dükkana girmek bile parali giren olursa bana yarim kilo cerez alsin
ya elim titriyor 500 kagidim var her gün cay icsem ayda 750 kagit yapiyor ben eksi 250 kagitla nasil gecinirimYeni Ürünlerimiz
Bu ürünleri hem diğer üyelere hem de kendinize gönderebilirsiniz! Bu ürünlerimiz yeni eklediğimiz Kişisel/Hediye bölümünde yer alıyor. Bu bölümdeki üyeler yiyecek içecek türünden hediyeleri içeriyor olup kareli çerçevede gösteriliyor.
Çay: Sadece 25 (Günlük)
Simit: Sadece 25 (Günlük)
Makarna: Sadece 25 (Günlük)
Kahve: Sadece 50 ÇT (2 Gün) Aslında bu ürünümüz vardı. Kendinize de gönderebilme opsiyonu eklendi.
Olur mu hocam harcayın gitsin çok farklı kazanç yöntemleri ekledikya elim titriyor 500 kagidim var her gün cay icsem ayda 750 kagit yapiyor ben eksi 250 kagitla nasil gecinirim
daha simit kahve ye yanasmadim
makrana iyide pizza olsa daha iyi olurdu birde pasta kahve ile birlikteYeni Ürünlerimiz
Bu ürünleri hem diğer üyelere hem de kendinize gönderebilirsiniz! Bu ürünlerimiz yeni eklediğimiz Kişisel/Hediye bölümünde yer alıyor. Bu bölümdeki üyeler yiyecek içecek türünden hediyeleri içeriyor olup kareli çerçevede gösteriliyor.
Çay: Sadece 25 (Günlük)
Simit: Sadece 25 (Günlük)
Makarna: Sadece 25 (Günlük)
Kahve: Sadece 50 ÇT (2 Gün) Aslında bu ürünümüz vardı. Kendinize de gönderebilme opsiyonu eklendi.