arzum Forum Tutkunu 22 Eyl 2008 #11 bende sekreterim ilknur varyaaaaaaaaaaaaaaaa öldürcem seni etek giymem ama ona göre
arzum Forum Tutkunu 22 Eyl 2008 #13 CiMCiMe dediki: gel garson ol pantol giyek Genişletmek için tıklayın... Garsonluk mu yok yok sekreter olmak daha iyi yanlız koskoca hotele bir sekretermi yaa
CiMCiMe dediki: gel garson ol pantol giyek Genişletmek için tıklayın... Garsonluk mu yok yok sekreter olmak daha iyi yanlız koskoca hotele bir sekretermi yaa
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Eyl 2008 #14 Bunu gerçeğe döndürelim Yukarıda belitrilmiş ücretlendirme (rep) sistemi ile üyelere ayrıcalık tanıyabiliriz ama sistem kafamda oturmadı tam olarak
Bunu gerçeğe döndürelim Yukarıda belitrilmiş ücretlendirme (rep) sistemi ile üyelere ayrıcalık tanıyabiliriz ama sistem kafamda oturmadı tam olarak
dağcı Üstat 22 Eyl 2008 #15 arzum dediki: Garsonluk mu yok yok sekreter olmak daha iyi yanlız koskoca hotele bir sekretermi yaa Genişletmek için tıklayın... yaw bide halinize şükredin ya aallah bela verir koskoca hoteli iki hamal efsane ile ben şikayet etmiyozda sana nolyo istersen yr değiştirelim
arzum dediki: Garsonluk mu yok yok sekreter olmak daha iyi yanlız koskoca hotele bir sekretermi yaa Genişletmek için tıklayın... yaw bide halinize şükredin ya aallah bela verir koskoca hoteli iki hamal efsane ile ben şikayet etmiyozda sana nolyo istersen yr değiştirelim
dağcı Üstat 22 Eyl 2008 #16 YoRuMSuZ dediki: Bunu gerçeğe döndürelim Yukarıda belitrilmiş ücretlendirme (rep) sistemi ile üyelere ayrıcalık tanıyabiliriz ama sistem kafamda oturmadı tam olarak Genişletmek için tıklayın... yok gerçeğe dönüştüreceksek ben kabul etmiyom bu yaştan sonra hamallık falan yapamam istifaaaaaaaaaaa :
YoRuMSuZ dediki: Bunu gerçeğe döndürelim Yukarıda belitrilmiş ücretlendirme (rep) sistemi ile üyelere ayrıcalık tanıyabiliriz ama sistem kafamda oturmadı tam olarak Genişletmek için tıklayın... yok gerçeğe dönüştüreceksek ben kabul etmiyom bu yaştan sonra hamallık falan yapamam istifaaaaaaaaaaa :
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 22 Eyl 2008 #17 Otelimizin balkonundan bir görüntü: Üyelerimize özel havuzlar Otelimizin dıştan görünüşü
wien06 V.I.P V.I.P 22 Eyl 2008 #18 Otelimiz güzelde bizim 06 yi 28 yapmislar insallah problem olmaz Ama hata bende degil ben ise girerken kimlik bilgilerini dogru vermistim
Otelimiz güzelde bizim 06 yi 28 yapmislar insallah problem olmaz Ama hata bende degil ben ise girerken kimlik bilgilerini dogru vermistim
arzum Forum Tutkunu 22 Eyl 2008 #19 Ben burda yan gelip yatmaktan işi aksata bilirim yavvv cennet burası cennet yadaaa bana havuzun hemen yanına açık ofismi yapsak partonum hee nasıl olur
Ben burda yan gelip yatmaktan işi aksata bilirim yavvv cennet burası cennet yadaaa bana havuzun hemen yanına açık ofismi yapsak partonum hee nasıl olur