yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Ock 2023 #41 Kolumdaki saati çıkarıp sehpanın üstüne bıraktım ve dedim ki -zaman diyorum, gelip geçip kafamızı bulandırmasın...
Kolumdaki saati çıkarıp sehpanın üstüne bıraktım ve dedim ki -zaman diyorum, gelip geçip kafamızı bulandırmasın...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 20 Şbt 2023 #45 Degilmi yani ))sokmayin hayatima burunlarinizi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 16 Mrt 2023 #47 Bazen insan "Ben iyiyim" dediğindeGözlerinin içine bakıp "İyi değilsin biliyorum" diyecekBirine çok ihtiyaç duyar
Bazen insan "Ben iyiyim" dediğindeGözlerinin içine bakıp "İyi değilsin biliyorum" diyecekBirine çok ihtiyaç duyar
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 23 Mrt 2023 #48 Tek Dilegim nedidir Sen Biliyormusun
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 18 Şbt 2024 #50 Sen bana sıfatlar ararken..Ben seni sonu gelmeyen cümlelere başlık yaptım.