P Papatya V.I.P V.I.P 10 Mrt 2013 #564 Çünkü,kimse tanımaya çalışmıyor. Sadece ben çabalıyorum... Boş iş Ezgi boş.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Mrt 2013 #565 LeyL-i Matem dediki: Çünkü,kimse tanımaya çalışmıyor. Sadece ben çabalıyorum... Boş iş Ezgi boş. Genişletmek için tıklayın... bende çok farklı değilim güzelim boşver takılma..
LeyL-i Matem dediki: Çünkü,kimse tanımaya çalışmıyor. Sadece ben çabalıyorum... Boş iş Ezgi boş. Genişletmek için tıklayın... bende çok farklı değilim güzelim boşver takılma..
P Papatya V.I.P V.I.P 10 Mrt 2013 #566 yaren* dediki: bende çok farklı değilim güzelim boşver takılma.. Genişletmek için tıklayın... İster istemez sıkılıyor insanın canı
yaren* dediki: bende çok farklı değilim güzelim boşver takılma.. Genişletmek için tıklayın... İster istemez sıkılıyor insanın canı
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 10 Mrt 2013 #567 LeyL-i Matem dediki: Çünkü,kimse tanımaya çalışmıyor. Sadece ben çabalıyorum... Boş iş Ezgi boş. Genişletmek için tıklayın... seni mi tanımaya çalışmıyor??
LeyL-i Matem dediki: Çünkü,kimse tanımaya çalışmıyor. Sadece ben çabalıyorum... Boş iş Ezgi boş. Genişletmek için tıklayın... seni mi tanımaya çalışmıyor??
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Mrt 2013 #568 LeyL-i Matem dediki: İster istemez sıkılıyor insanın canı Genişletmek için tıklayın... dedim ya güzelim boşveeer...
LeyL-i Matem dediki: İster istemez sıkılıyor insanın canı Genişletmek için tıklayın... dedim ya güzelim boşveeer...
P Papatya V.I.P V.I.P 10 Mrt 2013 #569 RUZG4R dediki: seni mi tanımaya çalışmıyor?? Genişletmek için tıklayın... Evet Rüzgar yaren* dediki: dedim ya güzelim boşveeer... Genişletmek için tıklayın... Boşverelim bakalım canım
RUZG4R dediki: seni mi tanımaya çalışmıyor?? Genişletmek için tıklayın... Evet Rüzgar yaren* dediki: dedim ya güzelim boşveeer... Genişletmek için tıklayın... Boşverelim bakalım canım
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 10 Mrt 2013 #570 LeyL-i Matem dediki: Evet Rüzgar Genişletmek için tıklayın... Ah gençlik..bunun için canmı sıkılır