Çeçen Yemekleri - Dünya Mutfağı
SEBZELİ GERZİNİŞ (ÇEÇENİSTAN)
- 500 gram un
- 1 kaşık tuz
- Aldığı kadar su
- 2 adet patlıcan
- 2 adet patates
- 10 adet çalı fasulye
- 2 adet soğan
- 2 adet sarmısak
- 2 adet biber
- Arzuya göre baharat, tuz
- Yarım bardak ayçiçek yağı
- 2 adet domates
Unu, tuzla ve suyla kulak memesi sertliğinde hamur yapın. Yufkaları açın ve biraz ufak doğrayın. Suda haşlayıp bir tepsiye alın. Diğer taraftan soğanları,
Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için:
Giriş yapın veya üye olun.
, patatesleri ve fasulyeleri kavurun. Domatesleri ve ezilmiş sarımsakları da ilave edip haşlanmış hamurun üstüne dökün. Servise hazırdır.