halenursen Üye 16 Ksm 2022 #3,501 TheBiber dediki: devam demişsin ama öylece kalmışsın Genişletmek için tıklayın... Ama kimseyi göremiyorum ki karşılıklı olması lasım karışmaca eylemleri
TheBiber dediki: devam demişsin ama öylece kalmışsın Genişletmek için tıklayın... Ama kimseyi göremiyorum ki karşılıklı olması lasım karışmaca eylemleri
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 17 Ags 2023 #3,502 merhaba cerez ailesi nasilsiniz ? bakalim kac kisi yazacak ??
Simurg 😉 Özel üye 20 Ekm 2023 #3,504 İyiyim daha iyi, yaşamı kabullenmenin rahatlatıcı etkisini yeni hissediyorum
TheBiber Yukarı Bak Özel üye 22 Ekm 2023 #3,505 yine ben yine acı biberlerimle geldim, yine yakacağım
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 29 Ekm 2023 #3,506 =Marmelat= dediki: Hiç iyi değilim çok yazasım var her yer her şeye Genişletmek için tıklayın... Anlat ben dinlerim eminim daha iyi olacaksın
=Marmelat= dediki: Hiç iyi değilim çok yazasım var her yer her şeye Genişletmek için tıklayın... Anlat ben dinlerim eminim daha iyi olacaksın
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 29 Ekm 2023 #3,507 KaderKatibi dediki: Anlat ben dinlerim eminim daha iyi olacaksın Genişletmek için tıklayın... Bir an güzün abla geldi aklima
KaderKatibi dediki: Anlat ben dinlerim eminim daha iyi olacaksın Genişletmek için tıklayın... Bir an güzün abla geldi aklima
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 2 Ksm 2023 #3,508 yesim434 dediki: Bir an güzün abla geldi aklima Genişletmek için tıklayın... Yapma ortağım
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 7 Ksm 2023 #3,509 Arkadaşlar lütfen daha Aktiv olalım davranalım Araya soğukluk girince arkadaşlıkta üşüyor anladınız
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 4 Ags 2024 #3,510 @Hiraa gel buradan yazışalım ️️bizimkiler gelene kadar biz birer fincan kahve daha içelim