çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 18 Mys 2022 #21 birakin hepsi pahali olsun pahali seyler alalimki herkes bizi zengin sansin
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 18 Mys 2022 #22 Pahalı mı olsun pahalı olup alınınca zengin mi sanılıyor hayır ben ztn zenginim orda sorun yokta eee durumu iyi olmayanlar nolcak taş mı yicek.
Pahalı mı olsun pahalı olup alınınca zengin mi sanılıyor hayır ben ztn zenginim orda sorun yokta eee durumu iyi olmayanlar nolcak taş mı yicek.
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 18 Mys 2022 #23 Tatlı Cadı dediki: Pahalı mı olsun pahalı olup alınınca zengin mi sanılıyor hayır ben ztn zenginim orda sorun yokta eee durumu iyi olmayanlar nolcak taş mı yicek. Genişletmek için tıklayın... haberde diyordu ya evinde ekmegi olan fakir degildir diye
Tatlı Cadı dediki: Pahalı mı olsun pahalı olup alınınca zengin mi sanılıyor hayır ben ztn zenginim orda sorun yokta eee durumu iyi olmayanlar nolcak taş mı yicek. Genişletmek için tıklayın... haberde diyordu ya evinde ekmegi olan fakir degildir diye
Tatlı Cadı Beni siz delirttiniz… Özel üye 18 Mys 2022 #24 yilmaz27 dediki: haberde diyordu ya evinde ekmegi olan fakir degildir diye Genişletmek için tıklayın... Hangi kanal o Allah teeee be sini versin Uzun yazmam lazım em kalmadı da artık bugün idare edivericeksiniz gari
yilmaz27 dediki: haberde diyordu ya evinde ekmegi olan fakir degildir diye Genişletmek için tıklayın... Hangi kanal o Allah teeee be sini versin Uzun yazmam lazım em kalmadı da artık bugün idare edivericeksiniz gari