jeriko Özel Üye Özel üye 21 Tem 2009 #12 Safir dediki: Facebook'la alakam olsaydı katılırdım. Genişletmek için tıklayın... Canın sağolsun.Üye olduğun zaman bekleriz.Zaten arkadaşlar sağolsun yanlız bırakmamışlar.Üye sayısının dahada artacağından eminim
Safir dediki: Facebook'la alakam olsaydı katılırdım. Genişletmek için tıklayın... Canın sağolsun.Üye olduğun zaman bekleriz.Zaten arkadaşlar sağolsun yanlız bırakmamışlar.Üye sayısının dahada artacağından eminim
jeriko Özel Üye Özel üye 22 Tem 2009 #15 kelebek dediki: benim feysbukum yok maalesef Genişletmek için tıklayın... Bende bir tane fazladan var sana verebilirim.
kelebek dediki: benim feysbukum yok maalesef Genişletmek için tıklayın... Bende bir tane fazladan var sana verebilirim.
Gizemli Cadi Forum Gururu 23 Tem 2009 #17 Geç bile kaldım ama hesabımı unutmuşum..Neyse ki sorun çözüldü.. Davetiyeler gitti bile..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Tem 2009 #18 İşi bozmak gibi olmasın ama Ben nasıl kaydolunur başka gruplara veya nasıl teklif gönderilir onu bile bilmiyorum Gelin burda buluşalım: Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Yakında resimlerimi de ekliyorum hem PPP
İşi bozmak gibi olmasın ama Ben nasıl kaydolunur başka gruplara veya nasıl teklif gönderilir onu bile bilmiyorum Gelin burda buluşalım: Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Yakında resimlerimi de ekliyorum hem PPP
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 23 Tem 2009 #19 Ya forumun buna ihtiyacimi var burasi yetmedimi birde Facebook cikardiniz ))
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Tem 2009 #20 Ben anlamam bu işlerden mademki böyle bişey düşünüldü iştirak ederim