Selamün aleyküm, şeker toplayanlar, tatlı dil yalayanlar, baklava tepsilerine gizlice el atanlar!
Ramazan Bayramı geldi, çattı, kapımızı çaldı! Ama bu sene işler biraz farklı… “Az şekerli, çok neşeli” bir bayram için hazır mıyız? 
CerezForum ailesi olarak diyoruz ki:

“Az yesek de gülsek” diyoruz, çünkü gülmek en tatlı şeker! 
Bayramınız mübarek olsun! Bol kahkahalı, az şekerli, çok sevdalı bir bayram geçirin!
CerezForum olarak sizleri çok seviyoruz! Bayramda bizi unutmayın, ama şekeri unutun! 
Bayram sabahı, alarm çaldı: "Ding dong! Şeker toplama vakti!" Ama biz CerezForum ailesi olarak "Yavaş çocuklar, önce kahvaltı!" dedik. Çünkü biliyoruz ki aç karna şeker yiyen, sonra kan şekerinden halay çeker!

"Bir şeker aldım, ikincisini vermem!" diyerek komşularla şeker pazarlığı yap. 
"Baklava yerken içimden 'spor salonu' geçiyor!" diye espri yaparak vicdanını rahatlat. 
"Çocukken topladığımız şekerler nerede?" diye düşünüp, sonra "Aa, biz yedik!" diye kahkaha at. 
CerezForum olarak diyoruz ki: "Şekeri azalt, sevgiyi çoğalt!" 
— CerezForum'un Şeker Manyakları (Ama Artık Ölçülü Yiyoruz)
P.S.: Bayramda bizi unutmayın, unutursanız... "Şekerimiz düşer!"
Not: Şimdi “Ben zaten diyetteyim” diyenler, baklavaya uzanan elleri görüyoruz…
İyi Bayramlar! 
— CerezForum Şeker Timi

CerezForum ailesi olarak diyoruz ki:
- Şeker mi? Olsun ama az olsun, tadı kaçmasın!
- Çikolata mı? Evet ama bir parça, gerisi cebimize (ya da belimize) yapışmasın! �
- Baklava mı? Tabii ki ama bir dilim, iki değil… Üç mü dediniz? Yok yok, duymadık!

Bayramınız mübarek olsun! Bol kahkahalı, az şekerli, çok sevdalı bir bayram geçirin!

Bayram sabahı, alarm çaldı: "Ding dong! Şeker toplama vakti!" Ama biz CerezForum ailesi olarak "Yavaş çocuklar, önce kahvaltı!" dedik. Çünkü biliyoruz ki aç karna şeker yiyen, sonra kan şekerinden halay çeker!

Bayramın Altın Kuralları Az Şekerli Versiyon

Komik Bayram Diyalogları
- Anne: "Oğlum, bir daha şeker alma!"
- Biz: "Anne, bu bayram! Şekersiz bayram, çaysız sohbet gibidir!"
- Diyet Yapan Arkadaş: "Bugün kaç kalori aldım?"
- Biz: "Bayramda kalori sayana 'şeker haram' yazılır!"
Bayram Hediyemiz: AZ ŞEKER, ÇOK MUTLULUK!
Bu sene şekerler az, gülüşler bol olsun! Çünkü biliyoruz ki:- 1 şeker = 1 tebessüm
- 1 baklava = 10 kahkaha
- 1 "Aman canım, bayramda bir kereden bir şey olmaz!" = Sonsuz pişmanlık

— CerezForum'un Şeker Manyakları (Ama Artık Ölçülü Yiyoruz)

P.S.: Bayramda bizi unutmayın, unutursanız... "Şekerimiz düşer!"

Not: Şimdi “Ben zaten diyetteyim” diyenler, baklavaya uzanan elleri görüyoruz…

— CerezForum Şeker Timi