BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 29 Mys 2022 #121 Enda dediki: Ya arkadaş bu soruları hep ben soruyorum nerde bu devlet nerde bu millet Genişletmek için tıklayın... soru sormak meziyettir..seni tebrik ediyorum..)
Enda dediki: Ya arkadaş bu soruları hep ben soruyorum nerde bu devlet nerde bu millet Genişletmek için tıklayın... soru sormak meziyettir..seni tebrik ediyorum..)
Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Mys 2022 #122 CeSuRbEy dediki: soru sormak meziyettir..seni tebrik ediyorum..) Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler efendim görevimiz
CeSuRbEy dediki: soru sormak meziyettir..seni tebrik ediyorum..) Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler efendim görevimiz
Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Mys 2022 #123 CeSuRbEy dediki: yatağa yatarak ..) kısa oldu idare et.. Genişletmek için tıklayın... Bu harf zorladı mı ne O nasıl oluyor az daha acar mısın?
CeSuRbEy dediki: yatağa yatarak ..) kısa oldu idare et.. Genişletmek için tıklayın... Bu harf zorladı mı ne O nasıl oluyor az daha acar mısın?
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 29 Mys 2022 #124 Enda dediki: Bu harf zorladı mı ne O nasıl oluyor az daha acar mısın? Genişletmek için tıklayın... yogo yaparak ama yatakta yapılacak yatarak yapılacak detaylar 418. sayfada..
Enda dediki: Bu harf zorladı mı ne O nasıl oluyor az daha acar mısın? Genişletmek için tıklayın... yogo yaparak ama yatakta yapılacak yatarak yapılacak detaylar 418. sayfada..
Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Mys 2022 #125 CeSuRbEy dediki: yogo yaparak ama yatakta yapılacak yatarak yapılacak detaylar 418. sayfada.. Genişletmek için tıklayın... Doğru nefes dışında başka meziyetleriniz var mı?
CeSuRbEy dediki: yogo yaparak ama yatakta yapılacak yatarak yapılacak detaylar 418. sayfada.. Genişletmek için tıklayın... Doğru nefes dışında başka meziyetleriniz var mı?
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 29 Mys 2022 #126 Enda dediki: Doğru nefes dışında başka meziyetleriniz var mı? Genişletmek için tıklayın... yani..yılan yakalarım, yalan söylerim,yıkanırım,yangın çıkarırım..kısaca bunlar..
Enda dediki: Doğru nefes dışında başka meziyetleriniz var mı? Genişletmek için tıklayın... yani..yılan yakalarım, yalan söylerim,yıkanırım,yangın çıkarırım..kısaca bunlar..
Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Mys 2022 #128 CeSuRbEy dediki: yani..yılan yakalarım, yalan söylerim,yıkanırım,yangın çıkarırım..kısaca bunlar.. Genişletmek için tıklayın... Maşallah 10 parmağında on mairifet
CeSuRbEy dediki: yani..yılan yakalarım, yalan söylerim,yıkanırım,yangın çıkarırım..kısaca bunlar.. Genişletmek için tıklayın... Maşallah 10 parmağında on mairifet
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 29 Mys 2022 #129 zevzek dediki: @CeSuRbEy Neye tahammul edemezsin Genişletmek için tıklayın... yavşamaya hiç tahammülüm yoktur..yuvarlanmayıda sevmem midem bulanıyor..bunlar başlıcaları..
zevzek dediki: @CeSuRbEy Neye tahammul edemezsin Genişletmek için tıklayın... yavşamaya hiç tahammülüm yoktur..yuvarlanmayıda sevmem midem bulanıyor..bunlar başlıcaları..