• Merhaba Ziyaretçi.
    "Hoşgeldin sonbahar "
    konulu resim yarışması başladı. İlgili konuya BURADAN ulaşabilirsiniz. Sizi de beğendiğiniz 2 resmi oylamanız için bekliyoruz...

CerezTEST Bölümü

Test Adı: İngilizce Seviye Belirleme Sınavı
Tarih: January 19, 2009 05:49:56 PM
Süre Kullanımı: 5 dak. 24 sn.

Sınıf: A
Seviyeniz: Mükemmel sonuç. Konu ile ilgili çözdüğünüz testte yeterli düzeydesiniz.

Doğru Cevaplar: 45 / 50

ikinci çözüşte başarı yükseldi ama yanlışlarım ne yaa anlamadım hala

raporları tıkla kelebek. yanda böyle büyüteç gibi bir şey var (: bence bi kaç kez daha çöz sonra tıkla ben öyle yapıcam ;P

Hımmmm :) Demek öyle şimdi anlaşıldı başarının nasıl mükemmelştiği :) Acaba rapor görünümleri üyelerden gizlenebiliyor mu bir bakayım :D

Arkadaşlar test sistemi acaba herkese açık ve üyelik gerekmeyecek şekilde mi olmalı sizce. Bu konudaki düşüncelerinizi alabilir miyim?

rapor görünümlerini gizlemek yerine bir testi bi kez yapabilsin üyeler. ben henüz hiçbirini ikinci kez yapmadım ( : ama kpss ingilizceye bakıcam en kısa zamanda çok gururumu incitti sonuç ;P
herkese açık olmasın o kadar yeni üyelik aldım ben boşuna mıydı ( :

Aslında testi bir kez yaptırmayı düşündüm ancak test soruları konusunda diğer denemelerde hatalarını gidermek isteyebileceklerini ve başarılarını yükseltmek istediklerini düşündüğüm için vazgeçtim. Normalde her üye için kaç bir testi kaç kez çözebilecekleri ayarlanabiliyor panelden.

Yeni testimiz forumumuzda da yayınlanan 25 soruluk Türkçe Seviye Testi. Bu testte her seferinde soruların sırası karışık olarak geliyor. Yine çözüm kısıtlaması yok istediğiniz kadar deneme yapbilirsiniz. Test sonunda ayrıntılı olarak doğru cevaplar veriliyor.

CerezTEST bölümüne 20 sorudan oluşan IQ Testi eklendi ancak değerlendirme yine 100 üzerinden arkadaşlar. 100 puanı artık IQ seviye puanlarına çevirirsiniz siz :)

Hımmmm :) Demek öyle şimdi anlaşıldı başarının nasıl mükemmelştiği :) Acaba rapor görünümleri üyelerden gizlenebiliyor mu bir bakayım :D

Arkadaşlar test sistemi acaba herkese açık ve üyelik gerekmeyecek şekilde mi olmalı sizce. Bu konudaki düşüncelerinizi alabilir miyim?

Çerez forum üyeliği yeterli olsa daha iyi olur gibime geliyor

Geri