KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 7 Eyl 2008 #211 çıktım ben benim yarin bi sınavım daha var ne kadar tembel öğrenciyim ben yaaa
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Eyl 2008 #212 Yarın sabah benim de sınav görevim var yine ama daha buralardayım
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 7 Eyl 2008 #213 YoRuMSuZ dediki: Yarın sabah benim de sınav görevim var yine ama daha buralardayım Genişletmek için tıklayın... bende çıktım diyeli bir hayli oldu ama hala burdayımm sessiz sessiz sizi izliyorum...ya cidden çok fena bir hale geldim...hayatım çerezforum oldu nerdeyse bırakamıyorum..kopamıyorum...pc başında geçiyor nerdeyse hayatım...
YoRuMSuZ dediki: Yarın sabah benim de sınav görevim var yine ama daha buralardayım Genişletmek için tıklayın... bende çıktım diyeli bir hayli oldu ama hala burdayımm sessiz sessiz sizi izliyorum...ya cidden çok fena bir hale geldim...hayatım çerezforum oldu nerdeyse bırakamıyorum..kopamıyorum...pc başında geçiyor nerdeyse hayatım...
arzum Forum Tutkunu 10 Eyl 2008 #219 bende çıkıyorum arkadaşlar ilknur'cuguma şöle azına layık bi masa donatim