Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Ags 2011 #13 Suskun dediki: Son günlerde foruma eklediğim bütün resimlerin alt kısmından reklam çıkıyor.Bu olayı Yorumsuza sormak gerek çünkü bende anlamış değilim Genişletmek için tıklayın... O reklamlar google reklamları, Yorumsuz ziyaretçiler için ayarlayacaktı sadece, memlekete gideceğinden sanırım telaşa geldi bizim içinde ayarladı.. Resimlerin yerine çıkan site ismiyle, google reklamları tamamen ayrı birşey. Google reklamları aksine faydalı forum için.. Ayrıca konudaki linklerden bakarak resimleri bilgisayarıma kaydettim ve yeniden link aldım ve yeniledim.. Artık resimler görünüyor
Suskun dediki: Son günlerde foruma eklediğim bütün resimlerin alt kısmından reklam çıkıyor.Bu olayı Yorumsuza sormak gerek çünkü bende anlamış değilim Genişletmek için tıklayın... O reklamlar google reklamları, Yorumsuz ziyaretçiler için ayarlayacaktı sadece, memlekete gideceğinden sanırım telaşa geldi bizim içinde ayarladı.. Resimlerin yerine çıkan site ismiyle, google reklamları tamamen ayrı birşey. Google reklamları aksine faydalı forum için.. Ayrıca konudaki linklerden bakarak resimleri bilgisayarıma kaydettim ve yeniden link aldım ve yeniledim.. Artık resimler görünüyor
Suskun V.I.P V.I.P 26 Ags 2011 #14 Başka yerlerdede aynı şeye şahit olduğum için google reklamıdır diye aklıma geldi ,Vikipediden aldığım resimlerdede aynı reklamlar var çağla öyle deyince tereddüte düştüm.Neyse demek hallolacak sorunmuş,sağol zeynep
Başka yerlerdede aynı şeye şahit olduğum için google reklamıdır diye aklıma geldi ,Vikipediden aldığım resimlerdede aynı reklamlar var çağla öyle deyince tereddüte düştüm.Neyse demek hallolacak sorunmuş,sağol zeynep
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Ags 2011 #15 Çağla abla sanırım google reklamından bahsettiğini değilde, görünmeyen resim için dedi onu.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 26 Ags 2011 #17 ZeyNoO dediki: Çağla abla sanırım google reklamından bahsettiğini değilde, görünmeyen resim için dedi onu. Genişletmek için tıklayın... evet Gülüm site ismi vardi bende .
ZeyNoO dediki: Çağla abla sanırım google reklamından bahsettiğini değilde, görünmeyen resim için dedi onu. Genişletmek için tıklayın... evet Gülüm site ismi vardi bende .