cemree =)=) V.I.P 19 Tem 2013 #11 -araz- dediki: HAHAA HADİ ORDAN İNKAR POLİTİKALARINI BIRAK Genişletmek için tıklayın... Haha hayır ya gencimm hemde çok
-araz- dediki: HAHAA HADİ ORDAN İNKAR POLİTİKALARINI BIRAK Genişletmek için tıklayın... Haha hayır ya gencimm hemde çok
-araz- EYVALLAH... V.I.P 19 Tem 2013 #12 cemree dediki: Haha hayır ya gencimm hemde çok Genişletmek için tıklayın... hıhııııı tabi tabiibiz de öyle konusuyoduk sen forumda olmayınca cemre ne kadar genc dıyoduk
cemree dediki: Haha hayır ya gencimm hemde çok Genişletmek için tıklayın... hıhııııı tabi tabiibiz de öyle konusuyoduk sen forumda olmayınca cemre ne kadar genc dıyoduk
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 19 Tem 2013 #13 25. Hiç kimse sizi evinizin önünden bağırarak oyun oynamaya çağırmıyorsa büyümüşsünüz demektir. Çok şükür hala çağırıyolar hahhaha
25. Hiç kimse sizi evinizin önünden bağırarak oyun oynamaya çağırmıyorsa büyümüşsünüz demektir. Çok şükür hala çağırıyolar hahhaha
Gizemli Cadi Forum Gururu 19 Tem 2013 #14 eCeL dediki: 25. Hiç kimse sizi evinizin önünden bağırarak oyun oynamaya çağırmıyorsa büyümüşsünüz demektir. Çok şükür hala çağırıyolar hahhaha Genişletmek için tıklayın... bende bu maddeye takıldım
eCeL dediki: 25. Hiç kimse sizi evinizin önünden bağırarak oyun oynamaya çağırmıyorsa büyümüşsünüz demektir. Çok şükür hala çağırıyolar hahhaha Genişletmek için tıklayın... bende bu maddeye takıldım
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 19 Tem 2013 #15 sadece top oynarken seslenirler bu da demektir ki ben hala büyümemişim
cemree =)=) V.I.P 19 Tem 2013 #18 -araz- dediki: hıhııııı tabi tabiibiz de öyle konusuyoduk sen forumda olmayınca cemre ne kadar genc dıyoduk Genişletmek için tıklayın... Aaa yüzümede söyleyın canım gencim tabii o kadr çok genç olduğumu söyledim ki arkadaslar beni yaşlılık stresi altında yaşayan biri sancaklar son kez söylüyorumben gerçekten gencimmmm
-araz- dediki: hıhııııı tabi tabiibiz de öyle konusuyoduk sen forumda olmayınca cemre ne kadar genc dıyoduk Genişletmek için tıklayın... Aaa yüzümede söyleyın canım gencim tabii o kadr çok genç olduğumu söyledim ki arkadaslar beni yaşlılık stresi altında yaşayan biri sancaklar son kez söylüyorumben gerçekten gencimmmm