YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Arl 2013 #12 Ellerine sağlık @Çağlayağmur, benim yaptıklarımı aratmamış bunlar Son düzenleme: 26 Ock 2014
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 4 Arl 2013 #13 acıkmışlığımı hatırlattı bana.. ) ellerine sağlık canımmm çok güzeller ..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Arl 2013 #14 Ellerine sağlık ablam enfes görünüyorlar eminim görüntüsü kadar tadıda mükemmeldir. Orada olup misafir olmak vardı )
Ellerine sağlık ablam enfes görünüyorlar eminim görüntüsü kadar tadıda mükemmeldir. Orada olup misafir olmak vardı )
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 4 Arl 2013 #15 @nazenin canım ve @ZeyNoO gülüm beğenmenize sevindim teşekkür ederim @YoRuMSuZ eh yani elbette benzeyecek s.mod admine benzermiş dolayısıyla yaptığımda benzerlik taşıyor Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
@nazenin canım ve @ZeyNoO gülüm beğenmenize sevindim teşekkür ederim @YoRuMSuZ eh yani elbette benzeyecek s.mod admine benzermiş dolayısıyla yaptığımda benzerlik taşıyor
buhurdan Özel Üye Özel üye 30 Ock 2017 #16 eline sağlık @Çağlayağmur poğaçadan daha çok böreğe benziyor ama güzel görünüyor bi denemek lazım
buhurdan Özel Üye Özel üye 31 Ock 2017 #18 KıRMıZı dediki: Bende deneyeceğim bunu not aldım.. Genişletmek için tıklayın... bekleriz yaparsan yeriz
KıRMıZı dediki: Bende deneyeceğim bunu not aldım.. Genişletmek için tıklayın... bekleriz yaparsan yeriz
dderya kOkOşŞ V.I.P 31 Ock 2017 #19 Çok güzel görünüyor acıktım valla ama çook uğraşlı bişey bende bu kabiliyet yok