Enda Neylersin!!! V.I.P 11 Tem 2021 #51 yilmaz27 dediki: korkarım koğuşun çiğ köftecisi ben olurum Genişletmek için tıklayın... Senden de güzel çiğ köfteci olur Sypnosis dediki: Hiç sormuyorsun bir ihtiyacı olan var mı diye, anca sakla Genişletmek için tıklayın... Cimri o cimri bak ben bütün elerimi bır çırpıda bağışladım sıfırı tükettim yardıma muhtaç haldeyim
yilmaz27 dediki: korkarım koğuşun çiğ köftecisi ben olurum Genişletmek için tıklayın... Senden de güzel çiğ köfteci olur Sypnosis dediki: Hiç sormuyorsun bir ihtiyacı olan var mı diye, anca sakla Genişletmek için tıklayın... Cimri o cimri bak ben bütün elerimi bır çırpıda bağışladım sıfırı tükettim yardıma muhtaç haldeyim
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 11 Tem 2021 #52 Lelis dediki: Cimri o cimri bak ben bütün elerimi bır çırpıda bağışladım sıfırı tükettim yardıma muhtaç haldeyim Genişletmek için tıklayın... Veren el alan elden üstündür, boşver sen misliyle geri gelir sana
Lelis dediki: Cimri o cimri bak ben bütün elerimi bır çırpıda bağışladım sıfırı tükettim yardıma muhtaç haldeyim Genişletmek için tıklayın... Veren el alan elden üstündür, boşver sen misliyle geri gelir sana
Enda Neylersin!!! V.I.P 11 Tem 2021 #53 Sypnosis dediki: Verel el alan elden üstündür, boşver sen misliyle geri gelir sana Genişletmek için tıklayın... Zaten öyle yapıyorum ya kendi gönül rızamla bağış yaptım sonunda bunu neden dert edineyim herkese de örnek olmalı bu hareketim başta @yilmaz27 'ye
Sypnosis dediki: Verel el alan elden üstündür, boşver sen misliyle geri gelir sana Genişletmek için tıklayın... Zaten öyle yapıyorum ya kendi gönül rızamla bağış yaptım sonunda bunu neden dert edineyim herkese de örnek olmalı bu hareketim başta @yilmaz27 'ye
çılgın corc Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 11 Tem 2021 #54 Lelis dediki: Zaten öyle yapıyorum ya kendi gönül rızamla bağış yaptım sonunda bunu neden dert edineyim herkese de örnek olmalı bu hareketim başta @yilmaz27 'ye Genişletmek için tıklayın... ben alternatif örnekler bakayim bu nu sevmedim
Lelis dediki: Zaten öyle yapıyorum ya kendi gönül rızamla bağış yaptım sonunda bunu neden dert edineyim herkese de örnek olmalı bu hareketim başta @yilmaz27 'ye Genişletmek için tıklayın... ben alternatif örnekler bakayim bu nu sevmedim
Enda Neylersin!!! V.I.P 11 Tem 2021 #56 Hecem dediki: Anam bu ne zenginlik böyle bende istiyoruuummmmmmm Genişletmek için tıklayın... O zaman cok çalışmalısınız
Hecem dediki: Anam bu ne zenginlik böyle bende istiyoruuummmmmmm Genişletmek için tıklayın... O zaman cok çalışmalısınız
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 11 Tem 2021 #57 YoRuMSuZ dediki: @yesim434 dağıttığın ler tüm dengeleri alt üst etti yaa Genişletmek için tıklayın... Aboo kabak yine benim basima patladi hani diyorum YoRuMSuZ bizde aganin eline su dökülmez ) Ben kimseye dagitmadim ya kelin ilaci olsa basina sürermis )) Son düzenleme: 11 Tem 2021
YoRuMSuZ dediki: @yesim434 dağıttığın ler tüm dengeleri alt üst etti yaa Genişletmek için tıklayın... Aboo kabak yine benim basima patladi hani diyorum YoRuMSuZ bizde aganin eline su dökülmez ) Ben kimseye dagitmadim ya kelin ilaci olsa basina sürermis ))