Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 9 Ekm 2008 #13 fLema-_-rocKer dediki: ztn herkezin ismi oLur bi bnm ismim oLms... Genişletmek için tıklayın... Senin içinde yaparım cnm.. Aktif olmadığın için gördüğüm isimleri yapmıştım
fLema-_-rocKer dediki: ztn herkezin ismi oLur bi bnm ismim oLms... Genişletmek için tıklayın... Senin içinde yaparım cnm.. Aktif olmadığın için gördüğüm isimleri yapmıştım
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 9 Ekm 2008 #14 Len Cevap Verme KarDeşime..Yap Çabuk..Boş İnsan..İşin ne BaşKa..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Ekm 2008 #16 Karakalem çalışmalarını çok severim hatta zaman buldukça çizerim de. Hakikaten çok ama çok güzel çalışmalar bunlar. Tebrik ediyorum zeynep seni. Hakikaten yetenek olayı bu...
Karakalem çalışmalarını çok severim hatta zaman buldukça çizerim de. Hakikaten çok ama çok güzel çalışmalar bunlar. Tebrik ediyorum zeynep seni. Hakikaten yetenek olayı bu...
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 8 Ags 2011 #20 Teşekkür ederim 3 yıl olmuş bunları yapalı. Ne günlerdi ama o zamanlar ne çok çizerdim birşeyler