KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Hzr 2008 #1 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası yarı final maçında Almanya ile karşılaşan Türkiye, rakibine 3-2 mağlup olarak turnuvaya veda etti. Upvote 0 Downvote
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası yarı final maçında Almanya ile karşılaşan Türkiye, rakibine 3-2 mağlup olarak turnuvaya veda etti.
AngeL Özel Üye Özel üye 26 Hzr 2008 #11 Of Bu Yenilgiyi Kabulenemiyorum Ben Ya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AngeL Özel Üye Özel üye 26 Hzr 2008 #13 Lanet Ediyorum Ben Bu Maca Ve Bu Güne Ve O Hakkeme!ve Bütün Düsmanlara Lanet Olsun!
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 26 Hzr 2008 #14 Arkdaslar Bukdar isyana gerek Allahtan hayirli si ne ise o olsun ve bunda sükür diyelimm buraya kadar geldik ya buraya gelmek isteyipte gelemiyen okdar cok ülke varki ama ne olursa olsun isyan etmeye gerek yokk ...
Arkdaslar Bukdar isyana gerek Allahtan hayirli si ne ise o olsun ve bunda sükür diyelimm buraya kadar geldik ya buraya gelmek isteyipte gelemiyen okdar cok ülke varki ama ne olursa olsun isyan etmeye gerek yokk ...
incikk Üstat 26 Hzr 2008 #15 Milli takımımızla gurur duyuyorum onlar ellerinden gelenin daha fazlasını yaptılar kazanamadıysak kazanamadık sağlık olsun,onlarında canı sağolsun..
Milli takımımızla gurur duyuyorum onlar ellerinden gelenin daha fazlasını yaptılar kazanamadıysak kazanamadık sağlık olsun,onlarında canı sağolsun..