• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

çerez forumun hikayesi:)

fakat yorumsuz sert ve gaddar dı.onların bu isteklerini geri çevirdi.çaresiz kalan ilknur,cimcime ve deli kız yeşim abladan yardım istediler

iLk_NuR Yorumsuz bukdr kötü olamaz diye çırpınırken yeşimden yorumsuzun kötü cadı küçüğümün büyüsü atında olduğunu öğreniyor:P:D

fakat adı üstünde sorumsuz bu konudada sorumsuz davrandı ve onlarla ilgilenmedi:P:D.zuzuu bu büyüyü bozabileceğini bildiği halde cimcimeye ve ilknura yardım etmiyordu:D

zuzuu onlara yardım etmiyordu çünkü kötü kalpli küçüğüme senedi vardı küçüğüm cimcime ve ilknura yardım etmemesi karşısında bu senedi yırtacağını söledi zuzuu bu duruma üzülsede elinden birşey gelmiyordu

aslında cimcim zuzuunun iyii kalpli biri olduğuna ve biricik adminiz yorumsuzun büyüsünü bozabileceğini anladı ve ona yakın davrandı

zuzuunun aslında cimcimeye kanı kaynamıştı ve bu yüzden küçüğümün senedini boşverip sorumsuza büyünün nasıl bozulacağını anlattı

Geri