ceburoloji

• Konuyu açan Konuyu açan CeBuR
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Allahim nir icinde yatarsin mekani cennet olsunn senin ve ailesinin ve butusun sevenlerinin asi sag olsdun allahim peyganber sabri versin.aminnnn
ve gercekten bende dusunmuyor degilim hayatin ne kadar bos oldugu calis cabala sonra rahat edecen zaman hasta olursun sonra dusersin hastane kapisina yemeden of demeden gidersin :((

Allah rahmet eylesin cebur yakınının mekanı cennet olsun sana ve sevdiklerine sabır diliyorum Hayat bir gözüp açıp kapayana kadar kısa . Gidişler hep üzmüştür üzecektir. Hep biliriz yaşamın birgün son bulacagını ama işte bir vefat oldugunda bunu düşemeyip o aramızdan akıp giden canımızın acısını yüregimizde hissederiz. Acıdır hüzünlüdür kederdir vefatlar.Dilegimiz hayatını kaybeden kişilerin cennet mekanla ödüllendirilmiş olabilmeleri ve dualarımız onlar içindir.

Allah rahmet eylesin abi. Mekani cennet olur inşallah. Allah'ım sabır versin sizlere.
İnsanın sevdiklerini ve değer verdiklerini kaybetmesi kadar üzücü birşey yok bu hayatta
İnsan böyle zamanlarda hayatın değerini daha iyi anlıyor. Üç günlük dünya işte ömür birgün bi yerde bitiyor.

sonra gülücükler geldi kelimelerin ardından
soğuk ellerini uzattı çocuğa kız
kırmızı şapkasının altından
sarı kıvırcık şaçlarının arasından gözlerinin taa içine baktı

BENİ SEV dedi
beni hiç olmadığı kadar sev

beyhude yaşadığım hayatımın acısını çıkart bana

cocuk şaşkınlık içinde kalmıştı
bir yandan onu mutlu etmenin sevincini bir yandanda aldığı ilginin utancını yaşıyordu

kar yağıyordu ikisi bir parkın ortasında sadece merhaba demek için durmuşlardı

çocuk onu ne kadar çok özlediğini farketimişti onu gördüğünde
keza kızada aynısı olmuştu

birbirlerinin yoksunluğunu farkettiğinde bulmuşlardı birbirini

sevmek, sevmek denen şey de tam olarak bu olmalıydı

herşey yerli yerinde tam anlamını aldığı yerde kalmıştı
bu an hiç bitmemeliydi

ve o yüzdendirki cebur bu hikayeyi burada sonlandırdı satırların ardı arkası kesildi amacı sadece hayalde olsa sevenlerin hep mutlu kalmasıydı

Geri