felsefe_mi ...!... Özel üye 7 Nsn 2014 #1 Bir yazıdan alıntı yapıldığında veya üyeden alıntı yaptığımda (cevapla butonu) yazı alıntı kısmının içine giriyor. Acaba bu sorun tek bende mi? Derdimi anlatabildim mi bilemedim
Bir yazıdan alıntı yapıldığında veya üyeden alıntı yaptığımda (cevapla butonu) yazı alıntı kısmının içine giriyor. Acaba bu sorun tek bende mi? Derdimi anlatabildim mi bilemedim
felsefe_mi ...!... Özel üye 8 Nsn 2014 #21 Ya acilen sesi kapat ve kıs kombinasyonundan görüntüyü aldım ne yapayım derdimi kelimelere dökemedim Upvote 0 Downvote
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Nsn 2014 #22 Zaten klasik ekran yakalama yöntemleri ile alınmış bir görüntü bu denli hedefi 12 den vuramazdı Bu yöntemi ben de kullanabilirim Upvote 0 Downvote
Zaten klasik ekran yakalama yöntemleri ile alınmış bir görüntü bu denli hedefi 12 den vuramazdı Bu yöntemi ben de kullanabilirim
felsefe_mi ...!... Özel üye 8 Nsn 2014 #23 En pratik yöntem sonuçta yaa Sanki caps mi yapacam görüntü ile Hem bak derdimi iyi anlatmışım sorunum düzeldi Upvote 0 Downvote
En pratik yöntem sonuçta yaa Sanki caps mi yapacam görüntü ile Hem bak derdimi iyi anlatmışım sorunum düzeldi