CerezForum Ailesi’ne Şeker Gibi Bir Ramazan Bayramı Mesajı! 🎉🍬

yesim434

Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim
AdminE
Bu Ayın Lideri
Selamün aleyküm, şeker toplayanlar, tatlı dil yalayanlar, baklava tepsilerine gizlice el atanlar! 🍯 Ramazan Bayramı geldi, çattı, kapımızı çaldı! Ama bu sene işler biraz farklı… “Az şekerli, çok neşeli” bir bayram için hazır mıyız? 🤔

CerezForum ailesi olarak diyoruz ki:

• Şeker mi? Olsun ama az olsun, tadı kaçmasın! 🍭
  • Çikolata mı? Evet ama bir parça, gerisi cebimize (ya da belimize) yapışmasın! �
  • Baklava mı? Tabii ki ama bir dilim, iki değil… Üç mü dediniz? Yok yok, duymadık! 🙉
Neden mi? Çünkü bu bayram, “Komşuya gidince 3 şeker alıp, 5 kilo verme” planları yapıyoruz! 🏃‍♂️💨 “Az yesek de gülsek” diyoruz, çünkü gülmek en tatlı şeker! 😄

Bayramınız mübarek olsun! Bol kahkahalı, az şekerli, çok sevdalı bir bayram geçirin! 🥳 CerezForum olarak sizleri çok seviyoruz! Bayramda bizi unutmayın, ama şekeri unutun! 🤣

Bayram sabahı, alarm çaldı: "Ding dong! Şeker toplama vakti!" Ama biz CerezForum ailesi olarak "Yavaş çocuklar, önce kahvaltı!" dedik. Çünkü biliyoruz ki aç karna şeker yiyen, sonra kan şekerinden halay çeker! 🕺💃

Bayramın Altın Kuralları Az Şekerli Versiyon

1️⃣ "Bir şeker aldım, ikincisini vermem!" diyerek komşularla şeker pazarlığı yap. 🏷️
2️⃣ "Baklava yerken içimden 'spor salonu' geçiyor!" diye espri yaparak vicdanını rahatlat. 🏋️‍♂️
3️⃣ "Çocukken topladığımız şekerler nerede?" diye düşünüp, sonra "Aa, biz yedik!" diye kahkaha at. 🤣

Komik Bayram Diyalogları

• Anne: "Oğlum, bir daha şeker alma!"
  • Biz: "Anne, bu bayram! Şekersiz bayram, çaysız sohbet gibidir!" ☕
  • Diyet Yapan Arkadaş: "Bugün kaç kalori aldım?"
  • Biz: "Bayramda kalori sayana 'şeker haram' yazılır!" 📜

Bayram Hediyemiz: AZ ŞEKER, ÇOK MUTLULUK!

Bu sene şekerler az, gülüşler bol olsun! Çünkü biliyoruz ki:

• 1 şeker = 1 tebessüm
  • 1 baklava = 10 kahkaha
  • 1 "Aman canım, bayramda bir kereden bir şey olmaz!" = Sonsuz pişmanlık 😅
Hepinizin Ramazan Bayramı mübarek olsun! 🎉 CerezForum olarak diyoruz ki: "Şekeri azalt, sevgiyi çoğalt!" ❤️

— CerezForum'un Şeker Manyakları (Ama Artık Ölçülü Yiyoruz) 🍪

P.S.: Bayramda bizi unutmayın, unutursanız... "Şekerimiz düşer!" 😉

Not: Şimdi “Ben zaten diyetteyim” diyenler, baklavaya uzanan elleri görüyoruz… 😏

🎊 İyi Bayramlar! 🎊

— CerezForum Şeker Timi 🍪

Mesajınızı yazın...
Geri