ın çekimlerine giderken vefat ettiği filmdir. Buradan onuda anmış olalım ♥ Üzülerek söylüyorum, ne yazık ki anlamına gelen söz (8Harf)
buhurdan Özel Üye Özel üye 25 Ags 2019 #330 r0se dediki: Ayrıca Kemal Sunal'ın çekimlerine giderken vefat ettiği filmdir. Buradan onuda anmış olalım ♥ Üzülerek söylüyorum, ne yazık ki anlamına gelen söz (8Harf) Genişletmek için tıklayın... maalesef Upvote 0 Downvote
r0se dediki: Ayrıca Kemal Sunal'ın çekimlerine giderken vefat ettiği filmdir. Buradan onuda anmış olalım ♥ Üzülerek söylüyorum, ne yazık ki anlamına gelen söz (8Harf) Genişletmek için tıklayın... maalesef